Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selam kizlarrr nasilsiniz? bugun evleri temizledim anca girebildim hafta içi aşılamam olunca fazla iş yapamam diye bugunden tam bi temizlik yaptım:))

selam kizlarrr nasilsiniz? bugun evleri temizledim anca girebildim hafta içi aşılamam olunca fazla iş yapamam diye bugunden tam bi temizlik yaptım:))

selam canım ıyıyız ben doktordan geldım 2 tane yumurtam olusmus bırı 18 bırı 19 mm
pazartesıye ınsallah benımde asılmamam var bugun catlatmayı vuruncam bende dıyorum yarın temızlık yapayım sonrakı gunlerde ıs olmasın.

hadi bakalım araya sende katıl aşılama sonucu beklemek heyecanlı oluyor ben aşılama olmadım normal deniyoruz ama yinede sizlerin heyecan ve merakınızı paylaşıyorum hayırlı haberler cümlemize..

ay çok güzel maşşaallah ne kadar büyümüşler öyle:) nasıl baktın onlara söyle bakayım? esimde dün akşam dalga geçiyor ayaga kalkıyordum dikkat et fazla sallanma yumurtaların kırılır diye:)

hadi bakalım araya sende katıl aşılama sonucu beklemek heyecanlı oluyor ben aşılama olmadım normal deniyoruz ama yinede sizlerin heyecan ve merakınızı paylaşıyorum hayırlı haberler cümlemize..

beklemesi heyecanlı olacakta o günler nasıl geçecek onu düşünüyorum en iyş ramazanda yatıp uyumak hem acıkmam hemde çabuk geçer:) sen çatlatmayı vurundum demıstın dun gece ıcın neden hep catlatmalar gece vuruluyor doktor özelliklemi gece diyor?

ayy bısey yapmadım valla masalah buyumusler bende cok sevındım.
yumurtaların kırılır demek ayy hıc gulesım yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizde tam planlıyız herkes aynı şeyleri düşünüp temizlik yapıyor demek,gerçı saolsun eltim ben gelirim evinş temizlemeye sen yat dedi ama insan yinede yapayım rahat olayım diyor

ben su anda esımı beslıyorum valla sansımız artsın dıye fındık cevız lokumlu sucuk tatlı ne varsa yedırcem pazartesıye kadar esım yanıma yaklasma ama dıyorkaydirigubbakcemile3
sızz yeıdrıp ıcırmıyomusunuz?

bundada bir bildikleri var demekki kızımdada akşam vurdurmuş ve 2 saat sonra ilişkiye girmiştik dr öyle demişti

ayy bısey yapmadım valla masalah buyumusler bende cok sevındım.
yumurtaların kırılır demek ayy hıc gulesım yoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi dalga konusu oldu yumurtalarım bu ara:) benımde pazartesı 2. kontrolum var 1. gıtmemde 2 tane 13 ml vardı dıgerlerı 11,10 felandı

valla bende aynen öyle yapıyorum :))))

benımki özellikle kendi alıp geliyor çantalara bi bakıyorum hepsi fındık fıstık cevızlı sucuklar hep onlardan alıyor,bu aya kadar eve cerez gırmesını yasaklamıstım kılo alıyoruz dıye uzun zamandır almadı oda en son sperm testınde öncekine nazaran düşmüş çogu şeyler bana hep senin yüzunden bıdaha cerezlerime karışma dedi artık kucak doluları alıyor sesımıde cıkaramıyorum:))

bizde tam planlıyız herkes aynı şeyleri düşünüp temizlik yapıyor demek,gerçı saolsun eltim ben gelirim evinş temizlemeye sen yat dedi ama insan yinede yapayım rahat olayım diyor

kızlar ben de temizlik yapıyorum bugün hafta içi aşılama var diye.benim de annem gelecek ben yatayım diye ama galiba doktor genelde istirahat vermiyormuş size bişey söyledi mi bu konuda?allahım ne kadar güzel bir bekleyiş inşallah hiçbirimiz üzülmeyiz ve umarım bu ay herkes o çok beklediği haberi alır.ben bu forumu okudukça fazlasıyla moralim düzeliyor.sizde de öylemi bilmiyorum.

allah cümlemizin kalbine göre versinde kurtulalım bu bekleyişlrden

cnm kesinlikle yat. özellikle ilk 8 saat hiç kıpırdamadan ayaklarını uzat yat. ben bu sefer öyle yaptım ilk aşılamamda biraz ayaklanmıştım. şimdi yatıorum tabi ufak tefek işlerimi yapıorum ama kendimi fazla yormuorum. yemeklerimi bile kayınvalidemle annem gönderio. senn de annen gelsin sen yat hiç bişey yapma

kızlar dün çatlatma ignesini vurundum bugün yine yumurta akına benzeyen o akıntıdan geldi biraz sevindim galiba çatladımı acaba birde puregon kullandıgımın 4 günü gelmişti bu akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…