ya ben size bişey sorucam kızlar benim yumurtam sol tarafta dedi dr benim hep sag tarafım agrıyor anlamadım bişey..
her kadın normalde ayda 1 tane yumurtlar ama komşunuz sanırım 2 tane yumurtlayan biri benimde halamın ve teyzemin ikisi var kadının ailesinde olunca olabiliyor genetik olarak yada bazen tek yumurta dan bölünüp tıpatıp ikiz olabiliyorlar o da kısmet ama ben isterimki bi tane olsun onu biraz büyüteyim tekrar bebek özlemim başlasın ondan sonra bi tane daha olsun rabbim nasip ederse ama tabi Allah biliyor o her şeyi bilir
doktor muayene ederken sende bakmadınmı ulstrasona hangı taraftaydı yumurtaların belkı doktor yanlıs demıstır ?
bende bebegin arasının açık olmasını çocuk özlemi oldukça çocuk yapmalı diyenlerdendim inan çocugu zor elde edince aklına onlar gelmiyor ya zaman geçtikçe durumum daha kötü olurda hiç olmazsa diyor insan kaç kişiden duydum tedaviyle olanların dr ları 2 sene içinde bir tane daha yap diyen benim dr da öyle dedi gerçektende kızımdan sonra olmadı işte bak 3. senenin içinde tekrar rezilim ha yumurta büyüdümü ha çatladımı üfff hepsi stres işte bilirsin
evt insan yaşadıkça bazı şeyleri fikirleri değişiyor inşallah rabbim nasip eder hayırlısı ile
turkocum şimdi şöyle bişi var canım bizim kendi bedenimizde ki sağ tarafımız dr muayene ederken soluna geliyor acaba bizim vücudumuza göremi solda yoksa kendine göremi solda farkındaysan muayene ederken dr usg yi kendi sağına kaydırınca aslında bizim sol yumurtalığımıza kaydırıyor bunu bilmek lazım
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum bende yarın dr.gidecem bir terslik yoksa aşılamaya başlıycaz.. benim 3. olacak bakalım inşallah olur.
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum bende yarın dr.gidecem bir terslik yoksa aşılamaya başlıycaz.. benim 3. olacak bakalım inşallah olur.
slm hoş geldin.sorununuz ne sizin bizim topiğmizde aşılamayı yaptıranlarda var daha iğnesiniin bitmesini bekleyende umarım sonuç hepimiz için sevindirici olur.
hoşgeldin canım allah kalbindekini versin..
kızlar sanki karnımda taş yıgını var ve kasıgım sanki yere yıgılacak gibi tuhaf bi benzetme agrı.. ama bu durumdayım gülmeyin bana :)))
geçmiş olsun şuan durumun ne arkadaşım aşılama oldun bekliyormusun ya da ???
kızlar sanki karnımda taş yıgını var ve kasıgım sanki yere yıgılacak gibi tuhaf bi benzetme agrı.. ama bu durumdayım gülmeyin bana :)))
canım ilaçlardan işte ben bile öyleyim şu an femara içtim henüz iğneye bugün başlıcam düşün yani pko luyuz bizim incileirmiz var o incileri uyarıyorlr onlarda içerde kavga ediyorlar o diyo ben büyücem öbürü diyo ben halbuki kardeş kardeş büyüseler bunları hissetmeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?