bu ay ara vermek zorunda kalmıştım 3. aşılama sanırım aralıkta olcak adetim bayrama geliyo..onun dışında saldım gitti eskiden riskli gün hesabı yapardım adetime 10 gün kala heyecan yapardım artık hiçbişey hissetmiyorum..sadece dua ediyorum..sabırla beklemeye çalışıyorum..inşallah uzun sürmez bu bekleyişim..
sen neler yapıyosun??
canım benim sabrettt bende işte yatıyomm işede gidemiom bel ağrım çokkk önümüzdeki hafta gidecem keseyi görmeyi büyük ihtimalle kalb atışınıda duyarım biraz sabırsızımm anlıcann
selam fanu nasıl gıdıyor farklı bi durum oldumu hamıle oldugunu hissedebiliyormusun:) daha dogrusu inanabiliyormusun?:)
ikizlerin ağırlık yapıyodur beline
maşallah fanucum Allah sağlıkla tamamına erdirsin..nazar deymesin canım..
dinlen bol bol canım ağır iş yapma ama çokta kendini dinleme sakınılan göze çöp batar derler ya..ilk 3 ay koru kendini en riskli dönemmiş..
bugun aşılama yaptırdıgım gunde dahıl 12. gunum kanda test yaptırdım sonucu sımdı geldi 2.38 bu yukselmez demi?
aahhh Fanum ahhh valla ben inanamıyorum senin hamiş olduğuna..kız daha geçen ay dertleşiyoduk demii..nasip işte senin sıran gelmiş..inşallah sıra bendedir
ayy çok bencilce oldu kıız Rabbim hepimize versn hayırlısıyla..
ben o kadar umutsuzdum ki çok büyük sübriz oldu bizeee rüya gibi oldu dediğin gibi benim sırammışş nşaşşlh sıra sizlerede gelir canımm
kafanı rahatlat ben gebelik danışmanına gitmiştim buu ayy onun faydası çok oldu bana die düşünüyomm sende gidebilirsinn
heee yaaaa ben sana onu sorcaktım fanucum yaaa..
napıyo bu danışman sen anlatıyon o dinliyomu yada omu bişeyler söylüyo??:94:
canım hem sen konuşuyon hem o sen derdini anlatıyonn oda sana güzel güzel konuşuyoo muhteşem rahatlıyosunn ben gitmicektimm eşim zorla götürdü ama sıradan bir yer gitme kadın doğumun psikiyatrisine gitt
fanuu beni ellere gönderme gel sen benim danışmanım ol canım beeeee
Fanucum hamilelik tickeri yapsan ya gulüm herkesin var seninde olsun....
o nasıl yapılıyo bilmiyomm yaaa sen de bana yardım etuğraştım geçenlerde yapamadımm hadi banada yapalımm şekerrrr
tamam canım ticker factory den yaptım ben benimkini daisypad var bide lilypie var sanırım da onlar bana karışık geldi istersen tickerfactory i aç ordan yapalım sonra öğrenince diğerlerinede bakarsın olarmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?