Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılaman tutmadıgında doktora gıdıp baktırmadınmı kist varmı yokmu diye? benımde bu asılama işlemlerimde en buyuk korkum kist olması,inş kist degıldır canım ,ılac felan kullanıyormuydun onlarda geciktirebilir belki

turko beya ilerlemiş senin haftalar ne güzel inş bir an önce kucagına alırsın:)

canım benim saol inşallahhh darısıda sizlere buraya hep göz atıyorum sizlerden gzüel haberler okurum diye inşallah okuyacam
BEGÜM inşallah emeklerin çektiklerin boşa gitmez canım inşalllah allah kalbinizdekileri versin:Saruboceq:

bende bugun yaptırdım begumm inş guzel haberler alırız,sorunun cevabı bende yok tutan arkadaslar yazarlar ,asılamadan sonra sancın felan oldumu hıc?

canım sen aşılamamı yaptırdınn hadi bakalım yaa güzel haberler okumak istiyorum gülnihalcimmm hayırlı ugurlu bebişli olsun inşallahh :))))

canım sen aşılamamı yaptırdınn hadi bakalım yaa güzel haberler okumak istiyorum gülnihalcimmm hayırlı ugurlu bebişli olsun inşallahh :))))

evet canım sabah hastaneden geldim abaklım bende çok istıyorum buraya yazmayı:) senin bebegin cinsiyeti ne zaman belli olacak?

sorma gülnihal benimde dezavantajım doktorumun samsunda benimde sinopta olmam aşılamamın tutmadıgı zaman çok sinirlerim bozuktu ve bu gidip gelmeler beni çok yormuştu telf görüştüm doktorumla oda bana kist oluşur felan gibi bişey demedi ama bana duphaton kullanmamı söyledi kullandım ve ertesi ay günümde adet oldum o zamanda biz tatile çıktımız için gidememiştim yine telf açtım dr bana bu ay ilaç kullanma dedi ve ilişki önerdi sonuç adetim 7 gün geçti acaba diyorum ilaç felan kullanmadım o yüzden mi böyle bi gecikme oldu başına böyle bişey gelen varmı ? işte böyle canım gerçi biraz araştırdım internetten kadınlarda senede 1 veye 2 kez böyle gecikmeler olurmuş normalmiş ama taktım işte kafaya yarın kan testi verecem bakalım orda ne çıkacak hiç ümidim yok ama hayırlısı...

selamm kızlaaar!!!
ne güzel herkes burdaymış kaçırdımmı ben muhabbeti??
LOVER im ben 3. aşılamaya daha başlamadım 2. aşılamadan çatlamayan yumoşlar kalmış bu ay boş geçcez kasıma kaldı..bende öyle tuhafım boşverdim gibi bişey dedim ya yoruldum artık..bi süre bıraktım oluruna..hayırlısı olsun..
dua okuyorum kızlar okumak isteyen olursa:313 ayetel kürsi bide 7 cuma 7 defa kenz'ul arş okuyorum..
Allah ımdan hayırlı sağlıklı evlat ve hamilelik diliyorum hepmiz için bu yolda çırpınan herkes için.Allah cümlesinimkinide bizmkileride kabul etsin..işte böyle bende başka numara yok.. sizlerin güzel haberlerini bekliyorum bide

TURKO ALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEN KIZ DİYORUM BİRDEN ÖYLE GELDİ İÇİMDEN bayanssulusmile
GÜLNİHAL SAOL CANIM UMARIM HEPİMİZİN DUALARI KABULOLUR
GÜLNİHAL NEREDE YAPTIRIYOSUN TEDAVİNİ?

avcııı canım benim nasılsınn inşallah duaların kabul olur canımm işallahhhhh bende hep dua ediyorum aklıma geliyorsunuz sizlerde yaşasınız inşallah bu duyguları en kısa zamanda[/QUOTE]

inşallah turkom inşallah..
kııızz o resimdeki senmisin?
hayalimdekine benzemiyomuşun ben seni sarışın falan hayal ettiydim

avcııı canım benim nasılsınn inşallah duaların kabul olur canımm işallahhhhh bende hep dua ediyorum aklıma geliyorsunuz sizlerde yaşasınız inşallah bu duyguları en kısa zamanda

hayalimdekine benzemiyomuşun ben seni sarışın falan hayal ettiydim[/QUOTE]

kız kara degilim resmi buraya atınca berbat gözüküyor beyaz tenliyim ama öyle sarışın degilim

hayalimdekine benzemiyomuşun ben seni sarışın falan hayal ettiydim

kız kara degilim resmi buraya atınca berbat gözüküyor beyaz tenliyim ama öyle sarışın degilim

turkoomm 2 hafta sonra cinsiyetini öğrencen ha ne güsel canım yaa Allah ım sağlıkla kucağına versin.ben hala oğlan diyom hadi bakalım hayırlısıa.s.

aminn inaşallahh hayırlısıyla olsun :))

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:) akşam idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanamadım hemen hastaneye gittim kanda baktırdım pozitif ayyy hala inanamıyorum 4.haftalık hamileyim rabbim benim dualarımı kabul etti herkesin duyalarını etsin allahım çok şükür ne yapacağımızı şaşırdık eşimle şaşkın ördek gibiyiz allahım kimseyi boş çevirmesin.

soran arkadaşlara anlatıyım ağustosta aşılama yaptırdım olmadı sonra kendi haline bıraktık bir ay aslanpençesi içtim sonrada 15 gün soğan suyu içtim çok şükür pozitifi gördüm haftasonu gitcez doktora:)))))))))

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabahtan beri haber bekliyorum ben umutluydumm çok sevindimmmmmm canım yyaa ben fanudanda umutluyum oda güzel haber verecek inşallahh günün en güzel haberiydiii çok sevindimm canımm allah kucagına almayı nasip etsinnn

amin arkadaşım çok teşekkür ederim hepimize nasip etsin inş.çok mutluyum heyecanlıyım acayip karışığm sadece anneme haber verdim:))

begum ben hisar hospital da yaptırıyorum,
Turko banada kız gıbı gelıyor ama hayırlısı ne ıse o olsun

gözün aydın hayırlı olsun canım ne güzel haber hemde aşılamadan degil kendi kendine olmuş tebriklerrr..zemuszemus

ayy canım yaa şimdi okudum elim ayagım titriyo aayyy çok mutlu oldum::))
hayırlı olsun tebrik ederim canım allahım kucagınada almayı nasip ettim allah ol deyince akan sular duruyor çok sevindim darısı bize inşlhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…