merve ne oldu bzizi unuttun yaptınmı tahlili meraktayızzz canım
turkoo ya benim belim ağrıyo yinemi olmadıı
turko beya ilerlemiş senin haftalar ne güzel inş bir an önce kucagına alırsın:)
aaaaaaaaaaa gülnihal nasılsın canım seni görmeyeli cok oldu merak etmiştim ne yaptın
bu topıkte ne cokk belirti aramıstım 1. aşılamada herşeyden şüphelenıodum ama olmamıstı.2.aşılama da daha tecrubelıydım hatta sonucum negatıf cıkmıstı bayramda uzuluodum ahh belım agrıo başlıcak adet derken şuan 11.haftaya doru ılerlıoruz bebişle inşallah allah sanada bu aşılamnda hayırlı bı evlat yazmıstır..sakın belırtılerle bozma kafanı hepsi yanıltıcı adet olana veya test gunune kadar sadece kendıne dıkkat et
arkadaşlar selam
bende ayın 15inde aşılama yaptırdım bakalım hayırlısı allahtan aşılaması tutan arkadaşlar şöyle karnınızı bbastırınca bi acı hissediyomuydunuz?
bende bugun yaptırdım begumm inş guzel haberler alırız,sorunun cevabı bende yok tutan arkadaslar yazarlar ,asılamadan sonra sancın felan oldumu hıc?
canım hayırlısı olur inş benım çok ağrım oldu yalnız şöyle ki ben daha önceden rahim filmi çektirmiştim bir sorun yoktu fakat aşılama sırasında rahime gırerken bi yapışıklık armış öyle bir durumla karşılaştı dr.lar sonra orası kataterle geçildi ve aşılamam yapıldı bu işlem uzun sürdüğü için benim çok canım yandı ve ağrım oldu ertesi gün biraz kanamam oldu ve geçti şu an sadece karnımda bir ağırlık varmış gibi hissediyorum ve arar arar batmalar oluyo bıde bu purogesteron ilacı bana mantar yaptı bu yüzden ağızdan alıyorum. ama dinlen hiçbişey yapma ben sürekli dinlenıorum umarım tutar. ay ne çok yazdım ferman oldu vallasositososito
ay çok zor olmuştur senin için çünki bende rahim filmi çektirmiştim acısını bılıyorum bide aşılama esnasında öyle bi durum olması çok büyük şanssızlık ,çok geçmiş olsun canım ,karnındakı agırlık inş bi bebektir:) ben daha puregostrnana baslamadım persembe kontrolum var o gün verecek ilacı doktor,senin kaçıncı aşılaman benim 3. olacak bu.
benim ilk aşılamam canım ılk ay gunde 1 klomenle basladık olmadı sonra gunde 2 klomen içtim sonuç kimyasal gebelik oldu bu kezde puregon iğne ve aşılama yapıldı bakalım allahtan hayırlısı ama sıvılce cıktı yuzumde ya acaba adet mı olcam gebelikte sıvılce olurmu hıc anlamadım işimi bıraktım meleğim için öyle evde takılıyom
bu topıkte ne cokk belirti aramıstım 1. aşılamada herşeyden şüphelenıodum ama olmamıstı.2.aşılama da daha tecrubelıydım hatta sonucum negatıf cıkmıstı bayramda uzuluodum ahh belım agrıo başlıcak adet derken şuan 11.haftaya doru ılerlıoruz bebişle inşallah allah sanada bu aşılamnda hayırlı bı evlat yazmıstır..sakın belırtılerle bozma kafanı hepsi yanıltıcı adet olana veya test gunune kadar sadece kendıne dıkkat et
ben de 1. aşılamamda puregon. 2. aşılamada menogon 3. de yine puregın igne kullandım, hemen adet belırtısı olarak yorma çünki hamıle olan arkadaslarda aynı adet dönemindeki sancıları agrıları görüp hamile kaldılar hiç agrısız hamıle olanda var herkesin bünyesi farklı tepki veriyor sanırım, inş sen ilk aşılamanda kavuşursun melegime, ben 1. de çok umutluydum 2. de hiç heyecanlanmadım bile bu sefer yine umutluyum neden bilmiyorum,bende sabahtan beri yatıyorum yatmaktan başım agrıdı valla:) rahatlık batıyor:)
gülnihal hayırlı olsun aşılamn umarım bu sefer tutmuştur canım senden iyi haberler alırız inşlhhh...
mimoza sende agustosta yaptırmıstın degılmı o zaman beraberdık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?