Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ben kızılayda özele gidiorum zekai tahir burak hastanesinin doktoru

bizde zekai tahirin iiyi bir doktorunu aryoruz ismine doktorunn özel kliniği varmıı benim riskli gebelikk ilgilenirmii doktordan memnunmusun

cnm benim aşılamamın tutuğunu öğrendikten sonra 1 hafta içinde o ağrılarım geçmişti geçen hafta çok ağrılarım oldu belimi doğrultamıodum dr yorulmuşsun ağır kaldırmışsın dedi sende dikkat et belki farkında olmadan bişeyler yapmış olabilirsin onun için ağrıo olabilir. sen aşılamanı nerde yaptırmışdın aynı doktoruna nie devam etmiosun

canımm iş falan yapmadım devamlı yatıyomm zorunlu ihtiyac dışında kalkmıyommm ben linaya gidyomm orasıda çokk iyide yenimahallede çok temizz çok şık biryer 35 tll fark variyosunnn hani doğum zekai tahirde olsun diee ama galiba kendi doktorumu bırakmamm şimdi senin bebiş kaç haftalikk

ya aşılamamı bu dr yapmıştı herşeyimi bilio ben çok hastaneler çook dr lar gezdim bende pko olduğunu eşimin sperm azlığını falan hep bu dr söyledi ve 2. aşılamasıda tuttu onun için bırakamadık doğumada kendisi gircek linaya gidersem orda doğum yapılmıomuş. gerçi her ay 180 tl ödemekte çok zorluo bizi ama ne yapcam bilmiorum

canımm benm doktor bu konularda çokk iyii öneririm ayda 180 veriyosun onu bi kenarda biriktirsen doğum paran çıkar doğuma doktorum giriyo anlaşmalı olduğu hastahanede

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hım ne var ne yokk şuanda ne durumdasınn

bu ay ara vermek zorunda kalmıştım 3. aşılama sanırım aralıkta olcak adetim bayrama geliyo..onun dışında saldım gitti eskiden riskli gün hesabı yapardım adetime 10 gün kala heyecan yapardım artık hiçbişey hissetmiyorum..sadece dua ediyorum..sabırla beklemeye çalışıyorum..inşallah uzun sürmez bu bekleyişim..

sen neler yapıyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…