gülnihal selam seninle ilk aşılamamızı aynı gün yaptırmıştık.Allah ikimize de ilkinde nasip etmedi.inşallah senin bu sefer tutar.ben bir daha denemedim.inşallah bu sefer yüzün güler.emin ol dualarım seninle.
günaydın meleklerrrrrr
gunaydın begummm, senın 14 gununmus okudum yazdıklarını neden kan vermıyorsun ben çatlardım meraktan nasıl durabılıyorsun?:)
şimdi hemşiremle konuştum geçen sefer ben hap ve çatlata iğnesi denemiştim kimyasal gebelik olmuştu o yüzden 17. hun gelmıstı adetım
istersen beklıyelım pazartesiye kadar dedı pazartesi gıtcem
bıde sordum dedım hiç göğüslerimde acıma fılan yok öleee duruyolar dedım adet gecıkmen olmadan 5. haftaya yaklaşmadan olmayabılır belirtı arama dedı
yanı bızım dusunduklerımız hepsı boş ay oram sıstı ay buram acıdı yok sekerım tek adetın 2-3 gun geccek kanda bakıcan ben artık öle yapcameyvahedigeldismile
begüm cümm m belirti araca dogru demiş benimde hamile kaldıgımda him gögüslerimde agrı yoktu gerçektende sonradan oldu
benim var ne olacakkkk göğüs ağrısı
olabılır olmayada bılır dedı hayatım ıllakı olmaması gerekıyo demedı yanı kısacası kendını dınleme dedı
sende gelen gıden varmı bende bısey yok allaha sukur ınsallah pazartesıye kadar ve ondn sonrada gelmez bebişim gelır:Saruboceq:
kızlar bana bi akıl verin çıldıracam yaa 10 gündür adet görmüyom hamilede degilim aşılamadan sonraki 2 ay zamanında adet gördüm bu ay niye böyle oldum bilmiyorum aksilik buya 2 .aşılamam yapılcaktı ekim ayında ne yapıym bana bi yol gösterin butür olayla karşılaşan varmı aranızda ...
kızlar bana bi akıl verin çıldıracam yaa 10 gündür adet görmüyom hamilede degilim aşılamadan sonraki 2 ay zamanında adet gördüm bu ay niye böyle oldum bilmiyorum aksilik buya 2 .aşılamam yapılcaktı ekim ayında ne yapıym bana bi yol gösterin butür olayla karşılaşan varmı aranızda ...
ay fanu yaaaaaaaaaa cok zzor beklemek ıkıde bır lavaboya gıdıyom bısey varmı dıye ooooooooffffffffffffeyvahedigeldismile
vereliniortak aynennnn vallla biraz önce belim ağrıdıı korktummm bende lavoboyuuu bol ziyaret ediyommm eyvahedigeldismile nasıl pazartesi olacak bilmiyorum yada pazartesiye kadar bişi olurmuki begümmmm
olmaz inşallah rabbımın ıznıyle olmaz :Saruboceq:
ben ılaclarımı ıcerken bıle dua edıp içiyorum dua etmekten başka çaremiz yok inşallah meleklerımıze kavuşucaz:teselli:
şimdi başka sitelerde okuyorum 18 16 günlerde bıle adet olan varmış enteresan
sen aşılama olduğun günü sayıyomusun benım sayarsak14 saymazsak 13
saymıyorummm canım ben sen ne ilaç kullanıyosunnn evet ben geçen ay adetim 1 gün geçtiii adet oldummm baya umutlanmıştık ve şok oldum onun için herşey olabilir rabimin izini olursa olur allahım kucagımızı dolduursun bizide sevindirsinn
progynex canım gunde ıkı defa
sen gecen ay asılama mı yaptırmıstın normal mı denemıstın
benım adetımı beklersem oooo ayın 4 unde olmustum
hımm ben 30 da oldum adet.geçen ay aşılama oldum bu 3.aşılamam ne için içiyosun progesteron hapı gibimii içtiğinn
evet canım progesteron ılacı aslında ıkı tane fıtıl olarak alıyodum ama mantar yaptı bana sımdı sabah aksam ıcıyorum bol su ile
ya bu kımyasal gebelik hamıle kalıyosun ama tutunamıyo mu demek acaba
bıde ben ozaman bugun 13. gun ılk gunu saymıyosak oooooooff ooofffff
senın adetının kaçıncı gunu yapıldı aşılaman?
tam hatırlamıyorum kaçıncı günü oldum benim progesteron bitel 4 gün oldu yok canımm kanda çıkıyo ama rahimde yotur kese oluşmamıştır yaniii evet ilk günü saymıyosunn yarın benim 15 .günümm
bana doktor adet olana kadar ıcıcen dedı hapı hatta bugun sordum hapım yarın bıtıyo dıye pazartesı gelırsın artık bakarız ne var ne yok ama ılacı bırakma dedı yarın yenı ılac alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?