Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlarrrr nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2 ay bugünde çok sıcakkkkkkkk delikafadulden yatan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun turkocum naptın bebişim

kızlar dün çatlatma ignesini vurundum bugün yine yumurta akına benzeyen o akıntıdan geldi biraz sevindim galiba çatladımı acaba birde puregon kullandıgımın 4 günü gelmişti bu akıntı

çatlamıştır cnm kafana takma ya bak ben de ilk aşılamada çatlatma iğnesi çok ağrı yapmıştı bu seferkinde hiç bişey hissetmedim heralde çatlamadı diodum doktorum çok harika bi şekilde çatlamış dedi

slm kızlarrrr nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2 ay bugünde çok sıcakkkkkkkk delikafadulden yatan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun turkocum naptın bebişim

dadluuummmm dün gece çatlatma ignesini vurundum ve 4 saat sonra ilişki 3 gün ilişkiye devam dedi dr gece 3 te uyandım göbegime kadar agrıyor biraz öncede benden pureganı vurundugumun 4 günü gelen akıntıdan geldi şu yumurta akına benzeyen şekilde normal akıntım hiç olmazdı ama puregana başladım başlayalı normal akıntımda var sen nasılsın nasıl gidiyor

hay:teytey:maşallahinşallah harikada bir tosun çıkarırsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

hay:teytey:maşallahinşallah harikada bir tosun çıkarırsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

zaten benim yumurta birden büyüyüp dierlerini bastırınca doktor da dedi fırlama olcak bu diyekaydirigubbakcemile

vayyyyyyyy yumurtalar çatmamış yani:teytey: hadi hayırlısı yaptınmı kahveyikaydirigubbakcemile3 napıyım canım ya çok sıcak valla pc başında bile durulmuyo bende tedavi gününü bekliyom biran önce gelsede yapsak artık

aman gül sen inşallah salı günü aglayacaksın ama sevinçtennnnnnnnnn inşallahh..

ayy çok fenasın birden bi tuhaf oldum ne dio bu diye. zaten ben biraz değişiğim. ilk aşılamamın tutmadığını öğrendiğimde bayağı bi tepki vermedim. çok sonra günlerce ağladım. inşallah salı günü bebişimin geleceğini öğrenirim. ve dediğin gibi kesin ağlarım.

allah iyligini versinn hemde ne mesayi birde agrı olmasa kız tadını alsam alamıyorum agrıdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

zaten en zor kısımları biz çekioruz. ooohhh erkeklere göre ne var işin en zevkli yanını yapıolar.

canım ilişki saati gece 3 denk geldi valla eşim uyudu baktım uyuyor bende telefonun alarmını kurdum uyudum gece alarm kurmasam dr verdigi saati kaçırıyorduk ilişki falan olmıcaktı uykulu uykulu kahve falan gelmedi aklımıza ama bugünle yarın yapacam o kahveyi dr 3 gün dedi nasıl olsa hadi bakalım sende çabuk katıl aramıza sendende haber bekliyelim böyle

inşallah bizde seninle burda beraber ağlarız canım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…