arkadaşlar benden bugün pembe bi akıntı geldi ne yapcamı şaşırdım test günüme daha 1 hafta var haftaya pazartesi yaptırcaktım bu normalmi adet mi oluyorum hiç başına gelen varmı aşıalamadan 9 gün sonra adet gören varmı ayyy lütf cevap yazın acillll...
inşallahh canım bebişleriniz bu defa nazlanmaz güzel haberlerinizi bekliyorum allah kalbinizdekini verir inşallahh avcıdanda haber almak için hergün buaraya giriyorum artık sendende haber bekliyecegim okuyacagım inşalllah o güzel haberinizi
inşallah canlarım..p.tesi vericem sizlere güzel haberi inşallah..AVCI82 2011 e inşallh bebğinle gırersın iyi bak kendıne buaralr ve moralını yuksek tut hayırlı haberlerını beklıoruz
inşallah canlarım..p.tesi vericem sizlere güzel haberi inşallah..
sizler napıyosunuz?adım adım yaklaşıyosunuz bebişlerinize..sağlıkla kavuşun inşallah..
arkadaşlar benden bugün pembe bi akıntı geldi ne yapcamı şaşırdım test günüme daha 1 hafta var haftaya pazartesi yaptırcaktım bu normalmi adet mi oluyorum hiç başına gelen varmı aşıalamadan 9 gün sonra adet gören varmı ayyy lütf cevap yazın acillll...
kızlar bu benim gelen pembe lekelenme yerleşme felan degil ben resmen adet oldum yogunlaştı çok canım sıkkın bide doktorum bu ay daha ümitlendirmişti beni 9. günde adet olnurmu ya anlamadım ben bu işi ilk aşılamam da bu kadar erken regl olmamşıtım çok şaşkınım ve çok üzgünümaradım doktorumu beklicez diyor pazartesi test yapıcakmışım bukadar kanamaya test mi kalır .. herkese destegi için çok tşkr ederim sagolun kızlar
canım hiç belli olmaz aglama lütfen ya varsa bazı kişilerde adet olmuş gibi olabiliyor dur biraz daha bekle üzülme yaa a bak benid eüzdün ne diyecegimi bilmiyorum canım ya
ardakadaşlar bana acil yardım lütf ben bugün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı ayy ben şimdi hamilemiyim aşılamanın 14. gününde idrar testi yaptıran varmı sonucu pozitif çıkan varmı 2 kere yaprım 2 sinded 2 çizgi çıktı pazartesi kandan baktırcam yanılma payı olurmu ne olur bi akıl verin lütffff..
mimoza gözün aydın..sağlıkla kucağına al inşallah..
benim 3. aşılamamda olmadı..
bundan sonraki aşama tüp bebek..
sizleri seviyorum..
artık pek girmem canlar..
htc8279@hotmail.com.
burdan ekleyebilirsiniz..öpüyorum sizleri..
sagol canım allah razı olsun çok tşkr ederim..avcı senin niye olmadı adetmi oldun canım eger öyleyse bende ilk başta öyle sanmıştım adet oluyorum sandım ama öyle degilmiş çok şükür test yaptınmı canım ..
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmdegerim 491 çıktı doktorumu aradım bana ikiz gebelik olabilir dedi ayyyyy şuan yerdemiyim göktemiyim bilemiyoruym allah herkese nasip etsin bu sevinci inşlhh
10. günde 0.700 çıktı tatlım..bugün 12.günüm..adet olmadım henüz ama yinede bu sonuca göre umut da yok..belki 14. gün yine kan veririm ama artık umut yok canım..Allah a çok şükür ki senin yüzün gülmüş..Allah daim etsin canım..
10. günde 0.700 çıktı tatlım..bugün 12.günüm..adet olmadım henüz ama yinede bu sonuca göre umut da yok..belki 14. gün yine kan veririm ama artık umut yok canım..Allah a çok şükür ki senin yüzün gülmüş..Allah daim etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?