Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm hoşgeldin nerelerdeydin ya. çok ağrım olduğu için doktor salı günü yaptırabilirsin dedi. bugün13 günüm zaten

canım inşallah vardır normalde çatlama iğnesinden 12 gün sonra adet olduklarını söylerdi arkadaşlar ben hiç çatlama iğnei olmadığım için bilmiyorum ama normal şartlarda yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur eğer gerçekten çatlama iğnesinden 12 gün sonra adet olunuyorsa atlattın :)) canım inşallah tüm dualarımız seninle elini rahminin üzerine yani kasıklarına koyup ya halik ya bari ya musavvir diye tesbih çek 100 er defa aklına geldikçe söel inşallah rabbim kabul eder ve niyet et bunu hepimiz yapalım kıslar esmaül hüsna şifadır tedavidir aslında

merhaba kuzunaz.
çok iyi yapmışsınız arkadaşım sağolun. ben açtım 1 hafta giremedim nete sorma. o kadar çok sayfa olmuş ki. tek tek okumaya çalışıyorum. ama olmuyor :)
benim aşılama tarihim 04. 08.2010 . testi de tam 14 gün sonra yap dedi doktor. test tarihim 18 ağustos oluyor. aslında 2 yumurta gözüküyodu bende. biri aşılamadan 1 gün önce söndü. tek yumurtayla yapıldı bakalım artık hayırlısı. bu arada listeyi tekrar yayınlarmısınız. güncelleriz olmazsa.

haklısın canım allahın adı duası en büyük şifa aslında bizlere yatarki ol desin rabbimin elinde herşey vesile

inşallah arkadaşım,
ama yine umutsuzum ben. geçen ay da aynı ağrıları çekmiştim ve tam 14 gün sonra kırmızı kart görmüştüm .

aslında ne desek boş inşallah vardır rabbim seninde yüzünü güldürsün inan bir görsek düşünsek şükretmemiz gereken o kadar çok şey varki inşallah bu sefer olur allahtan ümit etmek en güsel ibadettir... bunun hikayesi bile var Hz. Musanın kavminden bir iile ilgili kaderinde çocuk olmadığı halde ve bunu Allahü teala nın ona bildirdiği halde sırf ümidini kesmediği için çocuğu olmuş bu çok güsel bişi ümidimiz her zaman var rabbimizden çünki o herşeye kadir bu sene çok bereketli rabbimin rahmeti bol bu sene ki onun hazinesi ucsuz bucaksız ve eksilmez hepimize verecek inşallah sizlerle mayıs anneleri topiği açar orda konuşuruz ikizlerimizi veya bebeklerimizi :)) inşallah rabbim duamızı kabul eder o Mucib tir

canım öteki aşılamandada agrıların olmuşmuydu kasıkta gögüste falan şimdi belin agrıyormu sık tuvalete gidiyormusun bunlarda hamilelik belirtisi inşallah tutmuştur

turko, geçen ayki aşılamamda da kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı olmuştu. sanırım puregon ve çatlatma iğnesinin etkisi. ben hamilelik belirtisi sanmıştım ama hastalanmıştım sonra. Bu ayki ikinci aşılamam oldu. bu seferkinde de kanamam oldu 3-4 gün. adet değildi. umarım bi aksilik olmaz.

diğer aşılamamda 15. gün adet oldum ama böyle ağrılarımın hiç biri yoktu. dediğin duayı da okuyacam

canım bende ignelerle tek yumurta büyüte bildim ama bizimki dogal yoldan deneme çatlatma ignem yapıldı tek yumurtaylada tutarsa tutar benim kzımdada tek yumurtam vardı ve tuttu şükür kısmet degilse 5 yumurtan olsada tutmaz kısmetsede 1 yumurta kafi kafayı yorma inşallah emekler boşa çıkmaz

inşallah cnm bi aksilik olmaz. belki bu sefer tutunuyodur bebişin.

ayy canım nede güzel yazmışsın böylee umut dolu kızlar kuzunaz haklı umudunuzu kaybetmeyin..

yerleşme kanaması diye bişey varmış inşallah öyledir be canım..

canım öncelikle bişisorucam bu yumurtanın sönme olayı nasıl oluyor bende geçen aşılama denicektim 2 yumurtam vardı 14 ve 16 mm olmuştu son kontrolüme gittiğim gün dr yumurtalar yerinde yok kendiliğinden çatlamış dedi ve aşılamayı iptal etti normal ilişki denedik olmadı ki normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur benim 25 gün geçti olmadım testlerde hep negatifti sonunda farlutal kullanarak oldum dr bana çatlamış dedi aam bence benim yumurtalarım kalitesiz olduğu için söndü dr bunu bana sölemedi nedense o yüzden sanırım bu ay bana önce femara verdiler 5 gün kullanmam için sonra gonalfe geç dediler 5 gün femara kullandım ve bugün gonalf vurulacağım yani femara sanırım kalişteli yumurta seçimine yardımcı oluyor aslında bunun için adetinin 2. günü başlayıp 12. gününe kadar bal tarçın çörekotu yiyecekmişsin ben geçen ay yiyordum am amidemi mahvetti çörekotu bu yüzden bıraktım ama yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar yapabilirse yapsın, listeye gelince ben güncelleme yapmıyorum 9. sayfada listte hep orda kalsın bakmak isteyen ordan baksın hangisi günceldi diye karıştırılmasın diye orda kalsın ve üzerine ekleyelim istedik seninde adını yazalım canım olurmu

cnm benim de ilk önce 3 yumurtam vardı ama bi tanesi fırladı dierlerini engelledi

YA KIZLAR BEN Dayanamadım kan testi yaptırdım daha 1 hafta varken sonuç 5,30 çıktı kadın bana sınırda dedi yanı 2 gün sonra artmaya başlarsa dedi hamılesınız ama bu ilaçlarda hormon yuklu dimi yanılma payı çok yuksek.ama sağ tarafımın agrısından dayanamayıp şüpelenıp yaptım allahımmmm sen yardım et bizeee

kuzunaz haklısın bende 6 önce 1 milyara yakın para harcadım bir yumurta gelişti ve dr gittigimde çatlamış dedim o ay tutmadı geçen gün gittigimde onda neden tutmadı acaba dedim erken çatlayan yumurtdan pek hayır gelmez kdedi kalitesiz olunca erken çatlıyormuş şükür budafa çatlatm avurundum beklicez bakalım maddi manevi yıpratıyor insanı hıı benim bir kızım var tamam ama adım çocugu olmuyora çıktıya 2.de olmuyordur gene tedavi görür gözüyle bakılıyorum ve aylardır korunmuyoruz olmuyor işte benimkilerde zahmetle gelicek demmek neyse gelsinde zahmetle gelsin ne dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…