Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız yemin ediyorum ağlıyorum ay ne diyim nasıl kutlayım bilemedim
benimde kistler varmış bir ay ara verdik aşılamaya
bu kistler nasıl geçer kızlar bunlar varken normal yolla gebe kalabilirmiyim

ara vermen iyi olmuş hem sende dinlenmiş olursun böylelikle bu ara dr kistler için ilaç vermedimi sana bende bugün gittim dr kendi dr degil sinopta bi dr bu ay adetim gecikmiştiye onun için kist felan görmedi dr ultrasona girdim bişey çıkmadı şükür inşlhh bidaha ki ay herşey yolunda giderse 2. aşılamaya başlıcam hayırlııs hakkımızda

fanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hamilemisiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
süpeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol bitanemm benimm darısı sana olsun canımm benim sizlerde olmasanızzz valla çok sevinçliyim ama çok belim ağrıyo canımm ya

kız yemin ediyorum ağlıyorum ay ne diyim nasıl kutlayım bilemedim
benimde kistler varmış bir ay ara verdik aşılamaya
bu kistler nasıl geçer kızlar bunlar varken normal yolla gebe kalabilirmiyim

kalırsın canım bende şuanda kist var zatenn canımm öpüyorumm şimdi çıkıcam kaynımlar geliyo öpüldünn

yok canım ilaç falan vermedi bu ay böle geçicek yine doğal yollarla deniycez bidahaki aya 2. Aşılama allahın izniyle
kuş belki gerek kalmaz hamiş kalırız ne dersin ben dün gece ruyamda dr. Gıdıyodum böle ultrasonda yumurtalara bakıyo bı tanesı kırmızı dıyokı böle olmaz bı ay beklıycez bugun dr gercekten bı ay bu kıstlerın gecmesını beklıycez dedı su soğan kürün mü yapsam napsam
bıde dun eşime durup dururken ben galiba normal yolla hamıle kalcam oyle hıssedıyorum dedım ay ınşşşş

canım adetinin kaçıncı günündesin ben 29 oldum bugün 3 günüm aynı zamanlarda aşılamamız olucak sanırsam inşlhh gerek kalmazda bu ay dogal yollarla hamişş oluruz inşlhh ben sogan kürümün 6.günündeyim 15 gün içmem gerekiyor bitincede incir kürüne başlıcam bi de civanperçemini denicem bu arada bakalım kararında olursa zararı olmaz neticede bunların hepsi ot hee bide bol bol ilişki ne yapalım nostop devam heyy allahım bizede hayırlı neslinden evlatlar nasip eyle inşlhhh ...AMİNNNN

kızlarrr sizleri hep takip ediyorum hiçbirinizi unutmadım bazen dua ediyorum rabbim inşalalh sizlerede bu duyguları yaşatsın arkadaşlar tek tek isimlerinizi yazamadım ben sizi sizde beni biliyorsunuz zaten bu topikte çok heyecanlar paylaşmıştık inşalalh hepinizinde gönlüne göçre verir fanunun hamileliği siz hem duygulandırdı hem sevindirdi belli inşalalh darısı sizlere kızlar dua ediyorum lütfen sizde bana dua edin bir kızım var bu defa saglıklı hayırlı bir erkek olsun istiyorum insanların birbirine yaptıgı dua daha çabuk kabul olurmuş ben sizleri unutmuyorum rabbim sizlerede yaşatacak inşallah bu duyguyu bende haftaya cinsiyet ögrenmeye gidecegim kızıma çok düşkünüz çok seviyoruz ama birazda ogluşum diye sevmek istiyorum hayırlısıyla bana dua edin haftaya herşey güzel olur inşalalhh rabbim cümlemizinde kalbindekini hakkına hayırlısıyla versin inşalalhh

smge bugün rüyammda sapsarı bir oglum oluyorr ayy ebebk reklam bebek gibiydi çok güzeldii çok seviniyordum ya tam tersi olur :))

ayyy cnm ne güzel ben rüyalarımda hep kötü kötü şeyler görüyorum bi sarı kızın var bide sarı oğlun olur inşallah tabi sağlıklı sihhatli

turko ya ben de çok merak ediorum acaba cinsiyetleri ne ptesi günü bi gelseydi

cnm noldu senin kayınvalidenle aran nasıl hala gıcıklıklar yapıo mu?

canım görümcem boşandı geldi ya 2 kızıyla birisi 11 birisi bir buçuk yaşında onlara bakmaktan beni unuttu şükür görümcem çalışıyor o küçük kıza kendi bakıyor bende pek inmiyorum aşagıya o kızlarla ugraşmaktan bana sıra gelmiyor :))) görümcemle ama aramız çok iyi annesine benzemez sen ansılsın sana nasıl davranıyorlar

biz iyiyiz hiç bi problem yok gidince çok iyi davranıo tek sorun hergün ama gelmemi istio

biz iyiyiz hiç bi problem yok gidince çok iyi davranıo tek sorun hergün ama gelmemi istio

valla benim alt katımda ama pek inmiyorum pek muhattap degilim görümcem olunca iniyorum veyada bazı zaman onlar çıkıyor ama çok iç içe degilim

kızlar bu arada topiğin unutmayanları ortada bak simgeyle ben sizi hiç unutMUYORUZ sizlerden güzel haberler okuruz umuduyla giriyoruz topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…