Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşlhh hamilesindir arkdşm bizde seni de , fanuyuda burdan yürekten kutlarız bizleride sevindirin güzel haberlerinizle..begüm bu arada ilk aşılaman mı canım senin ...

fanu ve begumm guzel haberlerınızı beklıyorum,fanu benımde 3. asılama umarım bu sefer sonuç alırız, bide bişey soracagım size benım aşılama gününden beri bacaklarımda dizlerimde çok agrı var rahatsız edici bi agrı sizdede oldumu böyle bişey?

gözün aydın canım.Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin inşallah..a.s.

yok canım benim o tarzda ağrım olmadı ama ilk 2 aşılamamda hiç ağrım olmamıştı bişi hisstmemiştim aşılama sırasında ve sorasında ama bu son aşılamada ağrım oldu belim ağrıdıı doktor da bunlar iyiye işaret dedi ama bilemiyorum canım inşallh hamileyizdir

bende ilk 2 aşılamamda bişey hissetmedım zoraki agrı bulmaya çalışıyordum ama şu an varya belim adet olacakmışım gibi agrıyor inşşş tutacagının işaretidir bunlar. senin test gunun 30 da degilmi bişey kalmamış:)

gülnihal selam seninle ilk aşılamamızı aynı gün yaptırmıştık.Allah ikimize de ilkinde nasip etmedi.inşallah senin bu sefer tutar.ben bir daha denemedim.inşallah bu sefer yüzün güler.emin ol dualarım seninle.

bu arada turko smge ve lover üçünüzü de takip ediyorum.yazamıyorum ama hep burdayım.benim için dua edin.hamilelerin duası kabul olurmuş.

evt canım bişi kalmadı şurda ikimizde aynı demekkiii şikayetlerimiz peki senin nezaman belli olacakk

selaaaammmmm
kızlar ya beni ara ara ateş basıyo böle sanki kaynar su dökülüyo tepemden puregesteron hapı mı yapıyo acaba gebelik belirtisimi anlayamadım benım yarın 14. gün hangi gün test yapsameyvahedigeldismile

sen hangi gün oldun aşılama yani günlerdenn çünkü benimde yarın 14.günnn oladabilir canım hamilelik belirtisi bel ağrın varmı canım birbirimize yardımcı olalım buğünlerde

sen hangi gün oldun aşılama yani günlerdenn çünkü benimde yarın 14.günnn oladabilir canım hamilelik belirtisi bel ağrın varmı canım birbirimize yardımcı olalım buğünlerde

ben ayın 15inde oldum o gunu sayıcammı saymıycammı bılemedım sayarsam yarın 14 oluyo
böle karnıma kasığıma arar ara batmalar oluyo bıde hafif sarı beyaz akıntım var ama göğüslerde tık yok anlamadım.
benım sorunum yumurtam orta kalıte olması baska sorunumuz yok umarım tutar

sen nezaman yaptırdın canım kacıncı asılaman ve sorunun ne?

ben ayın 14 de ve 15 de oldum yarın bende 14. günüm benim doktor 2 defa aşılama yapıyo şansı yükseltmek için hem 14 de oldum hem 15 de oldum anlayacagın aşılama benim göğüsler felaket ağrıyooo azıcıkta leke geldi dün şimdi bişi yok bende polikistik varr .kan pıhtılaşması varrr

ben gecen ay kımyasal gebelik yasadım ve catlatma ığnesınden 17. gun hastalandım sonra puregon iğne 75 kullandım 5 gun sonra e2 bakıldı 2 gun 50 kullandım catlatma ığnesı ve asılama oldu ama sılama sırasında rahıme gırerken katater bır yerde takıldı yapısıklık olmus allahtan actılar ve asılamam yapıldı o gece ve ıkı gun sonra ılışkı dedı dr. gunde ıkı tane allttan puregesteron hap alıyodum mantar yaptı sımdı agız yoluyla alıyorum böle işte bakalım ne olcak sen ne zaman test yapcan ıdrar mı yapsak napsak ben pazartesıye kadar beklıyım dıyom ama

aynen canım bekleyelimm pazartesiyi hayırlısı olsun çok heyecanlı oluyo beklemesi umutluu senin 2.aşılamandı demi sen istanbuldamısın facebok adresin var mı canımm

umarım senınde benımde tutar canım fanu ben yatar sabah 8:30 da kocişi yolcu etcem işe fena uykum geldı kendıne ıyı bak kader arkadasım ıyıgecelermirmirmirmir

aynen canım bekleyelimm pazartesiyi hayırlısı olsun çok heyecanlı oluyo beklemesi umutluu senin 2.aşılamandı demi sen istanbuldamısın facebok adresin var mı canımm

benım ılk asılamam canım
facebook yok bende tatlım ben havacıyım oyuzden bırını eklesen o ondan alıyo o dıgerınden o yuzden esımle karar aldk acmıyoruz umarım bızde pazartesı hamıleyıııımmmmdıye yazarız buraya hadı öptum

inşallh canımmm inşallhh doğru sölüyosunn biz kızlar bazılarımız arkadaş olduk oradan sohbet ediyoruz o yüzden sana iiiyi geceler allh rahatlık versinn bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…