Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi gözün aydın büyümüşler....ben aşılama olmadıgım için birşey diyemicem öteki arkadaşlar yazarlar zaten

orgazmla ilgili bi sorun yok ama ne bilim hani bişi hissetmeden orgazm olmak var birden bişi anlamadan bide istekli olmak var ben psikolojik olarak filan uzağım eşiede yansıyor bu ne bilim düzenli adet olmak en iyisi sanırım inşallah düzeliriz 40 yaşındaki çiftlere özeniyorum bazen o kadar yani

canım hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah kaç yumurtan vardı ve kaç mm olmuşlar söledimi dr

hayırlı olsun gülnihal,
benimki normal ultrason odasında oldu ama doğumhanede olmak insanı gerer herhalde.

doktorda beklerken çok kötü oldum bu sefer ,bı kaç bayan vardı hepsi karnı burnunda bizde dümdüz bi karın(( benneyaptımki

Allahın izni ile inşallah rabbim bizede nasip edecek 2011 e koca göbiklerle girecez hiç merak etme sen şu an bol bol dua et tesbih çek esmaül hüsnadan ya halik ya bari ya musavvir çek ya erhamer rahimin acıyan rabbim sen bize merhamet et bizede annelik duygusunu yaşat

ya canım bişey hissetmeden nasıl orgazm oluyordun ben asla olmazdım şimdi yine bazen acı hissedim asla orgazm olmam ...merak etme odurum birçok kadının başına geliyor şimdi sizin pkolojinizde çocukla dolu mecbur hissetmek isteksizlik yapıyor ama geçer hiç kafaya takma canım

Aminnnnnnnnnnnn Aminnn Aminnnnn

Agzınızdan bal damlıyor kızlar inşallah hepımızın olur ıkız üçüz:)

kızlar abartmıyorum benim yan komşumdada karşı komşumdada 2. var hemde dogal kendiliginde biri geldigi gün kaldı biride 2 çocugu olduktan sonra bizde 1 taneyi tuttarana kadar akla karayı seçiyoruz komşularımın ve abimdeki ikizleri saglık bişekilde görünce birde benim çocugum zor oldugu için valla isterim allah verirse saglıklı ikiz bebek ayyyyyyyyy

kıslar rabbim hayırlısını versin çoğul gebeliklerde her zaman risk vardır taşımak zordur erken doğum olabilirki allah herkese evladını vakti saatinde doğurmayı nasip etsin çok büyük hasarlar kalabiliyor erken doğumda bu yüzden zor olabilir rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

her kadın normalde ayda 1 tane yumurtlar ama komşunuz sanırım 2 tane yumurtlayan biri benimde halamın ve teyzemin ikisi var kadının ailesinde olunca olabiliyor genetik olarak yada bazen tek yumurta dan bölünüp tıpatıp ikiz olabiliyorlar o da kısmet ama ben isterimki bi tane olsun onu biraz büyüteyim tekrar bebek özlemim başlasın ondan sonra bi tane daha olsun rabbim nasip ederse ama tabi Allah biliyor o her şeyi bilir

ya ben size bişey sorucam kızlar benim yumurtam sol tarafta dedi dr benim hep sag tarafım agrıyor anlamadım bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…