Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

O DOKTOR NASIL FARKetmemiş bukadar yumurta geliştiğini yuhh ona bencede şikayetçi ol bu arada hamıle olman cok guzel bı haber gebelıgıne bı zararı yokmus dımı bu kıstlerın

dur kız daha erken:) bekle 3-4 gun dahasempatiksalakcinni ne kolay yazıorum dımı suan ama ınan beklemıcenı bılıorum bende 11.gun yaptırmıstım:)

yaa sonucu aşağı yukarı anlarım en azından ...bir an önce belli olsun bu son günler geçmek bilmiyo..

sen 11. gün idrarda baktın negatif çıktıydı dimi??ben yarın direk kan verecem artık ne çıkarsa bahtıma..

O DOKTOR NASIL FARKetmemiş bukadar yumurta geliştiğini yuhh ona bencede şikayetçi ol bu arada hamıle olman cok guzel bı haber gebelıgıne bı zararı yokmus dımı bu kıstlerın

yok lover dr dedi bana sağda iki solda beş yumurtan vardiye ama ben araştırdım bu risk olduğu için aşılamayı iptal etmesi gerekiyormuş. bide ben acilden arıyorum onu ne yapıcam diye hiç ne bi geliyo ne bi yardım yazıklar olsun aman kızlar dr secimine dikkat hem canınız hem bebeğiniz tehlikeye girmesin bu ticari dr lar yüzünden ve eğer bursadaysanız bursa tüp bebek merkezinden uzak durun.(

sen 11. gün idrarda baktın negatif çıktıydı dimi??ben yarın direk kan verecem artık ne çıkarsa bahtıma..

canım erken degilmi daha sonra lover gibi boşu boşuna üzülmeyesin zor biliyorum ama biraz daha bekleye bilsen test için canım

merhaba canım
yazdıklarını okuyunca panik yaptım çünkü benimde sağda 3 solda 4 yumurtam vardı
iptal edecekmisiniz aşılamayı dedim belki dedi dr um
2 gün sonra gel bakalım ona göre dedi 2 gün sonra baktı ve aşılamayı yapmaya karar verdi
aşılamadan sonra 10 gün sonra gel yumurtalıklara bakmamız lazım dedi burda arkadaslara
soruyorum kimseyi çağırmamış dru sanırım ohss miyim yumurtalar kiste dönüşmüşmü diye bakıcak bunu şimdi senin yazdıklarını okuyunca anlıyorum
peki ne olacakmış o kistler seval
benimdemi senin gibi olacak acaba
14.güne kadar hiç ağrın yokmuydu ohss geç belirti veriyormuş bildiğim kadarıyla

günaydıınn kızlaaarrr..
tahlilimi verdim Allah ım yüzümü güldürsün inşallah..dua edin benim için...

günaydıınn kızlaaarrr..
tahlilimi verdim Allah ım yüzümü güldürsün inşallah..dua edin benim için...

günaydın canım bence çok erken verdin eger çıkmazsa hemen üzülmek yok tamammı çünkü daha çok erkendi ama yinede inşallah sevindirici haberle gelirsin merakla bekliyorum canım yetiş bize rabbim sevindirsin cümle isteyenleride içine senide canım unutmuyorum aklımdasın acabatuttumu diye dua edecez canım

sonuç:1,58
yapcak bişey yok mecburen 2 gün sonra yeniden bakmam lazım. 10. gün olduğundan ilaçların etkisi olabilir yada artabilir bilmiyorum ama iyiyim ben. en azından 1 i gördüm hep 0.100 çıkardı

güzelim bu benim aynı yerde yaptırdığım ikinci aşılamam ilk aşılamam tutmadı hiç ağrımda olmadı zaten. Ama dr. bu aşılamayı yaptığında ilk günden beri aşırı gaz sancısı gibi ağrı hissettim sonra geçti. Zaten bu ohss çatlatma iğnesi vurduktan sonra sorun oluyomuş bide gebelik oluşursa daha da fena karnın iyice sisiyo daha bebeğim rahimde mi değilmi bilmiyoruz ama ben sanki dört beş aylık hamile gibi şiştim.karnım sıvıyla doldu.kislerin ne olcağı konusunda hiçbi fikrim yok dr.üç ay falan sürebilir yok olması diyo sıvının ise nolcağını daha kimse söylemedi.allahım kimseye vermesin bu acıyı ne hamileyim diye sevinebildim ne bişey inşallah sen olmamışsındır bu illetten benim dr. beni hiç uyarmadı bile ağrın olursa falan hemen gel diye ben gaz sancısı sandım aşılamamın ilk günü sonra geçti taki 14.güne kadar...

vede ohss nin belirtileri oluyormuş kilo artışı ishal bulantı nefes darliği şişlik v.s gibi bunların hiçbirinide yasamadın mı 14.günden önce
çok sordum biliyorum ama elimde değil çünki dün senin msjını okuduğumdan beri
sürekli kendimi dinliyorum:çok üzgünüm:

benim solda 2 sağda 5 yumurtam olduğunu söylemişti.Sadece aşılamamın ilk gününde sağ tarafımdan gaz sancısı hissetmiştim. ağrı sızı nefes darlığı sıvı dolması şişlik bunlar 14.günde patlak verdi. Çok korkma güzelim kendini dinleme git hemen dr una merak ediyorum ben de baksın. erkenden önlemin alınsın ben yandım başka kimse yanmasın.(
herkesin dr u aşılamadan sonra noldu ne bitti diye bakıyor aşılama öncesi bile yumurtalar ne durumda diye bakıyo.benimki çatlatma iğnesine kadar dr. Sonra hooop ben yaptım oldu(

sonuç:1,58
yapcak bişey yok mecburen 2 gün sonra yeniden bakmam lazım. 10. gün olduğundan ilaçların etkisi olabilir yada artabilir bilmiyorum ama iyiyim ben. en azından 1 i gördüm hep 0.100 çıkardı

çok erken yaptırdın avcı yaaa bu sonuc yanıltıcı bence

çok erken yaptırdın avcı yaaa bu sonuc yanıltıcı bence

günaydın lovercim

doğru söylüyosun ama merak işte canım benim dayanamadım yarın 12. gün artık adet olmazsam c.tesi yada pazar yeniden baktırırım inşallah artar..ama ilacın etkisi olması daha büyük bi ihtimal gibi gözüküyo..olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim canım sağol
drum bana 10.gün gel dedizaten bugün 8.günüm cumartesi gidicem işallah hayırlı haberlerlede dönücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…