özelden yazamıyom hemen bilmemkaç saniye bekle diyoo..
istediğin gibi olmuşmu http://lbdf.lilypie.com/T1ASp2.png[/url]
ne demek canım benim.. güle güle kullan artık bebişin yada bebişlerin doğunca yenisini yaparız inşallah..
dr.a gitgel ikizse düzeltir 2 bebeklisini yaparız
amiin canım inşallah.. canım ben çıkıyorum artık daha dua okuycam Allah ım kabul eder inşallah..
iyi geceler.kendine iyi bak..
herkese mrb kızlar fazla nete giremiorum umarım hepiniz iyisinizdir. dün doktora gittim ve kızım olucak teyzeleri. hamile haberimiilk sizlerle paylaşmıştım bunuda sizlerle paylaşmak istedim. inşallah allah hepinize bu duyuguyu yaşatır.
fanucum slm nasılsın canım
herkese mrb kızlar fazla nete giremiorum umarım hepiniz iyisinizdir. dün doktora gittim ve kızım olucak teyzeleri. hamile haberimiilk sizlerle paylaşmıştım bunuda sizlerle paylaşmak istedim. inşallah allah hepinize bu duyuguyu yaşatır.
mimoza canım saol biraz rahatsızım 2 güden beri ara ara lekelenmem oldu öldüm korkudan şindi hiç kalkmadan yatıyorumm kolumu dahi kaldırmıyom 9 ay yatacm çünkü risklii dua edin bana bende sizlere canımm ama keseyi dün gördükkk
mimoza canım saol biraz rahatsızım 2 güden beri ara ara lekelenmem oldu öldüm korkudan şindi hiç kalkmadan yatıyorumm kolumu dahi kaldırmıyom 9 ay yatacm çünkü risklii dua edin bana bende sizlere canımm ama keseyi dün gördükkk
saolun avcı ve m,moza canlarımm turko daha öğrenmedi cinsiyetiniii ben ise paso yatıyomm sırtlarım ağrıdı ne yapım rabbim bunla beni imtihan ediyo başım gözüm üstüne bencede heralde yerleşme lekesii ama acaba ben gii olan varmı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?