Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sorma eliflevent topiğimize nazar deydi..hergün bakıyorum ne gelen var ne giden nerde o eski muhabbetlerimiz??inşallah eski canlılığımız geri gelir..burda güzel arkadaşlık yaptık güzel haberleri mutlulukları üzüntüleri paylaştık inşallah böylede devam eder..adının ağustos topiği olduğuna bakmayın..bu ay uğurlu geldi bi çoğumuza...ben eski halimize dönceğimize inanıyorum hele hamişlerimiz sıkıntılı dönemlerini bi atlatsın ve tabi yeni hamiş haberleri gelsin..............

kimse yokmu kızlarrrr nerelerdesiniz ya özledimmmolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım rica ediyorum.7 ekimde ilk aşılamam yapıldı,21'inde test yaptırıcaktım ki 20'sinde adet oldum,ama yinede dr'um test yaptır dedi.3.0 çıktı test.Kanamam diğer aylardan farklıydı,çok yoğun kanamam oldu,aşılamada rahim duvarı genişlediği için yoğun olur dedi dr,ama bugünden beri kanamam durdu,adet olmadan bir hafta önce olan sancılarım var,kanamam yok.iyice kafam karıştı.buna benzer birşey yaşayan arkadaşlar varmı aranızda,sizce ne yapmalyım

arkadaşlar merhaba bu ay soğan kürü uyguladım 15 gün içtim bıraktım 31.gün bitti ve adet olmadım acaba soğan geçiktirirmi bilginiz var mı? çok meraklardayım teşekkürler

arkadaşlar merhaba bu ay soğan kürü uyguladım 15 gün içtim bıraktım 31.gün bitti ve adet olmadım acaba soğan geçiktirirmi bilginiz var mı? çok meraklardayım teşekkürler

inşallah hamile kalmışsındır canım yaaa osogan kürünü çok iyi söylüyorlar

benimde bulantılarım var baş agrılarım çok hiç tadım yok canım yaa

resimdeki sensin galiba demi canımm bu arada çok gzelsin onlar güzel hecanlar inan daha önce hamilelikler geçirdim ve zor geçiyodu bulantımı bile özledimm

kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum nete biraz tatil yaptımda söylemesi ayıp ee nasılsınız görüşmeyeli tabii sizi takip edemedim arkadaşlar nete giremeyince merakta ettim hamiş hanımlar bebişler nasıl büyüyolar mı aşılama yaptıranlar varmı bu ay hepsini çok merak ediyorum kızlar hatırlarsanız ben agustosta yaptırmıştım ilk aşılamamı tutmamıştı 2 ay ara verdik 2 . aşılamayı ekim ayı diye anlaştık doktorumla fakat garip bişey oldu benim adetim 5 gün geçti kızlar korkuyorum test yaptırmaya tekrar üzülücem diye korkuyorum acaba diyorum geçdigimiz ay duphaston kulandım ben ama bu ay ilacı bıraktım kullanmadım o yüzden olabilirmi böyle bir gecikme başına gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim kıslar..

ayyy canım inşllahh bu geçiş hayrınadır güzel haberler verirsin inşallah bize ...bu arada benim halsizliklerim devam ediyor smgede çoktandır yok merak ettim

yok canım geciktirmez soğan kürü inşallah hamilesin

inş.arkadaşlar sizin söylediğiniz gibi olur hala adet olmadım 31.gündeyim yarın test yapcam şayet adet olmazsam çok heyecanlıyım

inş.arkadaşlar sizin söylediğiniz gibi olur hala adet olmadım 31.gündeyim yarın test yapcam şayet adet olmazsam çok heyecanlıyım

merve ben anlamadım canım açıkcası takip edemedim burayı şimdi sen aşılama felan mı yaptırdın bu ay ondan dolayımı adetin gecikti yoksa dogala mı bıraktınız nasıl oldu bende bu ay 2. aşılamaya geçicektim fakat adetim 5 gün geçti korkudan test e yapamıyorum yine hüsran olacak diye merak ettim senin nasıl oldu ..umarım hamilesindir..

canım saabah ilk idrarından yap onda iyi çıkıyormuş bizide habersiz bırakma rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin inşalllahh

eee merve nee yaptın merak ettim bak hadi hayırlı haber ver bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…