Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallh canım beimmm evet doğru sölüyosunn dergiler alabiliriz bak bunu iiyi dedinn alıcamm

avcıı senin şu facebok adresin olsa çok iyiiii olurduu ya bak turkoyla ne güzell ordan görüşüyoz bu arada turko nerelerde face de girmiyoo özledm

TURKO LOVER sizleri çok merak ediyorum bir iki kelam edin kıızz??
hayden smgeciğimizin prensesi geliyomuş sizinkler ne alemde..
smgeynen loverin kızı turkonun oğlu diye doğduydu içime. smge yi tutturdum bakalım sizinkilerde tucakmı?? :80:

kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmm
pc de bir sorun vardı onu hallettirdik yoksa ben sizi bırakırmıyımmm
simgem gözün aydın canım benim ..Allah ım sağlıkla kavuştursun kızına.. çok sevindim..ayrıca benim tahminimde tutmuş oluyo bu arada.. sırada turkom var inşallah oda oğluş haberi vercek bize..
ewet canım smgeyi duydgumda aklıma geldin hemen avcinin tahmini tuttu smgede dedim bakalım bend eki tahminin tutacakmı hayırlısıyla yarın belli olacakk
gözün aydınn arkadaşımm görmüşsün keseyiii.. merak etme bendede olmuştu olekeler ama geri geçti doktorum olur normal yerleşme lekelenmesi onlar dedi ve geçti bir süre sonra
fanu turkodan bi haber varmı canım ögrenmişmi bebegin cinsiyetini simgeyle aynı zamanlarda ögreneceklerdi merak ettim..
canım benim ögrenir ögrenmez yazacagımm silerle paylaşmazsam çatlarımm zatennn bu yola beraber çıktık ...yarın belli olacak yazarım hemen
avcıı senin şu facebok adresin olsa çok iyiiii olurduu ya bak turkoyla ne güzell ordan görüşüyoz bu arada turko nerelerde face de girmiyoo özledm
bende özledimmm canımmm aklımdaydınn ama pc yoktu 2 günn ama geldimm artımm burdayımmmmmmmmmm

inşalalahh bendede tutturursunn canımmmmmmmmmmmm
son günnnnnnnnnnnnnnnnnn :79::79::80::79:

turkocum nerde kaldın canım sabahtan beri girip bakıyorum canım sağlıklı güzel haberlerle gel canım benim..

kizlar beni de araniza alin:)4 kasimda transferim oldu beklemedeyim..adet normalde 16 sinda goruyorum hep en son 16 elkimdi fakat bu sefer ilaclarin etkisiyle 13 uncu gun yumurtladim dolayisiyla beri geldi gun ve gecti bile 3 gun fakat bugun pembe lekem geldi.,,pazar test gunum ama hic istegim yok yaptirmak icin biktim sifiri gormekten..bazen de 1 cikiyor ve alt ust oluyorummmm..turko innnnssallah hamilesindir dua edicem

kızlarrrr ben geldimmm ewetttt veeeeeeeeeee
ogluuummm oglummmmm geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşş

rabbim cümlelinizde kalbine göre verir inşalllahh canım
avcııııııııııııı tahminin dogru çıktı 2.kez canımmmmmm çok temiz kalplisinn

rabbim cümlelinizde kalbine göre verir inşalllahh canım
avcııııııııııııı tahminin dogru çıktı 2.kez canımmmmmm çok temiz kalplisinn

CANIMMMMMMMMMMMMM ALLAHIM KORUSUNN CANIM BENİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİMM SENDE BİZLERE DUA ET SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALIM DİE ERKEK KIZ FARKETMEZ

kızlarrrr ben geldimmm ewetttt veeeeeeeeeee
ogluuummm oglummmmm geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy yirim ben senin oğluşunuuuuuuuu canım yaa hadi gözün aydın valla merakla bekliyoduk bu güzel haberii allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin inşlhhh

helena öncelikle geçmiş olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin umarım hamilesindir buradaki herkes bu iş için uğraşıyo kaç yıllık evlisin sorunun ne bilmiyorum ama allah gönlüne göre versin bu yoldaki uğraşlarını boşa çevirmesin inşlhhh ...

kızlar gülnihal ne yaptı haberi olan varmıııı

elif ,gülnihal en son görüşdüğümüzde soğan suyu kürüne başlıcaktı ne yaptı bilmiyorum uzun zamandır gelmiyor ..bu arada bende soğan kürünü bitirdim şimdide incir havuç kürüne başlıyorum onuda deniycem yumurta çatlatıyomuş benimde zaten yumurtlama sorunum var çatlamıyo bakalım faydasını görürüzde doğal yolla hamile kalırız bu ay inşlhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…