Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MİSS 33 SEN BENIM EVLILIK yıl donumumde test yapıosun bende 1 gün öncesi.bu sene en buyuk istegım eşime 2.yılımızda bebek süprizi yapmak

selam kızlarr bende geldım
arada ıcım kıpır kıpır oluyor
yarın saat 12 de asılamam var dua edın benım ıcın.
ınsallah 2 yumurtam da catlamıstır hayırlısıyla hamıle kalma olasılıgım yuksek olur.

hadi bakalıım hakkında hayırlısı canım benim inşallah olur dualarım seninle:Saruboceq:

turkocun sen nasılsın nasıl gidiyo mesai:kedi:

nerelerdeydin canım mesailerbitti dr cuma cumarteai pazar demişti devam etsekmi bilmem ki adam hergün kahve içiyor sıkı dedinizya aynen öyle yapıyorum dün bu saatlerde çok agrım oldu adım atamadım çatlatmma ignemden 36 saatten fala geçmişti fena oldum ama misafir vardı o agrımın şiddeti akşam yoktu oagrı varkenmi yapsaydık ne deyip durdum ama misafir işte :)))

agrıların varmı dün bende çok agrı oldu canım yaa 36 saat geçmşti inşallah hadin güzel haberler gelsin tek tek ..

agrıların varmı dün bende çok agrı oldu canım yaa 36 saat geçmşti inşallah hadin güzel haberler gelsin tek tek ..

yok canım oyle cok agrım falan olmadı zaten 36 saatı yarın oglen doldurcaz belkı yarın olur agrım sıızm ama bılmıyorum.ınsallah ıyı gecer asılamam.tek temennım o.

selam arkadaslarr, catlatma ıgnemı vurdurddum , krızantem benımde yarından sonra asılamam bende sımdıden heyecanlanıyorum:)

yok canım oyle cok agrım falan olmadı zaten 36 saatı yarın oglen doldurcaz belkı yarın olur agrım sıızm ama bılmıyorum.ınsallah ıyı gecer asılamam.tek temennım o.

olur canım yumurtaların güzel büyüdü güzelde çatlar hadin bakalım 2 te bayram yapalım hepimiz..

kızlar birkaç ay sanra benim avatarım gibi olun inşallah amiiiiiin bende dahil tabi :)))kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam arkadaslarr, catlatma ıgnemı vurdurddum , krızantem benımde yarından sonra asılamam bende sımdıden heyecanlanıyorum:)

evet canım okudum yazını benden sonrakı gun senınde asılaman arka arkaya olcaz ınsallah guzel haberlerıde arka arkaya verırız.

bızım dun catlatma ıgnesının saatı tam 24 teydı doktorum tam saatınde olsun dedı.
bende kendıme telas yaptım evden tam 1 saat once cıktık gez gez vakıt dolmadı.
saglık kabınındekı adamda ben boyle tam saatınde olcak dıkkat edın deyınce yumrtamı kırcaz dıyo yaaaa
hee yumurta kırcaz dedık....

giremiyom fazla çok sıcak ayrıca temizlik yapıyom ramazan gelmeden hadi bakalım hayırlısı inşallah tutaar emekleriniz boşa gitmez arkadaşım opuyorumnanaktan misairlerin ayakkabılarına tuz koysaydın çaktımadan delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…