kızlar slm.Benim Eylülün 21 inde ikinci aşılamam yapıldı.Aşılamamın ilk günü çok ağrım olmuştu.14.günümde aşırı ağrıyla hastaneye kaldırıldım. Kızlar çok kötüyüm sağ tarafımda 7 tane yumurtalık kissi oluşmuş ve ohss olmuşum. Çok acılar çekiyorum.Karnım sıvı doldu.Aynı zamanda da kanda gebelik 14.gün 265 16.gün 555 çıktı hcg. sevinemedim bile daha hamile olduğuma iki gün hastanede yaptım şu anda evde sıvı takibi yapıyor yeni doktorum yeni doktorum diyorum çünkü aşılamamı ilgisizce yapan dr umu kesinlikle şikayet edicem.Böyle bir durum yaşayan varmı yardım ((
bugün 9. gündü loverim.
yarın kan testi vereyim diyorum erkenmi olur?
dur kız daha erken:) bekle 3-4 gun dahasempatiksalakcinni ne kolay yazıorum dımı suan ama ınan beklemıcenı bılıorum bende 11.gun yaptırmıstım:)
O DOKTOR NASIL FARKetmemiş bukadar yumurta geliştiğini yuhh ona bencede şikayetçi ol bu arada hamıle olman cok guzel bı haber gebelıgıne bı zararı yokmus dımı bu kıstlerın
sen 11. gün idrarda baktın negatif çıktıydı dimi??ben yarın direk kan verecem artık ne çıkarsa bahtıma..
yok lover dr dedi bana sağda iki solda beş yumurtan vardiye ama ben araştırdım bu risk olduğu için aşılamayı iptal etmesi gerekiyormuş. bide ben acilden arıyorum onu ne yapıcam diye hiç ne bi geliyo ne bi yardım yazıklar olsun aman kızlar dr secimine dikkat hem canınız hem bebeğiniz tehlikeye girmesin bu ticari dr lar yüzünden ve eğer bursadaysanız bursa tüp bebek merkezinden uzak durun.(
günaydıınn kızlaaarrr..
tahlilimi verdim Allah ım yüzümü güldürsün inşallah..dua edin benim için...
merhaba canım
yazdıklarını okuyunca panik yaptım çünkü benimde sağda 3 solda 4 yumurtam vardı
iptal edecekmisiniz aşılamayı dedim belki dedi dr um
2 gün sonra gel bakalım ona göre dedi 2 gün sonra baktı ve aşılamayı yapmaya karar verdi
aşılamadan sonra 10 gün sonra gel yumurtalıklara bakmamız lazım dedi burda arkadaslara
soruyorum kimseyi çağırmamış dru sanırım ohss miyim yumurtalar kiste dönüşmüşmü diye bakıcak bunu şimdi senin yazdıklarını okuyunca anlıyorum
peki ne olacakmış o kistler seval
benimdemi senin gibi olacak acaba
14.güne kadar hiç ağrın yokmuydu ohss geç belirti veriyormuş bildiğim kadarıyla
vede ohss nin belirtileri oluyormuş kilo artışı ishal bulantı nefes darliği şişlik v.s gibi bunların hiçbirinide yasamadın mı 14.günden önce
çok sordum biliyorum ama elimde değil çünki dün senin msjını okuduğumdan beri
sürekli kendimi dinliyorum:çok üzgünüm:
sen 11. gün idrarda baktın negatif çıktıydı dimi??ben yarın direk kan verecem artık ne çıkarsa bahtıma..
sonuç:1,58
yapcak bişey yok mecburen 2 gün sonra yeniden bakmam lazım. 10. gün olduğundan ilaçların etkisi olabilir yada artabilir bilmiyorum ama iyiyim ben. en azından 1 i gördüm hep 0.100 çıkardı
çok erken yaptırdın avcı yaaa bu sonuc yanıltıcı bence
en hiç idrar yapmadım cnm dırekt kanda bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?