ayy çok fenasın birden bi tuhaf oldum ne dio bu diye. zaten ben biraz değişiğim. ilk aşılamamın tutmadığını öğrendiğimde bayağı bi tepki vermedim. çok sonra günlerce ağladım. inşallah salı günü bebişimin geleceğini öğrenirim. ve dediğin gibi kesin ağlarım.
inşallah bizde seninle burda beraber ağlarız canım:CüvCüv:
canım ilişki saati gece 3 denk geldi valla eşim uyudu baktım uyuyor bende telefonun alarmını kurdum uyudum gece alarm kurmasam dr verdigi saati kaçırıyorduk ilişki falan olmıcaktı uykulu uykulu kahve falan gelmedi aklımıza ama bugünle yarın yapacam o kahveyi dr 3 gün dedi nasıl olsa hadi bakalım sende çabuk katıl aramıza sendende haber bekliyelim böyle
oy oy oy kıyamam sanaa:1hug::1hug::1hug:
:roflol: ay uykulu uykulu allah iyilini versin evet ya biran önce gelsede gün :gitme:inşallah gerekte kalmaz belki kendiliğinden olur:Saruboceq:
pasha senin noldu aşılama işi.
ayın 20 bekliyorum ama geçmek bilmiyo bi yandanda dua ediyorum inşallah bu ay kendiliğinden olur diye inan okadar zor ki sizde biliyorusunuz o stres ilaçlar şişmler nefes alamamalar bidebenim doktorum istanbulda git gel inan şimdiden onları düşünüyorum:gitme:
evet cnm zor olur senin için hayırlısı olsun ama bol bol dua et sendeayın 20 bekliyorum ama geçmek bilmiyo bi yandanda dua ediyorum inşallah bu ay kendiliğinden olur diye inan okadar zor ki sizde biliyorusunuz o stres ilaçlar şişmler nefes alamamalar bidebenim doktorum istanbulda git gel inan şimdiden onları düşünüyorum:gitme:
inşallah gerek kalmaz nede güzel olur öyle yaa :teytey:
kızlar daha sabah kaynanam bize çıktı bu kız sıkılıyor ikinciye bakın artık deyip duruyor igne yaptırdıgımdan haberi yok bende oglun daha istemiyor diyorum diline düşürsem ikinci kez bebegin tutacagı varsada tutmaz stresimden ondan söylemedim
bende aşılamamı kimseye sölememiştim
duymasınlar daha iyi yayılıyor destek yerine stres veriyorlar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?