nerde oturuyon ankarada fanu nerelısın?
ankarada oturuyorum canım aslen k.maraşlıyım ama izmirde ailem evlenip ankaraya geldimmm ya sennn nerelisinn
ben kırklareliliyim canım istanbulda oturuyorum ankarada guzel ama izmır daha guzel kordon falan harıka
evet canımm izmir çok güzzell çalışıyomusunn kaç yıllık evlisinn
2 yıllık evlıyım evet canım çalışıyorum hostesım ben ama su antedavım ıcın ara verdım bebegım olsunda ucmayım umrumda degıl yanı
hımmm tabi canımm önemli olan bebekk bende çalışıyorum ama doğru düzgün dinlenemiyormm yaaaa ama hamilelik olursa hiiççççç gitmicem
bende kesınlıkle ucmam benım bı arkadasım 5 aylıkken bıle uctu bole karnı burnunda gelıyoduaserıyodu ındıgımız meydanda getırıyolardı ıstedıgı se
benım melegım gelsınde ben evde oturayım
guzellık uzmanımısın sen?
kızlar bugün dr aradım FORLUTAL isimli ilacı kullan dedi adet söktürücüymüş bakalım ona başlıcam sabah akşam ne olcak bizim bu halimiz sürekli ilaç sürekli igne hormon denen bişey kalmadı yaa yaşlılıgımıza hastalık kalmadı genç yaşta dr kapılarındayız allahım hepimize güç kuvvet versin başka büyük dert vermesin demi bunada şükür .. kızlar fanu- begumm test yaptınızmı varmı bişeyler bizi habersiz bırakmayın ...
selam melekler
nasılsınız ?
fanu varmı bı durum ınsallah yoktur:Saruboceq:
slm canımmm benim ara sıra adet olacak gibi belim ağrıyo onun dışında bişyimmm yok cancazımm sende bişi varmiii
yok canım ya ama karnımda ağrı var sankı bıde sureklı tuvalete gıdıyom su ıkı gunde allahın ıznıyle gecsede kırmızı kartı yemeden pazartesı tahlıle gıtsem
bugun bı arkadaslarla bulustuk kız benden sonra basladı calısmalara normal yolla hamıle ve 5. ayında onu öle karnı çıkmış görünce kötü olmadımda eşinin elini alıp karnına koyunca bak hissediyomusun diyince işimden bişeyler koptu gitti senağlama
rabbım bızede göstersin o gunleri inş:Saruboceq:
ÖLE BENDEDE OLUYO BİRİNİ GÖRÜNCEE BİRBİRİMİZİ ANCA BİZ ANLIYOZ BAŞKALARINDAN BEKLEMEYELİM RABBİM ZAMAN VERMİŞTİR DEMEKKİ ONU BEKLİYOZ BUĞÜN MORALİM SIFIR SİNİRLERİM EN ÜST SINIRDAAA eyvahedigeldismile AGRINN NASILL SENİNNN BENİM BELİM ADET OLURKEN BELDE OLAN AĞRININ TIPKISIII
valla canım bılemıyomkı benım adetımdede öyle pek karnım ağrımaz benım kasığıma degılde karın bolgeme kramp gırıyo ara sıra ama cok hafıf
ben galıba yarın gıtcem doktora cunku egeryoksa adet sokturucu versın gecıkınce cok acılı oluyo adet gecen kımyasal gebelık gecırdıgımde cok acı cekmıstım cunku
CANIMM SENİN DAHA GÜNÜN GELMEDİKİ ADET SÖKTÜRÜCÜDEN BAHSEDİYOSUN Bİ GÜNÜN GEÇSİNN BELKİ BEBİŞ DE OLABİLR KRANPPPkaydirigubbakcemile3 BİLEMEZSİN AMA YARIN GİT TEST YAPTIRRR KANDAA
amaaannnn ne bılıyım zaten ben 26 gunde bır oluyorum yanı normal sartlarda da bugun olmam gerekıyodu
asılama yapıp tutan arkadaslar yardımcı olsunlar bıze ya ne belırtıler oldu ne zaman oldu of ya of atesım hala 37 bazen 37 küsür
ben hiçç ateşime dikkat etmiyorumm ateşş denn bellii oluyomukii yaniii vücut ısısımı yükseliyoooo ben dikkat etmiyom bak bunaa benim yarın adet günüm olassam 2 geçerse var bişi ben geçen leke geldi şimdi bişi yokk sancım oluyo ara ara ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?