- 13 Mayıs 2010
- 767
- 316
- 628
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:) akşam idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm inanamadım hemen hastaneye gittim kanda baktırdım pozitif ayyy hala inanamıyorum 4.haftalık hamileyim rabbim benim dualarımı kabul etti herkesin duyalarını etsin allahım çok şükür ne yapacağımızı şaşırdık eşimle şaşkın ördek gibiyiz allahım kimseyi boş çevirmesin.
kızlar hamilee degilim test sonucumu aldım bugün negatif çıktı yine sanıırm mevsimsel degişiklikten dolayı adetim gecikti sinirlerim çok bozuk ayyy bi adet olabilseydim kafayı yiyecem ...
begum ben hisar hospital da yaptırıyorum,
Turko banada kız gıbı gelıyor ama hayırlısı ne ıse o olsun
begum ben hisar hospital da yaptırıyorum,
Turko banada kız gıbı gelıyor ama hayırlısı ne ıse o olsun
arkadaşlar bi sorum olacak dün öğrendim kan testinde.Pazartesi günü gitsem doktora bi sakıncası olurmu?ilçede oturuyorum burda doktor yok.İldeki doktorda pazartesi gününe randevu verdi.Bir sorum daha olacak ilk gittiğimde test yapacakmı yapacaksa aç karnınamı olmalıyım?çünkü randevum akşam üzeri olduğu için aklıma takıldı.Doktorla konuşamadım sekreteride bişey söylemedi.....
hayırlısı canım zamanını bekliyo demekki ne kadar uğraşsakta zamanı deilse olmuyooo buna inandım bu benim 3 aşılamam ve benimde belim ağrıyo galiba buda olmadı ne yapalım rabbim hayırlı evlat versin bide ben normal yollarla 3 defa hamile kadım ve 3 düşük yaptımmm olucagı varsa oluyo ne yapalım rabbim en kısa zamanda bizede tattırsınn[/QU sagol arkadaşım destegin için umarım bu aşılaman tutar canım ya dedigin gibi herşey nasip dahilinde onun dışındakiler yalan ..bu arada ne zaman belli olcak sonucun allahım yüzünü güldürsün inşlhh dualarım hep sizlerle..
hayırlısı canım zamanını bekliyo demekki ne kadar uğraşsakta zamanı deilse olmuyooo buna inandım bu benim 3 aşılamam ve benimde belim ağrıyo galiba buda olmadı ne yapalım rabbim hayırlı evlat versin bide ben normal yollarla 3 defa hamile kadım ve 3 düşük yaptımmm olucagı varsa oluyo ne yapalım rabbim en kısa zamanda bizede tattırsınn[/QU sagol arkadaşım destegin için umarım bu aşılaman tutar canım ya dedigin gibi herşey nasip dahilinde onun dışındakiler yalan ..bu arada ne zaman belli olcak sonucun allahım yüzünü güldürsün inşlhh dualarım hep sizlerle..
ayın 30 adet günüm yani 3 gün kaldı kahverengi gibi bişi geliyo ama korkuyorum adet olacammı ne
ayın 30 adet günüm yani 3 gün kaldı kahverengi gibi bişi geliyo ama korkuyorum adet olacammı ne
canım telaş yapma bence belkide yerleşme lekesi dir bellimi olur inşlhh yoğunlaşmazsın da bizede iyi haberler verirsin valla böyle hamileyimmmmmmmm diye yazıyolar ya fanu okadar seviniyorum ki inan sanki ben yaşıyorum o anı inşlhh bizlerde yaşarız o güzel anları hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz inşlhh...
kızalr yaa ben hayırlı saglıklı erkek istiyorummmmmm ama :umursamaz::dilcikar:
canım telaş yapma bence belkide yerleşme lekesi dir bellimi olur inşlhh yoğunlaşmazsın da bizede iyi haberler verirsin valla böyle hamileyimmmmmmmm diye yazıyolar ya fanu okadar seviniyorum ki inan sanki ben yaşıyorum o anı inşlhh bizlerde yaşarız o güzel anları hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz inşlhh...
inşallh canım insallh dün birazcık leke geldi arkası yok bakalım nedir canım rabbim bizlerede tattrsınn
inşallahh yakında sende bagıracaksın burada hamileyim diye arkadaşım rabbim ogüzel gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda ikiz verir inşalahhhhhhhhhhhhhhhhcanım telaş yapma bence belkide yerleşme lekesi dir bellimi olur inşlhh yoğunlaşmazsın da bizede iyi haberler verirsin valla böyle hamileyimmmmmmmm diye yazıyolar ya fanu okadar seviniyorum ki inan sanki ben yaşıyorum o anı inşlhh bizlerde yaşarız o güzel anları hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz inşlhh...
ALLAH gönlüne göre versin turkocugum bişeyde kalmamış 2 hafta sonra ögreniyosun hayırlıısyla en zoruda beklemek demi rabbim sağlıkla ,:nazar sıhhatle kucağına almayı nasip etsin arkdşm inşlhh...
ewet canım beklemek zor oluyor kızımda bukadar merak etmemiştim 2.de cinsiyet konusuna daha meraklı oluyorsun ilkinde fark etmiyor çünkü rabbim eli ayagı düzgü saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize canımm an kısa zamanda inşallah seninde güzel haberini almayı nasip etsin canımm
inşallahh yakında sende bagıracaksın burada hamileyim diye arkadaşım rabbim ogüzel gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda ikiz verir inşalahhhhhhhhhhhhhhhh
ewet canım beklemek zor oluyor kızımda bukadar merak etmemiştim 2.de cinsiyet konusuna daha meraklı oluyorsun ilkinde fark etmiyor çünkü rabbim eli ayagı düzgü saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize canımm an kısa zamanda inşallah seninde güzel haberini almayı nasip etsin canımm
amin canım arkadaşım saol desteğin için inşallh öledir ama ümitlenmek istemiyorumm
günaydın arkadaşlar bugun aşılamamın 13. günü bende belkı cuma gunu hamıleyım dıye haykırabilirim belki rabbim izin verirse
ama karnımda agrı ve kasıklarımda batmalar var bıde göğüslerimdekı acı yok oldu umarım kırmızıları görmem
canım inşalllh hamilesindir belinde ağrı varmı
yok arkadasım valla böle çok ayakta kalınca agrıyo ama normalde yok
ama karnıma bastırınca acıyo anlamadım:Saruboceq:
hayırlısııı ya benimde ayaktaykennn ağrıyo ara sıra uzanırkende bazennn ağrıyooo dün çok az varla yok arası leke geldi şimdi bişi yok bakalım 30 da adet günümmm olmassam pazartesi test yaptırcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?