Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

akıntım vardı bugün o kadar deil az yani ama bi dün falan çoktu.

evet canım doktorda hepsı devam etmıcek zaten dedı,hayırlısı bı tane guzel gelısen olsa oda yeter napalım,senin aşılama yapıldıgında kac idi boyutları ve en son catladıgında kac tane ıdı

2 tane vardı bırı 18,5 mm biri de 19.5 flndı fkata ben catlatma iğnesini vurduktan sora bana hiç bakmadı dırekt aşılama yaptı bakıp anlıolarmı ki çatlama olmuş dıe ya bu adam nıe bana bakmadı offff.ya bugun kasıklarımda sankı çalışma var gıbı bı kasılıo bi inıo bişşiler olu ve çok komık sadece sağ göğsum agrıyo solda tık yok bu ne beeee

canım dr da bana bugün bakmadı çatlatmanı bugece vurun 3 gün ilişkiye gir çarşambaya gel dedi yaptıgın igne yetmştir dedi en son 14 bucuktu 2 gün daha vurundum olmuştur dedi bakmadı vurun çatlatmayı dedi okadar eminlermi ihmalmi bende anlamadım ruh halimizi anlamadıkları kasin ama..

hadi hayirli olsun bakalim:) doktorun asilama öncesi eşine cinsel perhiz verdimi varmı böyle bişey benim doktor henüz bişey söylemedi merak ettim

perşembe günü yapmayın cuma günüigneden 3,4,aat sonra yapın dedi cuma cumartesi pazar ilişkiye girin dedi bizim kız dogal yoldan oldugu için bunuda yumurtayı büyüttük biraz dogal denicez canım aşılama degil bizimkisi ama cinsel pehriz verilir hergün aslında abimlerde aşılama yaptırdı 3 gün perhis varmişti..

anladım canım bızım tahmını asılama carsamba olacak ona göre saymalı o zaman pazarteside çatlatma vurulacak

ayyy inşallah bebğin senınledır cok şiddetli ağrıalrın var demekkı senın uyandıgına göre inş hayırlısı olur da bebek gelır

hadi hayırlı olsun turko sende ver bıze guzel haberiii topiğimiz şenlensın artık

canım inşallahbenden önce sizlerin haberi önde geliyor daha bana var ben sizi bekliyorum şimdi hadin siz hamile kalında ayanızı sürütün bizde smgeyle sizin arkanızdan gelelim hamiş haberleri çogalsın..

kızlar dün akşam 11 çatlatma ignesini yaptırdım gece 3 tede ilişki vardi dr gece üçte uyandım kasıgımdaki agrıgöbek deliğime vuruyor göbegim bile agrıyordu ilişkşye zorla girdik valla mecburluktan gibi oldu bugünde iki tarafımda agrı var inşallah çatlamıştır sizinkiler çatladıgında ne gibi agrılarınız oldu yazarmısınız ben 2 tane 500 vurundum vurdurdugum kadın ebeymiş anladı hemen demekki senin sorunun fazla büyük degil nol doz bu dedi daha yüksek dozudamı var bu pregniy çatlatma ignesinin

smge nerdesin agrılarında degişiklikler varmı neler yaşıyorsun anlatsana şurda salıya birşey kalmadı ama biliyorum şimdi sana 3 gün 3 hafta gibi geçicek sabırsızlandıgın için hadi canım bizde güzel haber bekliyoruz senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…