en güzelini yapıyosun..evrene olumlu msj gönder ne düşünürsen o olur
eşine söyle san böyle bebk odalarının kıyafetlerinin olduğu dergilerden falan alsın hem okursun vakit geçer hem fikir edinirsin..kitap falanda okuyabilirsin zaman daha hızlı geçer.. zaten bir iki haftaya toparlarsın canım vücutta alışır hamileliğe..
kızlar gülnihal ne yaptı haberi olan varmıııı
ewet canım smgeyi duydgumda aklıma geldin hemen avcinin tahmini tuttu smgede dedim bakalım bend eki tahminin tutacakmı hayırlısıyla yarın belli olacakksimgem gözün aydın canım benim..Allah ım sağlıkla kavuştursun kızına.. çok sevindim..ayrıca benim tahminimde tutmuş oluyo bu arada.. sırada turkom var inşallah oda oğluş haberi vercek bize..
gözün aydınn arkadaşımm görmüşsün keseyiii.. merak etme bendede olmuştu olekeler ama geri geçti doktorum olur normal yerleşme lekelenmesi onlar dedi ve geçti bir süre sonramimoza canım saol biraz rahatsızım 2 güden beri ara ara lekelenmem oldu öldüm korkudan şindi hiç kalkmadan yatıyorumm kolumu dahi kaldırmıyom 9 ay yatacm çünkü risklii dua edin bana bende sizlere canımm ama keseyi dün gördükkk
canım benim ögrenir ögrenmez yazacagımm silerle paylaşmazsam çatlarımm zatennn bu yola beraber çıktık ...yarın belli olacak yazarım hemenfanu turkodan bi haber varmı canım ögrenmişmi bebegin cinsiyetini simgeyle aynı zamanlarda ögreneceklerdi merak ettim..
bende özledimmm canımmm aklımdaydınn ama pc yoktu 2 günn ama geldimm artımm burdayımmmmmmmmmmavcıı senin şu facebok adresin olsa çok iyiiii olurduu ya bak turkoyla ne güzell ordan görüşüyoz bu arada turko nerelerde face de girmiyoo özledm
TURKO LOVER sizleri çok merak ediyorum bir iki kelam edin kıızz??
hayden smgeciğimizin prensesi geliyomuş sizinkler ne alemde..
smgeynen loverin kızı turkonun oğlu diye doğduydu içime. smge yi tutturdum bakalım sizinkilerde tucakmı??:80:
kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmm
hayırlı haberlerle gel turko cum inşallah rabbim gönlündekini verir hayırla vede sağlıkla..
rabbim cümlelinizde kalbine göre verir inşalllahh canım
avcııııııııııııı tahminin dogru çıktı 2.kez canımmmmmm çok temiz kalplisinn
kızlarrrr ben geldimmm ewetttt veeeeeeeeeee
ogluuummm oglummmmm geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşş
kizlar beni de araniza alin:)4 kasimda transferim oldu beklemedeyim..adet normalde 16 sinda goruyorum hep en son 16 elkimdi fakat bu sefer ilaclarin etkisiyle 13 uncu gun yumurtladim dolayisiyla beri geldi gun ve gecti bile 3 gun fakat bugun pembe lekem geldi.,,pazar test gunum ama hic istegim yok yaptirmak icin biktim sifiri gormekten..bazen de 1 cikiyor ve alt ust oluyorummmm..turko innnnssallah hamilesindir dua edicem
kızlar gülnihal ne yaptı haberi olan varmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?