Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
avcıcanım çok erken yaptın sakın üzülme inşallah sende lover gibi sevineceksin tatlım

maaalesef 0.458 e düşmüş bu seferde olmadı..zamanı değilmiş demekki..

fanu cum hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar

saolun kızlar dua edin lütfen inşallah bu defa olur avcı82 canım üzülme bırak herşeyi demekki zamanı var rabbim hayırlısını veriri inşallh

selam kızlaar.. bugün adetimide gördüm hayırlısıyla.. ya üç ya hiç demişler bende üçlücem bakalım hayırlısı..

keşke burda olsaydınız biraz konuşmaya ihtiyacım var aslında.eşim üzülmesin diye onun yanında etkilenmemiş gibi yapıyorum ama hala toparlanamadım.. dua ediyorum Allah a sığınıyorum ama üzülmektende kendimi alamıyorum Allah tan sabır diliyorum.. çünkü daha ne kadar çabalıycam bu yolda bilemiyorum.. yoruldum umutlarım tükeniyo..sabır diliyorum sabır..YA SABIR:Saruboceq:

cnm ya seni çok iyi anlıyabiliorum hakkında hayırlısı olur inşallah 1 ay falan ara ver istersen 3. yü dene belki 3. detutturursun senin için hayırlısı böyleymiş üzülme demek kolay ama üzülüyo insan allah sabır versin sabırın karşılığındada dileğini verir inşallah

güzelim inan seninle birlikte aynı acıyı yaşayan ,ben dahil çok arkadaşımız varkiiiii...ne yapalım allahımızın vereceği vakit gelmemiş henüz bize rabbimizi sorgulayamayız ki halimize şükür edelim duamızdan vazgecmeyelim bize kul olaraktan bu nu yapmak düşer o hayırlı vakti bekliyor biraz daha sabır canım biz 5 yılı devirdik aşkımla bakalım nekadar daha bekleyeceğiz rabbim sabrını verir inşallah ben 1 kere aşılama oldum 2, yi düşünmüyorum zaman kaybı diyorum para biriktirip tüp bebek yaptırıcaz o da taaa ilerde hayırlısı üzülme benim 8 sene 12 sene 11 sene sonra hamile kalan arkadaşlarım var kimi normal kimi tüp bebek seninde bizimde olur inşallah

canım benim hayırlısı herşeyin zamanı sati var demkki ne yapalım allahım bizede gösersin evlat sevinci rabbim uzun ömürlü sağlılklı sihatli hayırlı evlat versin seni çok iyi anlıyorum ben bak ben 3.oldum hayırlısı bakalım 2 sinde ağrım olmamıştı ama bu baya ağrılı oldu belimde faln hayırlısı üzmemeye çalış kendini öpt

çok saolun kızlaarr..hala hafif depresyondayım ama geçer yakında inşallah..
üçüncü aşılamaya bu ay başlayamıyorum kist olmuş,bende bu arada biraz toparlanırım belki..
topiğimiz niye böyle sakinledi yaa kimseyle karşılaşamıyorum özledim sizlerle sohbet etmeyi.lover turko smge sizler ne alemdesiniz bebişleriniz nasıl?
FANU cum inşallah Allah ım bebişini 3.de verir sana.. sen bana umut olursun inşallah..
öpüyorum hepinizi kızlar..

cnm ben eskisi gibi pek giremiorum. bebiş iyi büyüyo işte. inşallah sende bebişini kucağına alırsın

cnm ben eskisi gibi pek giremiorum. bebiş iyi büyüyo işte. inşallah sende bebişini kucağına alırsın

amiin canım inşallah..karnın belli olmaya başlamıştır dimi? cinsiyeti ne zaman belli olcak yeniden gittinmi dr.a?

:Saruboceq:
canımmm allah yardımcın olsun inşallah bıraz dınlen ole başla 3. aşılamaya.benım hamıleleık iyi çok şükür işte bulantılar kusmalar devam edıo karnım çıkıo artık gören anlıo inşallh bu mutluluğu allahım hepinize tattırsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…