Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

en yakın sonucu senden bekliyoruz ya canım birde Lover var aşılamalı olan

inşallah lover de bende hamile haberlerimizi veririz:ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlarrr doktordan geldım sımdı
sagda 18 mm
solda 19 mm ıkı tane yumrtam olusmus doktor bugun gece catlatma ıgnenı yaptır dedı
pazartesıde ınsallah hayırlısyla asılamam yapılacak.
doktorum ıkı tane olmasının cok ıyı oldugunu soyledı ınsallah bı aksılık cıkmaz.
aksama kadar kendılıgınden catlamaz ınsallah ıcıme kurt dustu.
bugun son gnelerı yapcaz.

canım bu çok güzel bi haber inşallah ikiside tutar bi bakmışsın ikiz ayyy ne güzel olur demi..

cnm hayırlı uğurlu olur inşallah

kızlar dün gece çatlatma ignemi yaptırdım gece 3 te falan agrım vardı göbegim bile agrıyordu sabahta agrım vardı şimdi pek yok bu dr bana igneden 4 saat sonra birde 3 gün ilişki verdi size neden çatlama ignesinden 2 günsonra aşlama yapılıyor bunda kafam karışıyor bu yumurta kaç saatte kaç günde çatlıyor anlamadım gitti birde çatlatma ignesi yapacagım gün benim yumurtaya bakmadı dr aslında bakmalıydı sen yaptır o olmuştur dedi anlamadım ama dr kızdım içimden bee çarambaya gel dedi çatlatma ignesinden 5 gün sonra neye bakıcak anlamadım ki gel dedi

canım bende muayene olurken doktora sordum catlatmayı yaptıktan sonra pazartesıye kadara gec kalmayız dımı dedım yok zaten 36 saat gecmesı gerekıyor bız onun zamaanını ayarlarız dedı.

canım ben cuma güne dr a gittim kontrol etti pazar gecesi çatlatma iğneni vurul salı günü aşılama dedi. yani bana da bakmadı çatlatma iğnesi yaptığımız gün. doktorlar onu hesaplıo şu gün şu kadar olmuştur die. onun için içini ferah tut.

kızlar ben saglıklı bi şekilde ikizlerimin olmasını isterdim dr sordum kaç yumurta büyümüş 1 tane dedi zaten olması gerekende 1 tane dedi dogal yoldan oldugu içinmi ney ama ben iki yumurtamında büyümesini istemiştim 2 kaliteli yumurtanın ikiz ihtimali yüksek abimin ikizleri var bayılıyorum onlara keşke benimde ikizim olsa 3 çocugum olur allahın izniyle bende birdaha sezeryan olmazdım bıcak altına yatmaktanda kurtulurdum ben ya hiç ya 3 diyenlerdenim allah verirse ben 3 çocugum olsun istiyorum

inşallah öyledir birde bana çatlatmadan 4 saat sonra ilişkiye gir dedi birde 3 gün hergün dedi dur bakalım ya şu günler çabuk geçsinde görelim ramazanda geldi çattı benim kızmdada 3 sene önce agustos ayında igne yaptırmıştım şimdiki gibi ve eylülde dogum günümde hamile oldugumu ögrenmiştim tekrar 3 sene sonrada yani buayda öyle olsa keşke diyorum:dance::ecrin_bebek:

cnm inşallah olur ama fazla kafanı takma rahat ol

İnşallah ya benimde 2.aşılama olucak birincisi tutmadıya 2.side tutmazmı diye düşünmeden edemiyorum(((

olur ınsalah canım ya bak en onemlı sey kafanın rahat olması psıkolojının ve moralınını yuksek olması sonrası zaten gelır.kendıne sıkıntı yapaınca elıne bısey gecııyormuı veya asılaman tutacakmı hayırrrr ozamannn rahat ve sakın olcaz tutacak dıye kendımıızı telkın edecez.

İnşallah ya benimde 2.aşılama olucak birincisi tutmadıya 2.side tutmazmı diye düşünmeden edemiyorum(((

canım durumunuz biraz iyiyse hiçte kafana takma bizim gelin 2 defa aşılama yaptırdı tutmadı çok umutsuzluga kapıldı ankaraya gittiler tüp bebek yapıldı ve ilk denemede 3 tutmuş hemde iki taraflı sorun vardı yaşın küçük degilse zaten masrafın bir kısmını devlet ödüyor defalarca gebelik testi yaptırmışlardı inanamadı gelin hala ben hiç olmaz artık demiştim dedi 2 aşılamada tutmayınca tüm umutlarımyıkılmıştı dedi ama ne oldu bak ilk denemede oldu şimdi 2 bebişleri var sevip oturuyorlar bunuda sık sık yazıyorum ki moral olsun diye sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…