CANIMMMMMMMMMMMMMALLAHIM KORUSUNN CANIM BENİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİMM SENDE BİZLERE DUA ET SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALIM DİE ERKEK KIZ FARKETMEZ
ayy yirim ben senin oğluşunuuuuuuuu canım yaa hadi gözün aydın valla merakla bekliyoduk bu güzel haberii allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin inşlhhh
rabbim cümlelinizde kalbine göre verir inşalllahh canım
avcııııııııııııı tahminin dogru çıktı 2.kez canımmmmmm çok temiz kalplisinn
saol canim iyi dileklerin icin ben ,5 yillik evliyim..basindan beri korunmuyoruz..dun pembe ikidamla olan akinti bu sabah sicrama gibi kucuk damla bordo kahve gibi bi renge burundu...suan korkudan hareket bile etmiyorum..bu arada turko hamile olup olmadigini anlamak icin test yaptirdin saniyordum cinsiyetini ogrendigine gore zaten hamilesin?
turkocumm canımm çoook sevindim yaa canım benim yaa.. kızım asıl sen temiz kalplisin bak Allah ım kalbine görede verdi..inşallah sağlıkla kucağına alırsın turkom çok sevindim yaa çok sevindim..
artık o güzel kalbinle bizim için dua et kendine ve küçük prensine iyi bak çok çok öpüyorum tebrik ediyorum seni canım..
bi lover kaldı merakla haberini beklediğim .. zor bi hamişlik geçiriyo heralde bayadır uğramadı.. haber alanınız varsa bari siz yazın kızlar.. belki oda öğrenmiştir cinsiyetini ..
Kııız lover gel kız buraya amma merak ettirdin kendini kız niçin böyle yaparsın??
merhaba helena. yerleşme kanaması falan olabilir belki canım strese sokma kendini rahat olmaya çalış.. yat dinlen bol bol sonucunu öğreninceye kadar..Allah inşallah vermiştir bebişini sana tutunmaya çalışıyodur inşallah.. bizi habersiz bırakma ok.. Allah yardımcın olsun canım..
cevabim 5 yillik gibi olmus 1'5 senelik evliyim olcakti..azonce kanamam basladio deli gibi icimden parcalar koptu suan krize girdim aglamaktan..doktoru aradim bi anlama gelmiyor bu hemen igneni vurul dedi..daha vurulcam anlamadim..progestan kurtarmazki bu kanamayi
cevabim 5 yillik gibi olmus 1'5 senelik evliyim olcakti..azonce kanamam basladio deli gibi icimden parcalar koptu suan krize girdim aglamaktan..doktoru aradim bi anlama gelmiyor bu hemen igneni vurul dedi..daha vurulcam anlamadim..progestan kurtarmazki bu kanamayi
canım benimmm çok sağolll dua etmez olurmuyum sen zaten çok geliyorsun aklıma canımm inşalllahhh senind eduaların kabul olacakk en kısa zamanda inşallahh
ben okadar hafifledimki dün akşamdan beri kuş gibiyim kendimi çok iyi hissediyorumm eşimle aram bozuktu ve kötü günler yaşıyordum bu haber bana çoookk iyi geldi şükür şimdilik bebişte saglıklı herşey yolunda eşimledev herşeyi yoluna koysan huzursuzlugumuz bitse daha iyi olacamm neyse bu gün beni kimsenin üzmesine izin vermiyecem oglumun haberinin huzurunu yaşayacagımm bişrkaç günd eolsa izin vermiyecem kimselere rabbim seninde kalbindekini versinn canım benimmm
bi lover kaldı merakla haberini beklediğim .. zor bi hamişlik geçiriyo heralde bayadır uğramadı.. haber alanınız varsa bari siz yazın kızlar.. belki oda öğrenmiştir cinsiyetini ..
Kııız lover gel kız buraya amma merak ettirdin kendini kız niçin böyle yaparsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?