- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
kızlar selammm kımse yok galıba
benım doktor calatma ıgnesını bugune asılamayıda salı gunune kaydırdı
catlatma ıgnesını bugun gece yaptırcam salı gunude satt 12 de asılamam olcak ınsallah.
turko nerdesin bacım ya bugün bıraktın bizi.
yoksa mesaide misin?sempatiksalakcinni
bende gidiorum işte küstüm size kimse yoooooooookkk cnm sıkılıo benm
aloo kimse yokmu? Pazar günleri herkes meşgul demek:)
ben varım canımm
catlatma ıgnesını gece yaptırdık ama su ana kadar hıcbır agrınm sızım olmadıCADIARZU
günaydııııııınn .....:1shok:CADIARZUcanım benimki gece göbegime vuran bir agrı olmuştu dr dedigi gibi dün benimkine 36 saat olmuştu gündüz bir agrıdıki o agrı oldugundamı ilişkiye girmeliydik kızlar akıl verin bana yaa misafir vardı ogrım çogaldı ama misafir var yapamadık gündüz akşamda pek bi agrım yoktu gündüzkü agrım kalmamıştı yoksa zamanınımı kaçurdık anlamadım kafam karıştı kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr akıl verin bi yaa
zamanı kaçıracagını tahmın etmıyorum canım, daha cok yenı hem illede agrı olması sart degıl ,zaten eger olacagı varsa 4 saat sonrakı ılıskıdende olabılır öyle degilmi?
Naber canım nasılsın? Agrıların devam edıyormu? Benım catlatma yarın ama dun ve bugun devamlı agrılarım vardı umarım catlamamostır
benimde agrım vardı canım takma o agrı yumurta büyüdügü içinmiş daha iyi agrısınlar benim agrım olunca seviniyorum resmen yaa ay şu halimize bakk nelere sevinir olduk ..D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?