Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah.Sen hamilemisin?

yok canım kalmaya çalışıyorum bir kızım var tedaviyle dogal yoldan oldu 2 . denedik olmadı yine kızımdkai gibi igne yapıyorum yumurtalarım gelişmiyor igneyle geliştiriyoruz işte bende pko var ondan dün çatlatma ignesini vurundum bakalım tutacakmı bende bilmiyorum burada haber bekliyen arkadaşlarımız çok hepsine içinde banada hayırlı haberler olur inşallah bu ay..

turko, yumurtaların geliştiği zaman kaç mm oluyor merak ettim.ben geçen ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım yumurtalarım 2 tane biri 18 mm birisi 21 mm olmuştu doğal denedik olmadı.bu ay okadar üzüldüm ki doktorum da ozaman aşılama yapalım dedi. klomen bitti pazartesi kontrole gitcem çatlatma iğnesinin günü belli olacak sonra hafta içi aşılama var. bu yüzden merak ettim.acaba geçen ay sorun benim yumurtanın büyüklüğümüydü?

canım yumurtalarının büyüklügü gayet güzel en küçük büyüklük 18 mm miş senin yumurtalar gayet güzelmiş birde klomenle büyümesi çok güzel bana klomen banamısın demiyordu ignelerle büyütüyoruz ama benimki dogal yoldan oldu kızım hemende aşılama yapmak nekadar dogru bilmiyorum ee ellerine yeterki para geçsin bu dr ların dr bana sordu sana aşılamamı yapalım yoksa dogalmı deniceksin dedi bende kızmda pkom daha agırdı 6 aylık tedaviyle oldu hormonlarımda bozuktu yinede dogal oldu dogal denicez dedim bazende para tuzaklarına düşmeyin eger eşinizde sorun yoksa tabi

18 mm yumurta bile yeterli boyut canım

eşimde sorun yok.sorun benim pko ama doktoruma göre o da sorun değil.bana herşeyin psikolojik olduğunu söylüyor.benim geçen ay babaannem yoğun bakımdaydı ve ölümle sonuçlandı.bunun etkili olduğunu düşünüyorum aslında.çünkü geçen ay çatlatma iğnesinden 12 gün sonra test sonuçlarım pozitifti nolduysa sonradan oldu.bi de doktor rahim kalınlığının falan çok iyi geliştiğini söylemişti aslında o da çok şaşırdı olmadığına.ama bu ay deneyeceğiz aşılamayla olmazsa dediğin gibi doğal yolla devam.çünkü maddi olarak her ay aşılama yapamam.

Ne kadara yapacak aşılamayı?Üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyo aşılama,ben ünv.hastanesinde tedavi görüyorum .

Ne güzel Allah senin yüzünü güldürmüş inşallah bizimkinide güldürür sanada ikinciyi nasip eder inşallah.Normal yolla zaman kaybı oluyo ama ben 4 sene bekledim normal yolla olsun diye ama olmadı(((aşılama yaptırdım yine olmadı((Bazende beklememek gerekiyor çok.Ben böle olucagını bilseydim 2 sene önce başlardım tedaviye.Benden sonra evlenenlerin bile çocukları yaşını bitirdi bizim hala yok((((

aşılama benim 500 tl tutacak.ben bankada çalışıyorum karşılaması için devlet hastanesinden rapor ve 3 yıldır evli olmak gerekiyor bizim daha bu ay 2 yıl olacak.ben 1,5 yıldır istiyorum olmuyor.bakalım napalım vereceğiz bu ay o parayı yeterki tutsun.

kızlar ilk önce herkese mrb
kızlar çatlatma ignemi vurdurdum geldim hayırlısıyla inşallah olur
cnm hadi inşallah kızına bi kardeş gelir en kısa zamanda

ayyy inşallah bebğin senınledır cok şiddetli ağrıalrın var demekkı senın uyandıgına göre inş hayırlısı olur da bebek gelır
ya gerçekten çok ağrı oluo gece ama gündüz hiç bişey yok inşallah boşa çekmiorumdur bu ağrıları.
canım inşallahbenden önce sizlerin haberi önde geliyor daha bana var ben sizi bekliyorum şimdi hadin siz hamile kalında ayanızı sürütün bizde smgeyle sizin arkanızdan gelelim hamiş haberleri çogalsın..
ahhh cnm arkadaşım beni de unutmaz hiç

ya turko bi kaç gündüe ağrım vardı biliosun oluodu 20 dk falan geçiodu. ama bu gece çok kötüydü sabaha kadar evin içinde gezdim. saat 3 de bi geldi 4 gibi yattım saat 5 te bi daha geldi ve sabah 7 de bi daha geldi şimdi de bel ağrım var hafif hafif başka bişeyim yok.

1 bucuk sene olmadı benimkisi sonra dr gittim pko çıktı hormon seviyesi falan şeker hapı kullandım klomen falan kullandım fayda etmedi igne tedavisine başladım kis oldu ve sonraki ay tekrar igne ve dogal denedik aşılama istemedik maliyetli oluyordu ikinci denememizde igneyle şükür dogal yoldan bir kızımız oldu 7. ayda ben hamileydim darısı 2 .ye artık bukez de 2. denememiz dün çatlatma vurundum bakalım bugünde agrılarım var

canım bu güzel haber inşallah sen hamile kaldın ya kalmasaydın bence böyle agrıların olmazdı bel agrın hamilelikten olabilir bende hamile kaldıgımda belim agrırdı hadi çabuk geçsin şu 3 günde seviniriz inşallah

ya bazen seviniorum bazen de diorum ki karın ağrısıyla ne alakası var hamileliğin diorum inşallah olur ya o kadar istiorum ki artık rüyalarımda görüorum.

ya bazen seviniorum bazen de diorum ki arın ağrısıyla ne alakası var hamilelikle diorum inşallah olur ya o kadar istiorum ki artık rüyalarımda görüorum.

ben hamile kaldıgımda ilk önce belim kasıklarım akıntım baş agrım sersemlik sık sık tuvalet ihtiyacı duymak bunların hepsini yaşadım ne alakası var deme herşey birbirine karışıyor arkadaşım olumunekankayizsmileohaoldumsmile:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…