Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim sabrettt bende işte yatıyomm işede gidemiom bel ağrım çokkk önümüzdeki hafta gidecem keseyi görmeyi büyük ihtimalle kalb atışınıda duyarım biraz sabırsızımm anlıcann

canım benim sabrettt bende işte yatıyomm işede gidemiom bel ağrım çokkk önümüzdeki hafta gidecem keseyi görmeyi büyük ihtimalle kalb atışınıda duyarım biraz sabırsızımm anlıcann

ikizlerin ağırlık yapıyodur beline
maşallah fanucum Allah sağlıkla tamamına erdirsin..nazar deymesin canım..
dinlen bol bol canım ağır iş yapma ama çokta kendini dinleme sakınılan göze çöp batar derler ya..ilk 3 ay koru kendini en riskli dönemmiş..

selam fanu nasıl gıdıyor farklı bi durum oldumu hamıle oldugunu hissedebiliyormusun:) daha dogrusu inanabiliyormusun?:)

hissedeiyorum canımm inandımm 2 gün önce yine kan testi yaptırdık 2484 çıktı bu ayın 13 .de bebişimi görmeye gidicem inşallh canım sen nasılsınnn nasıl gidiyoo ne durumdasıınn

bilmem doktor ik,iz olma ihtimali var dedi ama ultrasonda gözükürr zaten ben daha önece düşük yaptığım için riskli 12 haftada rahimimi dikicekler bende rahim yetmezliğide var rahim bebeği taşıyamıyo ondan bide kan pıhtılaşması var hergün 2 sefer iğne yapıyorumm böle işte canımm dua ediorum rabbim inşallh sizlerede verecekk

bugun aşılama yaptırdıgım gunde dahıl 12. gunum kanda test yaptırdım sonucu sımdı geldi 2.38 bu yukselmez demi?

canımm belki yükselir sonucunn iyii bence belki dehamişsin şekerimm sendeee yarından bir sonraki tekrar yaptırr bi bakalım merak ettim şimdiii olmasa 0 .30 veya 1.30 falan çıkıyo ama 2.38 ben duymadımm ama seni heveslendirmeyeyimm

aahhh Fanum ahhh valla ben inanamıyorum senin hamiş olduğuna..kız daha geçen ay dertleşiyoduk demii..nasip işte senin sıran gelmiş..inşallah sıra bendedir
ayy çok bencilce oldu kıız Rabbim hepimize versn hayırlısıyla..

inşşş çok teşekkurler arkadaslar saolun bıraz moralım yerıne geldı en azından adet olmadım daha bı ıhtımal daha var(

ben o kadar umutsuzdum ki çok büyük sübriz oldu bizeee rüya gibi oldu dediğin gibi benim sırammışş nşaşşlh sıra sizlerede gelir canımm
kafanı rahatlat ben gebelik danışmanına gitmiştim buu ayy onun faydası çok oldu bana die düşünüyomm sende gidebilirsinn

heee yaaaa ben sana onu sorcaktım fanucum yaaa..
napıyo bu danışman sen anlatıyon o dinliyomu yada omu bişeyler söylüyo??:94:

heee yaaaa ben sana onu sorcaktım fanucum yaaa..
napıyo bu danışman sen anlatıyon o dinliyomu yada omu bişeyler söylüyo??:94:

canım hem sen konuşuyon hem o sen derdini anlatıyonn oda sana güzel güzel konuşuyoo muhteşem rahatlıyosunn ben gitmicektimm eşim zorla götürdü ama sıradan bir yer gitme kadın doğumun psikiyatrisine gitt

canım hem sen konuşuyon hem o sen derdini anlatıyonn oda sana güzel güzel konuşuyoo muhteşem rahatlıyosunn ben gitmicektimm eşim zorla götürdü ama sıradan bir yer gitme kadın doğumun psikiyatrisine gitt

fanuu beni ellere gönderme gel sen benim danışmanım ol canım beeeee

:52
fanuu beni ellere gönderme gel sen benim danışmanım ol canım beeeee

göndermem canımm ah işine yarasam keşke ama benle danışman bir olmas kii tamamm elimden geldiğince yardımcı olurum daa senin facebok adresin yoktuu demii ordan görüşürdük

o nasıl yapılıyo bilmiyomm yaaa sen de bana yardım et uğraştım geçenlerde yapamadımm hadi banada yapalımm şekerrrr

tamam canım ticker factory den yaptım ben benimkini daisypad var bide lilypie var sanırım da onlar bana karışık geldi istersen tickerfactory i aç ordan yapalım sonra öğrenince diğerlerinede bakarsın olarmıı??

beklede canım zamanın varsa yemek yicem 5 dk olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…