Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada ben femara kullandım 5 gündür bugün gonalf vurulucam ama benimkasıklarım ağrıyor yaa neden acaba

canım benim istegim dışında oldu çok kötü sancı çektim ebe bu sancıya ragmen bunun rahmi açıkmalıydı bunu normal yaparsak allah esirgesin kalkamaz burdan çatı çok dar dedi ve gece 3te dr arandı acil amaliyata aldılar ama ben nerdeyse çatlıcam gözüm bişey görmedi kim soydu beni nere indim nerde amaliyat oldum görmdim dr yalvarıyorum beni bu agrıdan kurtar diye drlar bana çok iyi davrandı az sonra acın dinecek kızm diye hemen uyuşturuldum öyle oldu işte ay yüregim kaltı birden kızz

kızlar okuyun durmayın... :)))))(
Landrum Shettles adlı ingiliz bir doktorun araştırmaları sonucu geliştirilen, basit, maliyetsiz ve her çiftin uygulayabileceği bir yöntemdir. Bu yöntemin uygulama prensibi, erkek çocuk için kadının yumurtlamasına en yakın zamanda cinsel ilişkiye girilmelidir. Kız çocuk isteyen çiftler ise, yumurtlamadan 3 ile 5 gün önce cinsel ilişkiye girilmeli ve sonra bir daha yapılmamalıdır.

Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız çocuk, yumurtlamadan sonra veya yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir. Yine bu yönteme göre, yüzeysel ilişki ile kız, derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır. İlişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız, orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.

bunu biliyorum canım bunun için aynı ovülasyon testi gibi testler var aslında ovülasyonunu gösteriyor ama erkek olması için en uygun zamanı belirliyor ama rabbim hayırlısını versin çocuğun cinsiyeti sperme bağlıdır kadının yumurtasında her zmaan kız geni vardır erkek kız geni yollarsa kız erkek geni yollarsa erkek olur rabbim hayırlısını versin herşeyden önce ama inşallah birde oğlun olur hayırlısı ile bu arada ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz

allah bize bitane sağlıklı nasip etsinde kızı erkeği hiç farketmez hayırlı evlatlarımız olsun:gitme:

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

keşke 2 gün sonra yaptırsaydım testimi şimdi hiç bekleyememm kızlar ya değer inşallah yukseliştedir.ama şöyle bişi var kasıklarımda çok sızı var

kızlar bir yerde okudum kadın diyorki bu şöyle bu gün böylemi keşke içimizi gösteren bir alet olsa bu gidişle paranojak olcaz pkoloji elden gidecek ... bende güldüm böyle merak edince keşke eşim jinekolog olsaydı diyorum düşünsenize tüm orunlara anında cevap :)))))))))))))

akannehirakannehir eşin jinekolog olsamıydı ben asla istemezdim :))

akannehirakannehir eşin jinekolog olsamıydı ben asla istemezdim :))

:)))))) aayy çok güldüm bugün yaa yav akılda çok soru olup dr da istediklerimi soramayınca bir an keşke dedigim zaman oluyor ama gerçekte bende istemem bir anlık pkoloji işte :)))kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ama turkocum ben şunu diyorum bazen bizim dr lardan farkımız yok araştıra araştıra gide gele onlardan bilgili olduk bize sadece bi usg cihazı lazım :)))

ama turkocum ben şunu diyorum bazen bizim dr lardan farkımız yok araştıra araştıra gide gele onlardan bilgili olduk bize sadece bi usg cihazı lazım :)))

valla haklısın günlerdir neler okuyorum nerelere giriyorum bir bilsen kafam allak bullak oldu bilgilerdenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:1shok:işimede yaramıyor degil ama haa

sana bişi sorucam canım bu pko seni cinsel hayatını etkiliyormu beni biraz uzaklaştırıyor isteksizleşiyorum yorgunluk filan hem psikolojik olarak ta isteksizim en verimli dönemlerim adetten sonraki dönemlerim

sana bişi sorucam canım bu pko seni cinsel hayatını etkiliyormu beni biraz uzaklaştırıyor isteksizleşiyorum yorgunluk filan hem psikolojik olarak ta isteksizim en verimli dönemlerim adetten sonraki dönemlerim

benim pkom şimdi agır seviyede degil ama kızım olmazdan önce pko agırken bende istek diye birşey yoktu anca agrı çekerdim okadar kuru olurdum ewet pko etkiliyor bende igne yaptırdım yaptıralı görev gibi giriyordum ilişkiye dün gece agrım azaldı tam tahrik oldum derken eşim önce şu işi halledelim dedi görev gibiydi yani ayy şaşırdım eşimde bana benzedi bir an bak benimpkolojimide bozdun göreve bagladık işi dedi kızamadımadama ama kadın ilişkide nekadar orgazm olursa çocugun tutma ihtimali daha yüksekmiş spermler daha rahat gidermş yerine ama benim isteksizligim geçti okadar kalmadı hep öyle kalmazsın yani geçer canım bende öyleydim

kuzunaz cok haklısn bıraksınlar hamıle kalınca ben kendımı dogurtayım arastır arastır tıp okumus gıbıym doktora hiç soru sormadan biliıorum herşeyi:) kafayı sıyırdık:dance:

batmalar var hemde arttı göğüslerim şişti belım uyanınca ağrıo sora gecıo

canım smgeyle senin bu agrıların güzel haberlere işaret batmalar ve bel agrısı bebekten diye düşünüyorum hamile kaldıgımda bende öyle olmuştum birde sık sık tuvalet ihtiyacı duyardım hadi haberlerinizi bekliyoruz kızlar sevindirin bizi

doktordan geldım yumurtalar buyumus aksama çatlatmayı vurduruyorum çarşamba 9 da aşılama:)) kızlar aşılamayı normal muayenhane odasındamı oldunuz dogumhanedemi,sordum bana dogumhane dedıler sızın nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…