doktordan geldım yumurtalar buyumus aksama çatlatmayı vurduruyorum çarşamba 9 da aşılama:)) kızlar aşılamayı normal muayenhane odasındamı oldunuz dogumhanedemi,sordum bana dogumhane dedıler sızın nasıl oldu?
benim pkom şimdi agır seviyede degil ama kızım olmazdan önce pko agırken bende istek diye birşey yoktu anca agrı çekerdim okadar kuru olurdum ewet pko etkiliyor bende igne yaptırdım yaptıralı görev gibi giriyordum ilişkiye dün gece agrım azaldı tam tahrik oldum derken eşim önce şu işi halledelim dedi görev gibiydi yani ayy şaşırdım eşimde bana benzedi bir an bak benimpkolojimide bozdun göreve bagladık işi dedi kızamadımadama ama kadın ilişkide nekadar orgazm olursa çocugun tutma ihtimali daha yüksekmiş spermler daha rahat gidermş yerine ama benim isteksizligim geçti okadar kalmadı hep öyle kalmazsın yani geçer canım bende öyleydim
hadi gözün aydın büyümüşler....ben aşılama olmadıgım için birşey diyemicem öteki arkadaşlar yazarlar zaten
doktordan geldım yumurtalar buyumus aksama çatlatmayı vurduruyorum çarşamba 9 da aşılama:)) kızlar aşılamayı normal muayenhane odasındamı oldunuz dogumhanedemi,sordum bana dogumhane dedıler sızın nasıl oldu?
canım hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah kaç yumurtan vardı ve kaç mm olmuşlar söledimi dr
doktorda beklerken çok kötü oldum bu sefer ,bı kaç bayan vardı hepsi karnı burnunda bizde dümdüz bi karın(( benneyaptımki
hayırlı olsun gülnihal,
benimki normal ultrason odasında oldu ama doğumhanede olmak insanı gerer herhalde.
saol teşekkurler, 3 tane yumurtayı ölçtü çok guzel büyümüşler dedi ,mm lerını soylemedı canım ben sorcaktım cıkarken unutmusum ..
orgazmla ilgili bi sorun yok ama ne bilim hani bişi hissetmeden orgazm olmak var birden bişi anlamadan bide istekli olmak var ben psikolojik olarak filan uzağım eşiede yansıyor bu ne bilim düzenli adet olmak en iyisi sanırım inşallah düzeliriz 40 yaşındaki çiftlere özeniyorum bazen o kadar yani
Allahın izni ile inşallah rabbim bizede nasip edecek 2011 e koca göbiklerle girecez hiç merak etme sen şu an bol bol dua et tesbih çek esmaül hüsnadan ya halik ya bari ya musavvir çek ya erhamer rahimin acıyan rabbim sen bize merhamet et bizede annelik duygusunu yaşat
hanammmm 3 üz olursa napıcaksın delikafadulden
ay keşke olsa inan çok isterim 2-3 yıl yorarlar ama sonrada gel keyfim gel kaydirigubbakcemile2
Agzınızdan bal damlıyor kızlar inşallah hepımızın olur ıkız üçüz:)
kızlar abartmıyorum benim yan komşumdada karşı komşumdada 2. var hemde dogal kendiliginde biri geldigi gün kaldı biride 2 çocugu olduktan sonra bizde 1 taneyi tuttarana kadar akla karayı seçiyoruz komşularımın ve abimdeki ikizleri saglık bişekilde görünce birde benim çocugum zor oldugu için valla isterim allah verirse saglıklı ikiz bebek ayyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?