Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay canım inşallah yaa ay sizleri bende çok merak ediyorum valla yaa hamileyiz deseniz inanın çok sevinecem ben sizi anlıyorum kzım yokken bende o duyguları tek çizgiyi çok gördüm çok agladım kızlar ama olmasa benimki olmazdı pko çok agırken kzıım oldu allahımın dualarıyla bol bol dua edin..

simge tahlılını yaptır senın de çıkar oranın benım cıktısa sen benden cok daha once yaptıdn

artık yarın gidecem cnm zaten bu saatten sonra gitsem bile yarın verirler sonucu yarın sabahtan gidecem artık ne olcağı belli olur. inşallah çoğalır senin değerini

zaten benim kan tahlilimde hamile çıksın yine de idrar tahlili yapıp o iki çizgiyi görücem

ya aşılamadan çoğalmış olan biri vardı bu topikmiydi hatırlamıorum 5,1 di sonra düşmüştü ama kasıklarım bu ara feci çalısıo göğüslerim çok şiş valla sadece bunlara güvenerek yaptırdım hep benım sıfır cıkınca kadın şimdi 5,30 dedi yüreğim bi hop etti allahım sen bizi bekletme

kızlar size birşey söylücem benim maddi durumum zayiftı ev yaptıryorduk vede tedavi birde sigortasızdım maddi manevi yıpranıyordum olmuyordu şu candan erçetinin melek şarkısını birde bir çocugumuz olmalı adı deniz olmalı şe-arkılarını dinler aglardım beni geç kızlıgımdan beri pkom vardı çocugum olmaz benim gözüyle bakıyordum ama sonuç şükür şimdi o melek şarkısıyla kızım resim albümünü bir video yaptım facede paylaştım izleyince oagladıgım günler geliyor aklıma v e izleyince duygulanıyorum yani umutsuz olmamak lazımmış allah bir müddet deniyor sabrımızı öyle düşünün mükafatını verecek inşallahh..

kızlar dualrını eksik etmeyın bizden nolur

Allaha büyük sözüm olmasın canım ama kimsenin ne düşündüğü ve ne dediği umrumda olmaz benim beni bildikleir içinmi etrafımdakiler hiç kötü bişi duymadım çok kötü kırarım bana bu konuda bişi söleyenleri sölediğine pişman olurlar çünki bu bizim elimizde değil rabbimin bize verdiği sınav bu bunun üzerine laf eden inancı imanı zayıf insandır benim gözümde bize bir sebep lazım belki çocuğumuz olması için o da tedavi ayrıca her şey nasip zamanı nı da rabbim biliyor belki hiç vermicek ve bizi öbür dünyada mükafatlandırıcak bunuda rabbim bilir öleleri varkiii 9 tane tüp bebek yapıyor olmuyor sonra kendiliğindne oluyor çünki rabbim istiyor vakti geliyor her berat kandilinde doğacak ve öleceklerin isimleri yazılıyor ya inşallah bu kandilde bizim bebeklerimizin isimleride yazılmıştır bizi daha fazla bekletmez ve üzmez inşallah rabbim sanada ikinci evladını sağlıkla versin kızınada uzun ömür versin

zaten benim kan tahlilimde hamile çıksın yine de idrar tahlili yapıp o iki çizgiyi görücem

ay çok haklısın bende hiç görmedim o 2 çizgiyi günüm geçtiginde kis oldu gene dedim tek çizgiyede alıştım ya yapmadım bile ulturasonnda görmştüm bende görmedim daha 2 çizgi seni anlıyorum :))))))

cnm bizim burası öyle kadın doğuma giriş falan yapıosun uzun iş anlayacağın. bi biraz ankara nın dışında oturuoruz

tamam inşaalh hayırşı haberlerını beklıoruz sendeki belirtilerin aynısı bende de mevcut ve sen gün olarak daha öndesin inşaalh umutla beklıorum

amin canım bende dün aynı şeyi düşündüm o listeye inşallah bizlerin bebekleride yazılmıştır diye herkes aynı düşünceye sahip degilki canım kimisi çok düşüncesiz ve patavatsız oluyor işte onlar içindegilde eşimde bende 2 bebegmiz olsun çok istiyoruz birde 1 çocuktan sonra arayı açıp birdaha olmayanlar çok dr bile bana arayı açma dedi çocugun zor oluyor zaten dedi çok korunma arayı çok açma dedi şimdi zorla yumurta geliştiyorum 1 tane sonra hiç olmaz diye korkuyorum onun için olsun istiyoruz pko geçmeyen bir sorun beni korkutan o işte..

