Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr uyanamadınızmıııı?
GÜNAYDIN KRİZANTEM BEN HİÇ UYUYAMADIM Kİ AĞRIDAN SABAHI SABAH ETTİM ARTIK DAYANAMAYIP AĞLADIM.
catlatma ıgnesını gece yaptırdık ama su ana kadar hıcbır agrınm sızım olmadıCADIARZU
cnm benim de ağrım olmamıştı merak etme çatlamıştır o. benim akıntım çoğalmıştı sadece.
inşallah kaçırmamışsındır cnm siz fırsat buldukça mesai yspın beline yastık falan koy hemen kalkma

inşalah cnm bu ay hepimize hayırlı gelir

Günaydın arkadaşlar,
herkese iyi haftalar. ben 1 haftadır izindeydim. yeni başladım işe. geçen hafta çarşamba günü 2. aşılamam yapıldı. şansıma yine tek yumurta gelişti. bu ay yine kasıklarımda ve göğüslerimde çok ağrım var. bakalım inşallah bu ay ki tutar.

aminnnnnnnnnnn ben bugün rüyamda sarı bi oglum olmuş onu kucagımda gezdiriyordum ay gerçek olsa keşke 1 kızım bir oglum ne güzel olur rabbim hayırlısıyla verir inşallah hepimizede 2 bayram yapalım bu dr lardanda kurtuldugumuz için kafamçokkarıştı:Saruboceq::Saruboceq:

turko yardım eeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt bana ben geceleri ölüyom ağrıdan

miss 33 günaydın nerelerdesin ya topiği açtın sonra kayboldun.

merhaba simge,
sorma valla benim aşılama günlüğüm zorluklarla dolu. aşılama için il dışına gitmem gerekiyor. epey bi zorlandım geçen hafta. geçen pazartesi doktorum gel demişti. bi gittim ancak dün gelebildim. artık pc başındayım merak etme.opuyorumnanaktan

turko yardım eeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt bana ben geceleri ölüyom ağrıdan

ayy canımmm inşallah bebeşin sana çektiriyordur o agrıları öyle düşününce agrın hafifler :))))))) hadin bakalım bir aşılamalı daha geldi hayırlı haberler hepimizede seninde yarın hayırlı haberini nekliyorum canım smge hemen bize yazacaksın tahlilden sonra emiiolumunekankayizsmile

inşşşş aşılaman tutmuştur onun agrılarıdır canım...

kızlar bu ayın 27 sine evlilik yıldönümümüz bizim ve 27 sindede belli olur çocuk tuttumu eşim çok istiyor geçen defa denedik olmadı ama onda bu igneyi yatrmamıştım başkydı vade böyle agrılarım yoktu bu defa olursa bize evlilik yıl dönümü hediyesiş olacak ayın 27 sinde test yapacam

günaydın hepinize kıslar mis33 hoşgeldin arakdaşım sen yokken biss senin topiğine girdik :)) biras yaramaslık yaptık liste yaptık 9. sayfada umarım kızmamışsındır. takipp etmek için bi liste lazım bize dedik bu arada senin test tarihin ne zamandı? SMGE ciğim senin test günün bu çarşamba olarak görünüyor erken gebelikte bazen ağrılar çok oluyor yerleşme ağrıları tabi kullanılan ilaçların vs etkis var inşallah bebiş vardır inşallah pozitif sonuçta başı sen çekersin ve uğurlu gelirsin bizde arkandan geliriz inşalallah allahım bu topikten bir tane bile negatif sonuçç çıkmasın ne olur mübarek günlerde bize hediyemizi ver ne olur rabbim

inşallah tutar aşılaman cnm

dün hiç ağrım oktu heralde deim bişey oldu sonra ağrım olsun diye bekledim. gece hiç durmadı ağrım bu seferde hem ağladım hemde bebeğim için çekerim bu ağrıları dedim değişik bi duygu yani. dünkü ağrılarıma göre kesin hamileyim dedim bi umutlandım. yarın test yaptıracam ama büyük bi ihtimalle gece gelirim gelir gelmez yazarım size inşallah hamileyim diye yazarım

canım öteki aşılamandada agrıların olmuşmuydu kasıkta gögüste falan şimdi belin agrıyormu sık tuvalete gidiyormusun bunlarda hamilelik belirtisi inşallah tutmuştur

cnm hoşgeldin nerelerdeydin ya. çok ağrım olduğu için doktor salı günü yaptırabilirsin dedi. bugün13 günüm zaten

içimden bir his hamile oldugunu söylüyor yoksa neden aglatacak kadar agrın olsunki diye düşünüyorum hadi hayırlısı çarşambayada benim kontrolum var bakalım ne dicek çtatladıgı anlarmı ki cuma günü vurundum çatlatmayı

hadi cnm inşallah güzel bi hediye olur size bizimde 15 inde evlilik yıl dönümümüz inşallah bize de hediye olacak

amiinnn günaydıın h.g. nerelerdeydin sen bu durumda senin son durum ne canımm

ay inşallah cnm sende kızına bi kardeş getirirsin. cnm yarın benim için dua eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…