Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol canım beni rahatlattığın için evet keseyi gördüm ama henüz ikiz olup olmadığı net deil
ama açıkçası ikiz istemiyorumm
tek bebekte zorlanıyom 2 sinde ne olrum bilmiyorummmm ama tabi rabbimde verirse hoşgeldin deriz ayın 27 de randevum var o gün kalb atışını duyucaz inşallhh canım benimm sen ben deçok ayrı yerdesinn canım rabbim inşllh hepinize verir içindede bebişleriniziii ama seni en kısa zamanda duyucam hamileyimmm die burdaa bağırmanı bitanemmm:90:

Lover de bayadır gelmedi merak ettim onunda zor geçiyo heralde ilk günleri ..Allah yardımcınız olsun hamişler inşallah çabucak atlatırsınız sıkıntılarınızı da keyifli sohbetlerimze devam ederiz yeniden.. hayırlı haberlerle gelin inşallah..

ahh canım benim çok saol beni duygulandırdın yaa..inşallah rabbim de ol derde en kısa zamanda bağırırım hamileyim diye.. gerçekten şurdaki paylaşımları dostum dediğim insanla yapmadım valla..hepiniz çok samimi ve çok güzel kalplisiniz..duygularımız karşılıklı yani
Allah ım hakkında hayırlı olanı versin canım ikizde olsa tekte olsa sağlıklı olsun rabbim sıkıntızız sağlıklı hamilelik nasip etsin sana ve tüm hamişlere...

aminnnnnnnnn canımm rabbim sağlıklı sihatli bebişimi versin kucağımmaaa inşallhh

simgem gözün aydın canım benim ..Allah ım sağlıkla kavuştursun kızına.. çok sevindim..ayrıca benim tahminimde tutmuş oluyo bu arada.. sırada turkom var inşallah oda oğluş haberi vercek bize..

sagol simgecim iyiz çok sevindim kızın olmasına bende çok kız evlat istiyorum daha hayırlı olduklarına inanıyorum allah analı babalı büyütsün size hayırlı bir evlat olsun inşlhhh...

çok saolun kızlar allah inşallah sizlerinde gönlündeki muradını verir. turko cuma günü gidecek doktora öğrenememiş daha. doktoru yokmuş

smgeee
canım ya benden kavrengi leke geliyoo sende oldumu 2 defada 3 gün önce pembe leke geldi şimdi pembe deil kahve akıntı gibi leke geliyo nedir yaa yardım ett

smgeee
canım ya benden kavrengi leke geliyoo sende oldumu 2 defada 3 gün önce pembe leke geldi şimdi pembe deil kahve akıntı gibi leke geliyo nedir yaa yardım ett

cnm bende leke hiç gelmedi ama turkoda gelmişti kahverengiydi doktor bana kahverengi leke gelebilir ama pembeye dönerse hemen gel demişti cnm her ihtimale karşı bence git bi doktora

allah korusun seni heycenlandırmak istemem ama düşük tehlikesi falan varsa ilaç verirler doktora git bence biultrasona falan koyarlar belki

girdim ultrasyona keseyi gördükk progesteron kullanıyorumm şu 12.haftam dolsaydı bi rahme dikiş atınca rahtlıcamm inşallh o zaman kadar bişi olmaz dua et ne olur banaaa

progesteron kullanıosan o düüğü engellio cnm sen kendini fazla yorma allahın izniyle bişey olmaz

zaten yatıyom devamlı eşim yemeğimi falan yediriyoo ben sadece lavoboya kalkıyomm inşallh olmaz

Fanuum bişey olmaz Allah ın izniyle içini ferah tut canım benim.. dr.a tel etsen sorsan belki içini rahatlatır yada gel bakalım der??

Fanucum nisanda aşılama yaptıranlar topiğinde hayalbaz var şu anda o da yaşamıştı bu kanama olayını bide ona yaz istersen

Fanucum nisanda aşılama yaptıranlar topiğinde hayalbaz var şu anda o da yaşamıştı bu kanama olayını bide ona yaz istersen

canım benim saol bitanemm doktor yerleşmeden oluyo diee zaten başka doktora bakıyorummm içimi pek rahatlatmıyo buu doktorummm evet bi baki nisanda ki aşılamaya sen ne yapıyonn

napayım işten geldim eşimi bekliyom..
adetime 10 gün kaldı fanucum bekliyorum iştee adetim bayrama gelcek o yüzden aralık sonuna mı olur ocağamı kalır 3. aşılamayı bekliyorum..

hayalbazda gitmiş heralde şansına.. neyse engeç yarın yazar heralde.. dinlen canım kafanı rahat tut dua et bol bol bende senin için dua ederim stress de negatif etkiler hem..

hayalbazda gitmiş heralde şansına.. neyse engeç yarın yazar heralde.. dinlen canım kafanı rahat tut dua et bol bol bende senin için dua ederim stress de negatif etkiler hem..

saol canım benim inşallh sende ben gibi 3.aşılaman tutacakk öle hissediyorumm bennn evet hayalbaz çıkmışş artık yarına cevapp yatıyorum şuanda bebişimin dğacağını düşünüyorum hayal kurup pazitif şeyler düşünmeye çalışıyorumm

en güzelini yapıyosun..evrene olumlu msj gönder ne düşünürsen o olur
eşine söyle san böyle bebk odalarının kıyafetlerinin olduğu dergilerden falan alsın hem okursun vakit geçer hem fikir edinirsin..kitap falanda okuyabilirsin zaman daha hızlı geçer.. zaten bir iki haftaya toparlarsın canım vücutta alışır hamileliğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…