Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oy oy oy kıyamam sanaa:1hug::1hug::1hug:

:roflol: ay uykulu uykulu allah iyilini versin evet ya biran önce gelsede gün :gitme:inşallah gerekte kalmaz belki kendiliğinden olur:Saruboceq:

turko gerçekten sizinkide çok kötü saate gelmiş. senin bebek olur da çok uyursa anla ki bundan

pasha senin noldu aşılama işi.

ayın 20 bekliyorum ama geçmek bilmiyo bi yandanda dua ediyorum inşallah bu ay kendiliğinden olur diye inan okadar zor ki sizde biliyorusunuz o stres ilaçlar şişmler nefes alamamalar bidebenim doktorum istanbulda git gel inan şimdiden onları düşünüyorum:gitme:

inşallah gerek kalmaz nede güzel olur öyle yaa :teytey:

evet cnm zor olur senin için hayırlısı olsun ama bol bol dua et sende

inşallah gerek kalmaz nede güzel olur öyle yaa :teytey:

inşallah allahıma hep dua ediyorum ilk aşılamam beni çok etkilemişti iğnelerde midem göbeğim çok şişmişti yemek bile yiyemiyodum kaç gün aç aç gezmiştim kıyafetlerim bile kapanmıyodu düşün yani bide vücudum su toplamaya başlamıştı kilo alıyodum eğer tutsaydı vucudumdaki suyu çekiceklerdi her sabah tartılıyodum

kızlar daha sabah kaynanam bize çıktı bu kız sıkılıyor ikinciye bakın artık deyip duruyor igne yaptırdıgımdan haberi yok bende oglun daha istemiyor diyorum diline düşürsem ikinci kez bebegin tutacagı varsada tutmaz stresimden ondan söylemedim

bende aşılamamı kimseye sölememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…