fanucum karşılaştığımıza sevindim canım.. merak etme canımbenim bu lekelenmeleri çoğu insan yaşıyo diğer topiklerdede okuyorum içini ferah tut canım .. keseyi gördüm demişsin 1 tanemiydi ikiz deilmiymiş?
saol canım beni rahatlattığın için evet keseyi gördüm ama henüz ikiz olup olmadığı net deil
ama açıkçası ikiz istemiyorumm
tek bebekte zorlanıyom 2 sinde ne olrum bilmiyorummmm ama tabi rabbimde verirse hoşgeldin deriz ayın 27 de randevum var o gün kalb atışını duyucaz inşallhh canım benimm sen ben deçok ayrı yerdesinn canım rabbim inşllh hepinize verir içindede bebişleriniziii ama seni en kısa zamanda duyucam hamileyimmm die burdaa bağırmanı bitanemmm:90:
simgem gözün aydın canım benim..Allah ım sağlıkla kavuştursun kızına.. çok sevindim..ayrıca benim tahminimde tutmuş oluyo bu arada.. sırada turkom var inşallah oda oğluş haberi vercek bize..
sagol simgecim iyiz çok sevindim kızın olmasına bende çok kız evlat istiyorum daha hayırlı olduklarına inanıyorum allah analı babalı büyütsün size hayırlı bir evlat olsun inşlhhh...
smgeee
canım ya benden kavrengi leke geliyoo sende oldumu 2 defada 3 gün önce pembe leke geldi şimdi pembe deil kahve akıntı gibi leke geliyo nedir yaa yardım ett
Fanucum nisanda aşılama yaptıranlar topiğinde hayalbaz var şu anda o da yaşamıştı bu kanama olayını bide ona yaz istersen
hayalbazda gitmiş heralde şansına.. neyse engeç yarın yazar heralde.. dinlen canım kafanı rahat tut dua et bol bol bende senin için dua ederim stress de negatif etkiler hem..
saol canım benim inşallh sende ben gibi 3.aşılaman tutacakk öle hissediyorumm bennn evet hayalbaz çıkmışş artık yarına cevapp yatıyorum şuanda bebişimin dğacağını düşünüyorum hayal kurup pazitif şeyler düşünmeye çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?