Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende bebegin arasının açık olmasını çocuk özlemi oldukça çocuk yapmalı diyenlerdendim inan çocugu zor elde edince aklına onlar gelmiyor ya zaman geçtikçe durumum daha kötü olurda hiç olmazsa diyor insan kaç kişiden duydum tedaviyle olanların dr ları 2 sene içinde bir tane daha yap diyen benim dr da öyle dedi gerçektende kızımdan sonra olmadı işte bak 3. senenin içinde tekrar rezilim ha yumurta büyüdümü ha çatladımı üfff hepsi stres işte bilirsin

evt insan yaşadıkça bazı şeyleri fikirleri değişiyor inşallah rabbim nasip eder hayırlısı ile

turkocum şimdi şöyle bişi var canım bizim kendi bedenimizde ki sağ tarafımız dr muayene ederken soluna geliyor acaba bizim vücudumuza göremi solda yoksa kendine göremi solda farkındaysan muayene ederken dr usg yi kendi sağına kaydırınca aslında bizim sol yumurtalığımıza kaydırıyor bunu bilmek lazım

evt insan yaşadıkça bazı şeyleri fikirleri değişiyor inşallah rabbim nasip eder hayırlısı ile

inşallah canım cümlemize yaa hergünümüzü böyle inşallahlarla maşallahlarla geçirir olduk bakalım rabbim hangilerimizin yüzünü güldürecek inşallah hepimizde güleriz yakında kızlarr 2 te bayramm olsun bize... ::teytey::teytey:

canım benim sol tarafımda kolay kolay agrı olmaz dr bu sol tarafımda icraat yokmu ney diye espiride yapardım hiç agrım olmazdı sol tarafımda özellikle sordum soldamı ewet sol tarafında senin yumurtan dedi bende ben solda hiç agrı hisssetmiyorum dedim oyumurtanın agrısı ora vuruyodur dedi ne bilim geçenlerde ilkkez iki tarafımda agrıdı am şimdi yine sag taraf agrıyor

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum bende yarın dr.gidecem bir terslik yoksa aşılamaya başlıycaz.. benim 3. olacak bakalım inşallah olur.

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum bende yarın dr.gidecem bir terslik yoksa aşılamaya başlıycaz.. benim 3. olacak bakalım inşallah olur.

slm hoş geldin.sorununuz ne sizin bizim topiğmizde aşılamayı yaptıranlarda var daha iğnesiniin bitmesini bekleyende umarım sonuç hepimiz için sevindirici olur.

slm hoş geldin.sorununuz ne sizin bizim topiğmizde aşılamayı yaptıranlarda var daha iğnesiniin bitmesini bekleyende umarım sonuç hepimiz için sevindirici olur.

ben daha yarın gidecem kist yoksa başlayacaz... bizde bir sorun görünmüyor aslında ben 6 yıllık evliyim 3 yıl korundum 1 yıl sonra hamile kaldım düşük oldu ondan 1 yıl sonra aşılama yaptırdım olmadı haziran da tekrar yaptırdım yine olmadı bu ay tekrar deniycez.. inşallah olur.

kızlar sanki karnımda taş yıgını var ve kasıgım sanki yere yıgılacak gibi tuhaf bi benzetme agrı.. ama bu durumdayım gülmeyin bana :)))

geçmiş olsun şuan durumun ne arkadaşım aşılama oldun bekliyormusun ya da ???

saol canım ...benimtedaviyle bir kızım oldu ignelerle falan bir mücadele sonucunda kızım oldu şimdi 3. yaşın içinde 2. olmuyor bnede pko var olmadı 6 önce yine igne tedavisi oldum yine olmadı bu dafa puregonl vurundum yumurtam büyüdü 3 gün öncede çatlatma ignemi yaptırdım dogal deniyoruz biz kızımda dogal oldu beklemedeyiz..

kızlar sanki karnımda taş yıgını var ve kasıgım sanki yere yıgılacak gibi tuhaf bi benzetme agrı.. ama bu durumdayım gülmeyin bana :)))

canım ilaçlardan işte ben bile öyleyim şu an femara içtim henüz iğneye bugün başlıcam düşün yani pko luyuz bizim incileirmiz var o incileri uyarıyorlr onlarda içerde kavga ediyorlar o diyo ben büyücem öbürü diyo ben halbuki kardeş kardeş büyüseler bunları hissetmeyiz :)

ah o inciler aahhhhhhhhhhhhhh haklısın canım yaa ..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmileklava:kafamçokkarıştıCADIARZU:CüvCüv:

kızlar ben çıkıyorum meyrem süresini okuyacam rabbim meyrem anamıza nasıl çocuk vermş işte çocuk isteyenlerinde meyrem süresini okumaları öneriliyor sizlerede dua edicem görüşürz kızlar.

kuranı bilmiyorsanız türkçesi var hocalar okuyor internetten mehmet emin ay meyrem süresi yazın oçıkar dinleyin dua edin veya sürün gözünüzle en büyük şifa allahtadır...

Arkadaşlar sağolsun ben yokken kuzunaz liste oluşturmuş. ben kendimi de ekledim.7 kişi oldukböylece. listeye eklenmek isteyenler, durumunda değişiklik olanlar veya aşı- test tarihi belli olan arkadaşlar varsa yazsınlar düzeltelim listemizi. Alalh hepimize anne olmayı nasip eder inşallah.

....KK Nick.... YAŞ Aşılama Tarihi Test Tarihi

1- kuzunaz 26 belli değil belli değil

2- LOVER1984 26 02.08.2010 17.08.2010

3-krizantem20 22 belli değil belli değil

4-turko 25 belli değil belli değil

5-gulnihal 31 belli değil belli değil

6-SMGE 27 27.07.2010 11.08.2010

7-MİSS 33 33 04.08.2010 18.08.2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…