fanu cum hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar
keşke burda olsaydınız biraz konuşmaya ihtiyacım var aslında.eşim üzülmesin diye onun yanında etkilenmemiş gibi yapıyorum ama hala toparlanamadım.. dua ediyorum Allah a sığınıyorum ama üzülmektende kendimi alamıyorum Allah tan sabır diliyorum.. çünkü daha ne kadar çabalıycam bu yolda bilemiyorum.. yoruldum umutlarım tükeniyo..sabır diliyorum sabır..YA SABIR:Saruboceq:
keşke burda olsaydınız biraz konuşmaya ihtiyacım var aslında.eşim üzülmesin diye onun yanında etkilenmemiş gibi yapıyorum ama hala toparlanamadım.. dua ediyorum Allah a sığınıyorum ama üzülmektende kendimi alamıyorum Allah tan sabır diliyorum.. çünkü daha ne kadar çabalıycam bu yolda bilemiyorum.. yoruldum umutlarım tükeniyo..sabır diliyorum sabır..YA SABIR:Saruboceq:
cnm ben eskisi gibi pek giremiorum. bebiş iyi büyüyo işte. inşallah sende bebişini kucağına alırsın
çok saolun kızlaarr..hala hafif depresyondayım ama geçer yakında inşallah..
üçüncü aşılamaya bu ay başlayamıyorum kist olmuş,bende bu arada biraz toparlanırım belki..
topiğimiz niye böyle sakinledi yaa kimseyle karşılaşamıyorum özledim sizlerle sohbet etmeyi.lover turko smge sizler ne alemdesiniz bebişleriniz nasıl?
FANU cum inşallah Allah ım bebişini 3.de verir sana.. sen bana umut olursun inşallah..
öpüyorum hepinizi kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?