canım bak işte sezeryan değilde normal doğum yapsaydın çok faydalı olacaktı sana bu anlamda ama kısmet inşallah düzelirsin ben baya bi pko luyum inşallah kurtulurum bende bebeğimiz bekliyorum düzelmek için inşallah ümit ettiğim gibi olur
kızlar okuyun durmayın... :)))))(
Landrum Shettles adlı ingiliz bir doktorun araştırmaları sonucu geliştirilen, basit, maliyetsiz ve her çiftin uygulayabileceği bir yöntemdir. Bu yöntemin uygulama prensibi, erkek çocuk için kadının yumurtlamasına en yakın zamanda cinsel ilişkiye girilmelidir. Kız çocuk isteyen çiftler ise, yumurtlamadan 3 ile 5 gün önce cinsel ilişkiye girilmeli ve sonra bir daha yapılmamalıdır.
Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız çocuk, yumurtlamadan sonra veya yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir. Yine bu yönteme göre, yüzeysel ilişki ile kız, derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır. İlişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız, orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
kızlar okuyun durmayın... :)))))(
Landrum Shettles adlı ingiliz bir doktorun araştırmaları sonucu geliştirilen, basit, maliyetsiz ve her çiftin uygulayabileceği bir yöntemdir. Bu yöntemin uygulama prensibi, erkek çocuk için kadının yumurtlamasına en yakın zamanda cinsel ilişkiye girilmelidir. Kız çocuk isteyen çiftler ise, yumurtlamadan 3 ile 5 gün önce cinsel ilişkiye girilmeli ve sonra bir daha yapılmamalıdır.
Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız çocuk, yumurtlamadan sonra veya yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir. Yine bu yönteme göre, yüzeysel ilişki ile kız, derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır. İlişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız, orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
keşke 2 gün sonra yaptırsaydım testimi şimdi hiç bekleyememm kızlar ya değer inşallah yukseliştedir.ama şöyle bişi var kasıklarımda çok sızı var
kızlar bir yerde okudum kadın diyorki bu şöyle bu gün böylemi keşke içimizi gösteren bir alet olsa bu gidişle paranojak olcaz pkoloji elden gidecek ... bende güldüm böyle merak edince keşke eşim jinekolog olsaydı diyorum düşünsenize tüm orunlara anında cevap :)))))))))))))
akannehirakannehir eşin jinekolog olsamıydı ben asla istemezdim :))
ama turkocum ben şunu diyorum bazen bizim dr lardan farkımız yok araştıra araştıra gide gele onlardan bilgili olduk bize sadece bi usg cihazı lazım :)))
valla haklısın günlerdir neler okuyorum nerelere giriyorum bir bilsen kafam allak bullak oldu bilgilerdenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:1shok:işimede yaramıyor degil ama haa
kasıklarında batmalar oluyormu ya bel agrın yokmu
sana bişi sorucam canım bu pko seni cinsel hayatını etkiliyormu beni biraz uzaklaştırıyor isteksizleşiyorum yorgunluk filan hem psikolojik olarak ta isteksizim en verimli dönemlerim adetten sonraki dönemlerim
ama turkocum ben şunu diyorum bazen bizim dr lardan farkımız yok araştıra araştıra gide gele onlardan bilgili olduk bize sadece bi usg cihazı lazım :)))
batmalar var hemde arttı göğüslerim şişti belım uyanınca ağrıo sora gecıo
kuzunaz cok haklısn bıraksınlar hamıle kalınca ben kendımı dogurtayım arastır arastır tıp okumus gıbıym doktora hiç soru sormadan biliıorum herşeyi:) kafayı sıyırdık:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?