Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim bu resmim neden çıkmıyor bende buna sinir oluyorum tek derdin omu diyecekseniz öteki dertleri unutmak için basit şeylerle kafayı dagıtmayı deneyinzemuszemus

kızlar benim bu resmim neden çıkmıyor bende buna sinir oluyorum tek derdin omu diyecekseniz öteki dertleri unutmak için basit şeylerle kafayı dagıtmayı deneyinzemuszemus
cnm ben pek anlamıorum ama avatarı değiştirden ordaki resimlerden birini koy çıkar belki

öle düşünme canım benim ben iğneleri kullanırken bile adet sancısı gibisancılarım olurdu hem sancı olunca tutar diyolar rahat ol

bazen dayanamıorum bide çok sıcak iice bunaltıo. bazende yeter ki olsun ağrılara razıyım diorum

smge bacım uyudun kaldınmı ne yaptın yattğın yerde gözükmüyosun hele bi kalkta bak bacının profil resmi nasıl kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kizlar cocuk olmasiicin tedabi olurken benc eoruc tutmak son derece zararli diye dusunuyorum...aman dikkat...

kızlarben çatlatma ignesini 2 gün önce yani ayıın 6 sında vurundum bu ayın 27 sinde bizim evlilik yıldönümümüz inşallah tutarsa 27 sinde test yaptıracam kendine güzel bir hediye olmuş olur rabbim versin bizim hediyemizi inşallah..

kızlare dr çatlatma ignesinden sonra size 36 saaat sonra aşılamanızı yaptırıyor ya ya gerçektende ben çatlatma vurduralı 36 saat oldu agrıların dünkünden biraz daha fazla adım atarken kasıgım agrıyor yavaş yavaş yürüyorum sanki çocuk düşürecek gibi ama ne yapım agrıyorolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…