Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar benden bugün pembe bi akıntı geldi ne yapcamı şaşırdım test günüme daha 1 hafta var haftaya pazartesi yaptırcaktım bu normalmi adet mi oluyorum hiç başına gelen varmı aşıalamadan 9 gün sonra adet gören varmı ayyy lütf cevap yazın acillll...

endişelenme canım..yerleşme kanaması faladır belki yaşayanlar var bunu..bu ara dinlen ayakta kalma..yerleşiyosa sıkı sıkı tutunsun sana..inşallah pozitif olacak sonuç..rahat olmaya çalış..

AVCI82 2011 e inşallh bebğinle gırersın iyi bak kendıne buaralr ve moralını yuksek tut hayırlı haberlerını beklıoruz
inşallah canlarım..p.tesi vericem sizlere güzel haberi inşallah..
sizler napıyosunuz?adım adım yaklaşıyosunuz bebişlerinize..sağlıkla kavuşun inşallah..

hemen üzülme dur bakalım yerleşme lekelenmeside olabilir yanlış hatırlamıyorsam loverde adet oldum zannetmiş aglamıştı megerr hamileymişş

Turko nasılsın?
Canım bişey sorcam 6. Hafta dolmadan kalp atışı duyulurmu ben 5+6 da gıtcem duyarmıyım cok merak edıyorummmm

CANIM ben idrar yaparken acıma var diye gıtmıstım dr. idrar kültür istedi ozaman bendende böle pembe kırmızı bişey gelmişti ama sadece okadar devam etmedi benım 12. gundeydı bu olay endişelenme inş bi sorun yoktur hatta hemşireye sordum çatlamayan yumurtaların çatlayıp kanama yapmış olabılır yada ımplantasyon olabılır demıstı
inş senınkıde öyledir canım

kızlar bu benim gelen pembe lekelenme yerleşme felan degil ben resmen adet oldum yogunlaştı çok canım sıkkın bide doktorum bu ay daha ümitlendirmişti beni 9. günde adet olnurmu ya anlamadım ben bu işi ilk aşılamam da bu kadar erken regl olmamşıtım çok şaşkınım ve çok üzgünüm aradım doktorumu beklicez diyor pazartesi test yapıcakmışım bukadar kanamaya test mi kalır .. herkese destegi için çok tşkr ederim sagolun kızlar

canım hiç belli olmaz aglama lütfen ya varsa bazı kişilerde adet olmuş gibi olabiliyor dur biraz daha bekle üzülme yaa a bak benid eüzdün ne diyecegimi bilmiyorum canım ya

begümcüm kaçıncı heftamda duyduk vallahi unuttum kız kafa kalamdı kızım rahatsız bu aralar onunla ugraşmaktan kafa kalmadı bend ecanım yaa k.b.cevap veremedim hatırlayamadım haftasını tatlımm inşallah duyarsın gittiğinde

canım hiç belli olmaz aglama lütfen ya varsa bazı kişilerde adet olmuş gibi olabiliyor dur biraz daha bekle üzülme yaa a bak benid eüzdün ne diyecegimi bilmiyorum canım ya

sagol turkocum destegin için kabullendim ben zaten bakalım artık pazartesi yine bi test yapıcam yokta bişey formalite işte hayırlısı allahtan demek benim için hayırlı degilmiş bu seferde zaten bundan sonraki süreçte tüp bebk olcak sanırım şimdiden iyi bi hastane araştırmaya başladım 3. aşılamayı denemicem benim için hem zaman hem nakit kaybı elimdekinide aşıalamlara vermiym ...kızlar bide bişey sorcam tüp bebek merkezi olarak anatolia nasıl orayı çok met ediyolar duydunuzmu yakın çevresinde tedavi gören varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...

ardakadaşlar bana acil yardım lütf ben bugün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı ayy ben şimdi hamilemiyim aşılamanın 14. gününde idrar testi yaptıran varmı sonucu pozitif çıkan varmı 2 kere yaprım 2 sinded 2 çizgi çıktı pazartesi kandan baktırcam yanılma payı olurmu ne olur bi akıl verin lütffff..

ayyyyy cnmmmmmmmmm hamilesin o zaman 2 sinde de niye pozitif çıksın hemen yarın kanda da baktır ve güzel haberler ver.

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm degerim 491 çıktı doktorumu aradım bana ikiz gebelik olabilir dedi ayyyyy şuan yerdemiyim göktemiyim bilemiyoruym allah herkese nasip etsin bu sevinci inşlhh

mimoza gözün aydın..sağlıkla kucağına al inşallah..
benim 3. aşılamamda olmadı..
bundan sonraki aşama tüp bebek..
sizleri seviyorum..
artık pek girmem canlar..
htc8279@hotmail.com.
burdan ekleyebilirsiniz..öpüyorum sizleri..

sagol canım allah razı olsun çok tşkr ederim..avcı senin niye olmadı adetmi oldun canım eger öyleyse bende ilk başta öyle sanmıştım adet oluyorum sandım ama öyle degilmiş çok şükür test yaptınmı canım ..

10. günde 0.700 çıktı tatlım..bugün 12.günüm..adet olmadım henüz ama yinede bu sonuca göre umut da yok..belki 14. gün yine kan veririm ama artık umut yok canım..Allah a çok şükür ki senin yüzün gülmüş..Allah daim etsin canım..

Son düzenleme:
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm degerim 491 çıktı doktorumu aradım bana ikiz gebelik olabilir dedi ayyyyy şuan yerdemiyim göktemiyim bilemiyoruym allah herkese nasip etsin bu sevinci inşlhh

hayırlı olsunnn bızde cok ıyı bılırız bu duyguyu kendıne gelmen uzun surer daha ama dıkkat et kendıne ve bebişine hemen anneler topıgıne uye ol orda guzel bılgıler paylaşılıo yardımcı olur sana bızde bu topıkten hamıle kalanlarız allah hepimize yardım etsın....ve herkese ısteyen herkese evlat nasıp etsın

neden adet olmadan umudunu kestın bende 9. gunde yaptırdım negatıf cıktı ama o ay hamıle kaldım sen tam 14.gun yaptır lutfen

avcı lovere katılıyorum canım adet olmadan umudunu yitirme sen bence bi kan testi daha yaptır belki geç döllenmiş olabilir yumurtan deger ondan düşük çıkmıştır allahım seninde yüzünü güldürsün inşlhh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…