Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aklınca espiri yapmış sinir olurum böle dengesiz insanlaraklava:

dün kasıklarım çok agrıdı yürüyemedimde bugün pekbi agrım kalmadı dün agrı çoktu heralde çatlamştı degerlendrmedik bacım

anlaım canım ben ağrılardan ne yürüye biliyodum ne oturabiliyordum

yarın smgenin tahlili var bize ancak akşam yazacakmış bende merak ettim inşallah hevesini boşa gitmezde ramazana bayrama mutlu girer bugün sizlerede dua ettim birbirimize edelim arkadaşlar..

Ya kızlar çık tatlısınız ya sanki burda bi ailem gibi heycanla ve içtenlikle benim sonucumu bekliosunuz o kadar mutlu ettiniz ki beni anlatamam. Inşallah yarın güzel haberlerle dönerim.

Ya kızlar çık tatlısınız ya sanki burda bi ailem gibi heycanla ve içtenlikle benim sonucumu bekliosunuz o kadar mutlu ettiniz ki beni anlatamam. Inşallah yarın güzel haberlerle dönerim.

inşallah tatlım hayırlı haberler güzel haberler ver bugün bize :Saruboceq::Saruboceq::teytey::CüvCüv:

günaydıııııııııınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr yine yanlızım kimse yookkkkkk ((

günaydın cnmmm.bu arada inş.krızantem ve gulnıhalin de iyi sonuç verir aşılamaları biz sonuç beklemekteyiz ama bu arada simgeden gelcek haberi çok merak edıorum okadar ağrının sebebı ne hamileyım derse kendımı de hamıle gıbı hıssedıcem cunku hemen hemen aynı ağrılarımız var:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Lover günaydın canım senin tahlil ne zaman hayırlısıyla güzel haberler peşi peşi gelsin sizlerden..

dün bişi okudum bu sitede bi bayanda aşılama yaptırmış aşılamanın 14.günü yaptırdıgı teste sonucu 5,10 çıkmış ama negatif hamıle deılsın demiş doktor ve o ay adet olmuş.yanı aşılamadan 2 hafta bile gecse demekkı değer uksek çıkıo baksana bu ilaçlar kandaki değeri yuksek cıkarmış.bende bilıosunuz dün aşılama yapılalı 7. günümdü ve test yaptırdım 5,30 çıktı demekki bu artış ilaçlardan yanı biraz hevesim kırıldı şuaralar yanılma payı çok yüksek ya beklıcem galıba 1 hafta daha

Günaydın arkadaşlar,
ben de buradayım.turko benim de seninki gibi olmuştu. sağdaki yumurtam gelişti ve aşılama yapıldı ama hala sol tarafım acıyor. sol kasığımdaki sancılar dayanılacak gibi değil hala.

Lover bekle bence 2 haftayı. geçen ay ben de 10. günde dayanamamış yaptırmıştım. kullanılan hormonlar ve çatlatma iğnesi bazen değeri yüksek çıkartabiliyor. zaten çatlatma iğnesinin etkisi de anca 10 gün sonra atılıyor vücuttan. hayırlısı olsun. beklemek zor ama beklicez napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…