selam kızlarr bende geldım
arada ıcım kıpır kıpır oluyor
yarın saat 12 de asılamam var dua edın benım ıcın.
ınsallah 2 yumurtam da catlamıstır hayırlısıyla hamıle kalma olasılıgım yuksek olur.
hadi bakalıım hakkında hayırlısı canım benim inşallah olur dualarım seninle:Saruboceq:
turkocun sen nasılsın nasıl gidiyo mesai:kedi:
selam kızlarr bende geldım
arada ıcım kıpır kıpır oluyor
yarın saat 12 de asılamam var dua edın benım ıcın.
ınsallah 2 yumurtam da catlamıstır hayırlısıyla hamıle kalma olasılıgım yuksek olur.
agrıların varmı dün bende çok agrı oldu canım yaa 36 saat geçmşti inşallah hadin güzel haberler gelsin tek tek ..
yok canım oyle cok agrım falan olmadı zaten 36 saatı yarın oglen doldurcaz belkı yarın olur agrım sıızm ama bılmıyorum.ınsallah ıyı gecer asılamam.tek temennım o.
selam arkadaslarr, catlatma ıgnemı vurdurddum , krızantem benımde yarından sonra asılamam bende sımdıden heyecanlanıyorum:)
kızlar birkaç ay sanra benim avatarım gibi olun inşallah emiiiiiin bende dahil tabi :)))kaydirigubbakcemile3
nerelerdeydin canım mesailerbitti dr cuma cumarteai pazar demişti devam etsekmi bilmem ki adam hergün kahve içiyor sıkı dedinizya aynen öyle yapıyorum dün bu saatlerde çok agrım oldu adım atamadım çatlatmma ignemden 36 saatten fala geçmişti fena oldum ama misafir vardı o agrımın şiddeti akşam yoktu oagrı varkenmi yapsaydık ne deyip durdum ama misafir işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?