- 13 Mayıs 2010
- 767
- 316
- 628
arkadaşlar aşılama yapılan ve hamile kalan arkadaşlar lütfen aşılama ayında eşinizle normal ilşkide bulundunuz mu araştırıyorum önemli bilgiler bunlar kacıncı gün ilşkide bulundunuz bunlar bizim için önemli canlarım fanuya da sordum cevap yazmadı
fanuuuuuuu inanmıyorummm ya sende başardınnn tebrikler canımm inan çok sevindimmm senin adına gözün aydın inş 2 tane birden gelirler ikiz dirler:)
elif doktorum bana aşılma oldu diye sakın boşlamayın bugun dinlen yarın olsun sonra günaşırı devam dedi...
arkadaşlar aşılama yapılan ve hamile kalan arkadaşlar lütfen aşılama ayında eşinizle normal ilşkide bulundunuz mu araştırıyorum önemli bilgiler bunlar kacıncı gün ilşkide bulundunuz bunlar bizim için önemli canlarım fanuya da sordum cevap yazmadı
hadi gülnial inşallah sıra sende kaç günün var teste
fanu senin adına çokkkk sevindim sağlıcakla kucağımızada alırız inş.alllahım herkese nasip etsin çok mutlu oldum senin adına biz dün gittk keseyi gördük mercimeğimi gördüm sonunda:)))progestan verdi doktor vajinadan veriyorum ama kaşıntı yaptı çok fenayım((((( ne yapsam bilemedim
TURKO SİMGE gelmişsiniz karşılşamadık yaaa.. özledim kız sizi.. loverden de ses yok bak..
kızlar Allah ım gönlünüzdekini versin hayırlısıyla inşallah turkoma bi oğlan smge mede bi kız şöyle çeşit olsun..:13:sağlıklı olsunlar tabi ilkbaşta..merakla bekliyorum bende yazın buraya olurmu..öptüm sizi çok..
günaydın kızzlaaaaaarrr.........
gününüz aydın olsun,dualarınız kabul olsun,Allah gönlünüzün muradını versin inşalllaaaaahhh..
günaydınn canım rabbim cümlemizinde kalbindekini hayırlısıyla versin inşalalhh
ewet bak smgeyle ben sizleri bırakmıyoruz vefalı çıktıkk
inşallahh canım yakın zamanda topige girdiğimde sendende ogüzel haberi alacagım senin haberini okumayı inan çok istiyorum
saol turkom bende bu mutluluğu sizinle paylaşmayı çok istiyorum canım..ikinci aşılamadan sonra bi ara depresyondaydım daha yeni yeni toparlıyorum işte..
göbüşün çıkmış ne tatlı gözüküyo maşallah..artık içindeki paşayıda görde rahatlayalım hayırlısıyla...
saol turkom bende bu mutluluğu sizinle paylaşmayı çok istiyorum canım..ikinci aşılamadan sonra bi ara depresyondaydım daha yeni yeni toparlıyorum işte..
göbüşün çıkmış ne tatlı gözüküyo maşallah..artık içindeki paşayıda görde rahatlayalım hayırlısıyla...
cnm inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz fazla stres yapma allahın izniyle senide göbüşünde bir kalp atıcak çok üzülme cnm
ayyy canım benim inşalalhh hayırlısıyla haftaya görecem bakalım paşamı :)))
seninde bu iyi niyetini temiz kalbini rabbim boş döndermez senin sabrını deniyor rabbim herbirimiz bişeylerle imtahan oluyoruz rabbim yakında inşallahh dualarını kabul eder alah kalbine göre versin canımm hemde ikizz versinn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?