olur ınsalah canım ya bak en onemlı sey kafanın rahat olması psıkolojının ve moralınını yuksek olması sonrası zaten gelır.kendıne sıkıntı yapaınca elıne bısey gecııyormuı veya asılaman tutacakmı hayırrrr ozamannn rahat ve sakın olcaz tutacak dıye kendımıızı telkın edecez.[/QUOT bende kızımda dr um o ay benden gebelik bekliyormuş ama bana umut vermedi çok kafaya takıp hamilemiyim diye atıp tutmum diye bu ay hamile kalırsın ben bekliyorum senden demedi bende günüm geçti igneler kis yaptı diye üzüldüm biraz hamile olacagımı hiç ummamıştım dr gittim 6 günüm geçiyor dedim dr daha bakmadan bana gözümüz aydın dedi şaşırdım ulturasona verdi bak ben sana demadim ama ben senden bu ay bebek bekliyordum dedi şaşırdim orda
olur ınsalah canım ya bak en onemlı sey kafanın rahat olması psıkolojının ve moralınını yuksek olması sonrası zaten gelır.kendıne sıkıntı yapaınca elıne bısey gecııyormuı veya asılaman tutacakmı hayırrrr ozamannn rahat ve sakın olcaz tutacak dıye kendımıızı telkın edecez.[/QUOT bende kızımda dr um o ay benden gebelik bekliyormuş ama bana umut vermedi çok kafaya takıp hamilemiyim diye atıp tutmum diye bu ay hamile kalırsın ben bekliyorum senden demedi bende günüm geçti igneler kis yaptı diye üzüldüm biraz hamile olacagımı hiç ummamıştım dr gittim 6 günüm geçiyor dedim dr daha bakmadan bana gözümüz aydın dedi şaşırdım ulturasona verdi bak ben sana demadim ama ben senden bu ay bebek bekliyordum dedi şaşırdim orda
doktorun senden neden umıtlıymıs o ay?
doktorun senden neden umıtlıymıs o ay?
bilmiyorum ki şaşkınlıktan sormak aklıma bil egelmedi demmeki herşey tam istedigi gibi gidiyordu belkide ben senden bu ay bu haberi alacagımı biliyordum dedi ve ondan önce ilaçlarla olmamıştı birinci igne denemelerindede olmamıştı ikinci denemede neden okadar umuyordu benden bende bilmiyorum valla
selam kizlarrr nasilsiniz? bugun evleri temizledim anca girebildim hafta içi aşılamam olunca fazla iş yapamam diye bugunden tam bi temizlik yaptım:))
selam kizlarrr nasilsiniz? bugun evleri temizledim anca girebildim hafta içi aşılamam olunca fazla iş yapamam diye bugunden tam bi temizlik yaptım:))
selam canım ıyıyız ben doktordan geldım 2 tane yumurtam olusmus bırı 18 bırı 19 mm
pazartesıye ınsallah benımde asılmamam var bugun catlatmayı vuruncam bende dıyorum yarın temızlık yapayım sonrakı gunlerde ıs olmasın.
hadi bakalım araya sende katıl aşılama sonucu beklemek heyecanlı oluyor ben aşılama olmadım normal deniyoruz ama yinede sizlerin heyecan ve merakınızı paylaşıyorum hayırlı haberler cümlemize..
ay çok güzel maşşaallah ne kadar büyümüşler öyle:) nasıl baktın onlara söyle bakayım? esimde dün akşam dalga geçiyor ayaga kalkıyordum dikkat et fazla sallanma yumurtaların kırılır diye:)
beklemesi heyecanlı olacakta o günler nasıl geçecek onu düşünüyorum en iyş ramazanda yatıp uyumak hem acıkmam hemde çabuk geçer:) sen çatlatmayı vurundum demıstın dun gece ıcın neden hep catlatmalar gece vuruluyor doktor özelliklemi gece diyor?
ayy bısey yapmadım valla masalah buyumusler bende cok sevındım.
yumurtaların kırılır demek ayy hıc gulesım yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben su anda esımı beslıyorum valla sansımız artsın dıye fındık cevız lokumlu sucuk tatlı ne varsa yedırcem pazartesıye kadar esım yanıma yaklasma ama dıyorkaydirigubbakcemile3
sızz yeıdrıp ıcırmıyomusunuz?
ben su anda esımı beslıyorum valla sansımız artsın dıye fındık cevız lokumlu sucuk tatlı ne varsa yedırcem pazartesıye kadar esım yanıma yaklasma ama dıyorkaydirigubbakcemile3
sızz yeıdrıp ıcırmıyomusunuz?
bizde tam planlıyız herkes aynı şeyleri düşünüp temizlik yapıyor demek,gerçı saolsun eltim ben gelirim evinş temizlemeye sen yat dedi ama insan yinede yapayım rahat olayım diyor
kızlar ben de temizlik yapıyorum bugün hafta içi aşılama var diye.benim de annem gelecek ben yatayım diye ama galiba doktor genelde istirahat vermiyormuş size bişey söyledi mi bu konuda?allahım ne kadar güzel bir bekleyiş inşallah hiçbirimiz üzülmeyiz ve umarım bu ay herkes o çok beklediği haberi alır.ben bu forumu okudukça fazlasıyla moralim düzeliyor.sizde de öylemi bilmiyorum.
kızlar ben de temizlik yapıyorum bugün hafta içi aşılama var diye.benim de annem gelecek ben yatayım diye ama galiba doktor genelde istirahat vermiyormuş size bişey söyledi mi bu konuda?allahım ne kadar güzel bir bekleyiş inşallah hiçbirimiz üzülmeyiz ve umarım bu ay herkes o çok beklediği haberi alır.ben bu forumu okudukça fazlasıyla moralim düzeliyor.sizde de öylemi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?