evt canım agustostu biliyosun tutmamıştı sonra 2 ay ara verdim ben ekimde yapılacaktı aşılamm ama bu seferde ben adet olmadım tam 7 gün geçti 18 de olamam gerekiyodu bugün idrar testi yaptım negatif çıktı yarında gidip kan testi vericem bakalım sol kasıgımda sürekli bi agrı ara ara sag kasıgıma vuruyo ayy valla şaştım kaldım inşlhh kist felan yoktur hakkımda hayırlııs olsun...
canım hayırlısı olur inş benım çok ağrım oldu yalnız şöyle ki ben daha önceden rahim filmi çektirmiştim bir sorun yoktu fakat aşılama sırasında rahime gırerken bi yapışıklık armış öyle bir durumla karşılaştı dr.lar sonra orası kataterle geçildi ve aşılamam yapıldı bu işlem uzun sürdüğü için benim çok canım yandı ve ağrım oldu ertesi gün biraz kanamam oldu ve geçti şu an sadece karnımda bir ağırlık varmış gibi hissediyorum ve arar arar batmalar oluyo bıde bu purogesteron ilacı bana mantar yaptı bu yüzden ağızdan alıyorum. ama dinlen hiçbişey yapma ben sürekli dinlenıorum umarım tutar. ay ne çok yazdım ferman oldu vallasositososito
turko beya ilerlemiş senin haftalar ne güzel inş bir an önce kucagına alırsın:)
bende bugun yaptırdım begumm inş guzel haberler alırız,sorunun cevabı bende yok tutan arkadaslar yazarlar ,asılamadan sonra sancın felan oldumu hıc?
canım sen aşılamamı yaptırdınn hadi bakalım yaa güzel haberler okumak istiyorum gülnihalcimmm hayırlı ugurlu bebişli olsun inşallahh :))))
evet canım sabah hastaneden geldim abaklım bende çok istıyorum buraya yazmayı:) senin bebegin cinsiyeti ne zaman belli olacak?
aşılaman tutmadıgında doktora gıdıp baktırmadınmı kist varmı yokmu diye? benımde bu asılama işlemlerimde en buyuk korkum kist olması,inş kist degıldır canım ,ılac felan kullanıyormuydun onlarda geciktirebilir belki
TURKO ALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEN KIZ DİYORUM BİRDEN ÖYLE GELDİ İÇİMDEN bayanssulusmile
aminn canım saol bir kızım var valla hayırlıısyla inşallah erkektir bu defa erkek olsun istiyorum bakalım için edoganmı olacak 2 hafta kaldı ögrenmeye bir meraktayım kii
avcııı canım benim nasılsınn inşallah duaların kabul olur canımm işallahhhhh bende hep dua ediyorum aklıma geliyorsunuz sizlerde yaşasınız inşallah bu duyguları en kısa zamanda
avcııı canım benim nasılsınn inşallah duaların kabul olur canımm işallahhhhh bende hep dua ediyorum aklıma geliyorsunuz sizlerde yaşasınız inşallah bu duyguları en kısa zamanda
inşallah turkom inşallah..
kııızz o resimdeki senmisin?
hayalimdekine benzemiyomuşun ben seni sarışın falan hayal ettiydim
kız kara degilim resmi buraya atınca berbat gözüküyor beyaz tenliyim ama öyle sarışın degilim
turkoomm 2 hafta sonra cinsiyetini öğrencen ha ne güsel canım yaa Allah ım sağlıkla kucağına versin.ben hala oğlan diyom hadi bakalım hayırlısıa.s.
soran arkadaşlara anlatıyım ağustosta aşılama yaptırdım olmadı sonra kendi haline bıraktık bir ay aslanpençesi içtim sonrada 15 gün soğan suyu içtim çok şükür pozitifi gördüm haftasonu gitcez doktora:)))))))))
TURKO ALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEN KIZ DİYORUM BİRDEN ÖYLE GELDİ İÇİMDEN bayanssulusmile
GÜLNİHAL SAOL CANIM UMARIM HEPİMİZİN DUALARI KABULOLUR
GÜLNİHAL NEREDE YAPTIRIYOSUN TEDAVİNİ?
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:) akşam idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanamadım hemen hastaneye gittim kanda baktırdım pozitif ayyy hala inanamıyorum 4.haftalık hamileyim rabbim benim dualarımı kabul etti herkesin duyalarını etsin allahım çok şükür ne yapacağımızı şaşırdık eşimle şaşkın ördek gibiyiz allahım kimseyi boş çevirmesin.
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:) akşam idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanamadım hemen hastaneye gittim kanda baktırdım pozitif ayyy hala inanamıyorum 4.haftalık hamileyim rabbim benim dualarımı kabul etti herkesin duyalarını etsin allahım çok şükür ne yapacağımızı şaşırdık eşimle şaşkın ördek gibiyiz allahım kimseyi boş çevirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?