arkadaşlar merhaba bu ay soğan kürü uyguladım 15 gün içtim bıraktım 31.gün bitti ve adet olmadım acaba soğan geçiktirirmi bilginiz var mı? çok meraklardayım teşekkürler
inşallah hamile kalmışsındır canım yaaa osogan kürünü çok iyi söylüyorlar
benimde bulantılarım var baş agrılarım çok hiç tadım yok canım yaa
benimde bulantılarım var baş agrılarım çok hiç tadım yok canım yaa
kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum nete biraz tatil yaptımda söylemesi ayıp ee nasılsınız görüşmeyeli tabii sizi takip edemedim arkadaşlar nete giremeyince merakta ettim hamiş hanımlar bebişler nasıl büyüyolar mı aşılama yaptıranlar varmı bu ay hepsini çok merak ediyorum kızlar hatırlarsanız ben agustosta yaptırmıştım ilk aşılamamı tutmamıştı 2 ay ara verdik 2 . aşılamayı ekim ayı diye anlaştık doktorumla fakat garip bişey oldu benim adetim 5 gün geçti kızlar korkuyorum test yaptırmaya tekrar üzülücem diye korkuyorum acaba diyorum geçdigimiz ay duphaston kulandım ben ama bu ay ilacı bıraktım kullanmadım o yüzden olabilirmi böyle bir gecikme başına gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim kıslar..
arkadaşlar merhaba bu ay soğan kürü uyguladım 15 gün içtim bıraktım 31.gün bitti ve adet olmadım acaba soğan geçiktirirmi bilginiz var mı? çok meraklardayım teşekkürler
inş.arkadaşlar sizin söylediğiniz gibi olur hala adet olmadım 31.gündeyim yarın test yapcam şayet adet olmazsam çok heyecanlıyım
inş.arkadaşlar sizin söylediğiniz gibi olur hala adet olmadım 31.gündeyim yarın test yapcam şayet adet olmazsam çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?