Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selammm kımse yok galıba
benım doktor calatma ıgnesını bugune asılamayıda salı gunune kaydırdı
catlatma ıgnesını bugun gece yaptırcam salı gunude satt 12 de asılamam olcak ınsallah.

kızlar selammm kımse yok galıba
benım doktor calatma ıgnesını bugune asılamayıda salı gunune kaydırdı
catlatma ıgnesını bugun gece yaptırcam salı gunude satt 12 de asılamam olcak ınsallah.

cnm hadi bakalım hayırlısı olsun. inşallah bebişini kucağına alırsın.

turko nerdesin bacım ya bugün bıraktın bizi.
yoksa mesaide misin?sempatiksalakcinni

ya benim bugün ağrım falan yok olmadı heralde. offffffff ya bi ara çok ümitlenmiştim

turko nerdesin bacım ya bugün bıraktın bizi.
yoksa mesaide misin?sempatiksalakcinni

canım ya bugün görümcem vardı bizde ay kasıklarımda daha kötü agrıdı bişeyde diyemedik zor bi gündü burayada ugrayamadım bak şimdide siz yoksunuzbenneyaptımki:a015:

bende gidiorum işte küstüm size kimse yoooooooookkk cnm sıkılıo benm

aaaa küsme bacım küsme geldim bak şimdide sen yoksun ee bende sanamı küseyim aa :))))lmaz:boshayallersmileboshayallersmilekaydirigubbakcemile2zemuszemusolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Gülnihal çatlamıştır merak etme hadi bakalım hepimiz hamile haberlerimizi verelim

catlatma ıgnesını gece yaptırdık ama su ana kadar hıcbır agrınm sızım olmadıCADIARZU

catlatma ıgnesını gece yaptırdık ama su ana kadar hıcbır agrınm sızım olmadıCADIARZU

günaydııııııınn .....:1shok:CADIARZUcanım benimki gece göbegime vuran bir agrı olmuştu dr dedigi gibi dün benimkine 36 saat olmuştu gündüz bir agrıdıki o agrı oldugundamı ilişkiye girmeliydik kızlar akıl verin bana yaa misafir vardı ogrım çogaldı ama misafir var yapamadık gündüz akşamda pek bi agrım yoktu gündüzkü agrım kalmamıştı yoksa zamanınımı kaçurdık anlamadım kafam karıştı kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr akıl verin bi yaa

zamanı kaçıracagını tahmın etmıyorum canım, daha cok yenı hem illede agrı olması sart degıl ,zaten eger olacagı varsa 4 saat sonrakı ılıskıdende olabılır öyle degilmi?

zamanı kaçıracagını tahmın etmıyorum canım, daha cok yenı hem illede agrı olması sart degıl ,zaten eger olacagı varsa 4 saat sonrakı ılıskıdende olabılır öyle degilmi?

inşallah öyledir canım hele bi araştırım netten dr yazılarına bakıcam sizede yazarım kızlar

Naber canım nasılsın? Agrıların devam edıyormu? Benım catlatma yarın ama dun ve bugun devamlı agrılarım vardı umarım catlamamostır

benimde agrım vardı canım takma o agrı yumurta büyüdügü içinmiş daha iyi agrısınlar benim agrım olunca seviniyorum resmen yaa ay şu halimize bakk nelere sevinir olduk .. D

benimde agrım vardı canım takma o agrı yumurta büyüdügü içinmiş daha iyi agrısınlar benim agrım olunca seviniyorum resmen yaa ay şu halimize bakk nelere sevinir olduk .. D

ay evet ya karnımda kasıgımda neler oluyor kendimi onlara verdim sancıdımı? nıye sancımıyor ?devamlı düşünüyorum,bugun 12 de kontrolum var bakalım doktor ne diyecek inş bu mubarek ayı guzel haberlerle geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…