YA KIZLAR BEN Dayanamadım kan testi yaptırdım daha 1 hafta varken sonuç 5,30 çıktı kadın bana sınırda dedi yanı 2 gün sonra artmaya başlarsa dedi hamılesınız ama bu ilaçlarda hormon yuklu dimi yanılma payı çok yuksek.ama sağ tarafımın agrısından dayanamayıp şüpelenıp yaptım allahımmmm sen yardım et bizeee
simge tahlılını yaptır senın de çıkar oranın benım cıktısa sen benden cok daha once yaptıdn
ay canım inşallah yaa ay sizleri bende çok merak ediyorum valla yaa hamileyiz deseniz inanın çok sevinecem ben sizi anlıyorum kzım yokken bende o duyguları tek çizgiyi çok gördüm çok agladım kızlar ama olmasa benimki olmazdı pko çok agırken kzıım oldu allahımın dualarıyla bol bol dua edin..
artık yarın gidecem cnm zaten bu saatten sonra gitsem bile yarın verirler sonucu yarın sabahtan gidecem artık ne olcağı belli olur. inşallah çoğalır senin değerini
ay canım inşallah yaa ay sizleri bende çok merak ediyorum valla yaa hamileyiz deseniz inanın çok sevinecem ben sizi anlıyorum kzım yokken bende o duyguları tek çizgiyi çok gördüm çok agladım kızlar ama olmasa benimki olmazdı pko çok agırken kzıım oldu allahımın dualarıyla bol bol dua edin..
kuzunaz haklısın bende 6 önce 1 milyara yakın para harcadım bir yumurta gelişti ve dr gittigimde çatlamış dedim o ay tutmadı geçen gün gittigimde onda neden tutmadı acaba dedim erken çatlayan yumurtdan pek hayır gelmez kdedi kalitesiz olunca erken çatlıyormuş şükür budafa çatlatm avurundum beklicez bakalım maddi manevi yıpratıyor insanı hıı benim bir kızım var tamam ama adım çocugu olmuyora çıktıya 2.de olmuyordur gene tedavi görür gözüyle bakılıyorum ve aylardır korunmuyoruz olmuyor işte benimkilerde zahmetle gelicek demmek neyse gelsinde zahmetle gelsin ne dim
zaten benim kan tahlilimde hamile çıksın yine de idrar tahlili yapıp o iki çizgiyi görücem
benım 1 saatte verdiler .neden okadar gec versınlerkı cnm
cnm bizim burası öyle kadın doğuma giriş falan yapıosun uzun iş anlayacağın. bi biraz ankara nın dışında oturuoruz
Allaha büyük sözüm olmasın canım ama kimsenin ne düşündüğü ve ne dediği umrumda olmaz benim beni bildikleir içinmi etrafımdakiler hiç kötü bişi duymadım çok kötü kırarım bana bu konuda bişi söleyenleri sölediğine pişman olurlar çünki bu bizim elimizde değil rabbimin bize verdiği sınav bu bunun üzerine laf eden inancı imanı zayıf insandır benim gözümde bize bir sebep lazım belki çocuğumuz olması için o da tedavi ayrıca her şey nasip zamanı nı da rabbim biliyor belki hiç vermicek ve bizi öbür dünyada mükafatlandırıcak bunuda rabbim bilir öleleri varkiii 9 tane tüp bebek yapıyor olmuyor sonra kendiliğindne oluyor çünki rabbim istiyor vakti geliyor her berat kandilinde doğacak ve öleceklerin isimleri yazılıyor ya inşallah bu kandilde bizim bebeklerimizin isimleride yazılmıştır bizi daha fazla bekletmez ve üzmez inşallah rabbim sanada ikinci evladını sağlıkla versin kızınada uzun ömür versin
kızlar size birşey söylücem benim maddi durumum zayiftı ev yaptıryorduk vede tedavi birde sigortasızdım maddi manevi yıpranıyordum olmuyordu şu candan erçetinin melek şarkısını birde bir çocugumuz olmalı adı deniz olmalı şe-arkılarını dinler aglardım beni geç kızlıgımdan beri pkom vardı çocugum olmaz benim gözüyle bakıyordum ama sonuç şükür şimdi o melek şarkısıyla kızım resim albümünü bir video yaptım facede paylaştım izleyince oagladıgım günler geliyor aklıma v e izleyince duygulanıyorum yani umutsuz olmamak lazımmış allah bir müddet deniyor sabrımızı öyle düşünün mükafatını verecek inşallahh..
amin canım bende dün aynı şeyi düşündüm o listeye inşallah bizlerin bebekleride yazılmıştır diye herkes aynı düşünceye sahip degilki canım kimisi çok düşüncesiz ve patavatsız oluyor işte onlar içindegilde eşimde bende 2 bebegmiz olsun çok istiyoruz birde 1 çocuktan sonra arayı açıp birdaha olmayanlar çok dr bile bana arayı açma dedi çocugun zor oluyor zaten dedi çok korunma arayı çok açma dedi şimdi zorla yumurta geliştiyorum 1 tane sonra hiç olmaz diye korkuyorum onun için olsun istiyoruz pko geçmeyen bir sorun beni korkutan o işte..
aslında adetini düzene sokman önemli canım bi arkadaşım aşılama ile ikizlerine hamile kaldı sonra 6 aylık doğurdu çocuklar yaşamadılar sonra 2 ay içinde kendiliğindne hamil ekaldı doğumdna sonra dikkat edersen pko u yenebilrsin aslında adet düzeni çok önemli adet olabilmek yumurtladığını gösterir her zaman bi dr a sordum dedim doğumdna sonra pko geçermi dediki hamilelikte hormonlar yıkılır bir bina gibi sonra yeniden yapılanır eğer düzgün yapılanırsa değişebilir iyileşir diyemem direk dedi bide yaş ilerleyincede pko azalıyor adet düzeliyor diye duydum doğumdna sonra lohusa iken hem fiziken hemde psikolojik olarak dikkat etmek gerekiyor
canım dogumdan sonra dr çok gittim
kızımdan sonra gerçektende biraz düzeldi her ay dr gittim korunma hapımı bile dr tavsiyesiyle kullandım sezeryanla dogum yaptım onun biraz iyleşmesini bekledik ve dr çok ara açma dedi pko ilerliyede bilir sonra dedi bende şimdi çok ileri vakalarda degilim ilerlemedn bir çocuk daha istiyorum ilerlerse rezil olurum aşılama falam tüp bebek gerekirse kızıma kim bakar benim gibi şimdi dogal denyoruz en azından şansımı zorlaştırmak istemiyorum kzım 3 yaşın içinde oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?