canım allah uzunnn ömür versin kızına çok şükür rabbime bak benim evim yok çalışıyorum eşimin sigortası yok sigortam var ama devlet hastanesine gidemem zamanım yok e işten çıksam zamanım var ama bu sefer ssk yok o yüzden kendi imkanlarımla elimdne geldiği kadar bişiler yapmaya çalışıyorum ki daha yeni imkan bulabildim aslında Rabbim hepimnize yardım etsin o Vekildir işlerimizi ona devrediyoruz ona güveniyoruz... inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz uzattım kusura bakma canım ama şuna bağlıcam tedavide maddi olarak sıkışan arkadaşlarım ben şu an gonalf iğnemi bedava aldım aslında fiyatı 365 tl idi bir yer var orda ilaç paylaşıyor kimisi % si ile satıyor yani nadirende bağışlayan oluyor genelde tüp bebek tedavilerinden kalıyor hatta KK da da bununla ilgili topik açanlar oluyor ben geçen sene sonund ailk aşılama için tedaviye başlıcakken KK da birindne buldum 100 tl ye aldım puregon 300 ü bu anlamda çok ii oluyor onlarda tüp bbekte yüzdesi ile alıyolar çünki bunları araştırın kıslar yani neden olmasın dimi illa hamile kalacağız diye bişi yok hemen bidaha bidaha tedavi olabiliriz en azından çok kaybımız olmaz bana ilacı gönderenden de rabbim bind efa razı olsun

aslında adetini düzene sokman önemli canım bi arkadaşım aşılama ile ikizlerine hamile kaldı sonra 6 aylık doğurdu çocuklar yaşamadılar sonra 2 ay içinde kendiliğindne hamil ekaldı doğumdna sonra dikkat edersen pko u yenebilrsin aslında adet düzeni çok önemli adet olabilmek yumurtladığını gösterir her zaman bi dr a sordum dedim doğumdna sonra pko geçermi dediki hamilelikte hormonlar yıkılır bir bina gibi sonra yeniden yapılanır eğer düzgün yapılanırsa değişebilir iyileşir diyemem direk dedi bide yaş ilerleyincede pko azalıyor adet düzeliyor diye duydum doğumdna sonra lohusa iken hem fiziken hemde psikolojik olarak dikkat etmek gerekiyor

canım dogumdan sonra dr çok gittim
kızımdan sonra gerçektende biraz düzeldi her ay dr gittim korunma hapımı bile dr tavsiyesiyle kullandım sezeryanla dogum yaptım onun biraz iyleşmesini bekledik ve dr çok ara açma dedi pko ilerliyede bilir sonra dedi bende şimdi çok ileri vakalarda degilim ilerlemedn bir çocuk daha istiyorum ilerlerse rezil olurum aşılama falam tüp bebek gerekirse kızıma kim bakar benim gibi şimdi dogal denyoruz en azından şansımı zorlaştırmak istemiyorum kzım 3 yaşın içinde oldu artık

kızlar biyerden kopyaladım okuyu
Bazı kadınların bunları regl belirtileri olarak addettiğini aslında regl belirtileri arasında yer alan karın ağrısı, kramp, batma ve iğnelenme gibi şikayetlerin regl dönemi başlamadan 2-3 günde çıkması gerektiği yazıyor. Yani 10 gün öncesinde başlayan abdominal şikayetler (karın ile ilgili olanlar) erken gebelik belirtilerinden sayılabilirmiş. Bunun için ise insanın kendisini iyi dinlemesi ve gözlemlemesi gerekiyormuş.

Bulantı ve kusmalar ise 3. ve 4. haftalarda başlayabilse de genellikle 5. haftadan sonra yavaş yavaş ortaya çıkan durumlardanmış...

Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz...
n..

canım bak işte sezeryan değilde normal doğum yapsaydın çok faydalı olacaktı sana bu anlamda ama kısmet inşallah düzelirsin ben baya bi pko luyum inşallah kurtulurum bende bebeğimiz bekliyorum düzelmek için inşallah ümit ettiğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…