canım yaa o igneleri çok zararlı oldugunu duydum ve hiç kullanmadım kısırlıkta etkenmş kullanmamda o koruyucu igneleri yumurtagıga zararı varmış akıntında varmı şuan akıntında normalden çok olur tuttuysa birde canım eşinde sorun yoksa çabuk olur gör bak benim eşimde sorun yoktu ama benim pko biraz agırdı kıllanma saç dökülmelerim falan oldu ilk igne denemesinde dr dozu biraz fazla kaçırdı olmadı kis oldu tam umudu kestim bu son dedim düşük dozda ignelerimi yaptırdım o gnolaftı ve bir pkolu olarak dogal yoldan hamile kaldım eşimde bir sorun olmaması bir avantaj bende pkoluyum ama bak oldu korma sakin ve pozitif ol canım
evet canım doktorda hepsı devam etmıcek zaten dedı,hayırlısı bı tane guzel gelısen olsa oda yeter napalım,senin aşılama yapıldıgında kac idi boyutları ve en son catladıgında kac tane ıdı
2 tane vardı bırı 18,5 mm biri de 19.5 flndı fkata ben catlatma iğnesini vurduktan sora bana hiç bakmadı dırekt aşılama yaptı bakıp anlıolarmı ki çatlama olmuş dıe ya bu adam nıe bana bakmadı offff.ya bugun kasıklarımda sankı çalışma var gıbı bı kasılıo bi inıo bişşiler olu ve çok komık sadece sağ göğsum agrıyo solda tık yok bu ne beeee
kızlar çatlatma ignemi vurdurdum geldim hayırlısıyla inşallah olur
hadi hayirli olsun bakalim:) doktorun asilama öncesi eşine cinsel perhiz verdimi varmı böyle bişey benim doktor henüz bişey söylemedi merak ettim
hadi hayirli olsun bakalim:) doktorun asilama öncesi eşine cinsel perhiz verdimi varmı böyle bişey benim doktor henüz bişey söylemedi merak ettim
perşembe günü yapmayın cuma günüigneden 3,4,aat sonra yapın dedi cuma cumartesi pazar ilişkiye girin dedi bizim kız dogal yoldan oldugu için bunuda yumurtayı büyüttük biraz dogal denicez canım aşılama degil bizimkisi ama cinsel pehriz verilir hergün aslında abimlerde aşılama yaptırdı 3 gün perhis varmişti..
anladım canım bızım tahmını asılama carsamba olacak ona göre saymalı o zaman pazarteside çatlatma vurulacak
herkese mrb kızlar. yine dün gece tam saat 1:30 da ağrıyla uyandım. karın ağrısıyla. doktorumu aradım sordum. rahimin genişlediği içinde bu ağrıların olabilir dedi. inşallah öyledir ve bebeğim tutunmaya çalışıodur. dua edin kızlar benim için.
kızlar çatlatma ignemi vurdurdum geldim hayırlısıyla inşallah olur
hadi hayırlı olsun turko sende ver bıze guzel haberiii topiğimiz şenlensın artık
slm kızlar
özlem senin sorunun ne sendemi aşılama yaptırdın
slm canım yenimisin burda yoksa benmi tanımıyorum günaydın hoşgeldin..vereliniortak
Birinci aşılamamı yaptırdım tutmadı.Şimdi ikincisi yapılacak 4.ignemi yapıcam bugün hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?