bızım dun catlatma ıgnesının saatı tam 24 teydı doktorum tam saatınde olsun dedı.
bende kendıme telas yaptım evden tam 1 saat once cıktık gez gez vakıt dolmadı.
saglık kabınındekı adamda ben boyle tam saatınde olcak dıkkat edın deyınce yumrtamı kırcaz dıyo yaaaa
hee yumurta kırcaz dedık....
selam arkadaslarr, catlatma ıgnemı vurdurddum , krızantem benımde yarından sonra asılamam bende sımdıden heyecanlanıyorum:)
kızlar birkaç ay sanra benim avatarım gibi olun inşallah amiiiiiin bende dahil tabi :)))kaydirigubbakcemile3
dün kasıklarım çok agrıdı yürüyemedimde bugün pekbi agrım kalmadı dün agrı çoktu heralde çatlamştı degerlendrmedik bacım
anlaım canım ben ağrılardan ne yürüye biliyodum ne oturabiliyordum
evet canım okudum yazını benden sonrakı gun senınde asılaman arka arkaya olcaz ınsallah guzel haberlerıde arka arkaya verırız.
turko canim avatarin cok hos olmus canlisinin haberinide yakinda verirsin inss
Ya kızlar çık tatlısınız ya sanki burda bi ailem gibi heycanla ve içtenlikle benim sonucumu bekliosunuz o kadar mutlu ettiniz ki beni anlatamam. Inşallah yarın güzel haberlerle dönerim.
Ya kızlar çık tatlısınız ya sanki burda bi ailem gibi heycanla ve içtenlikle benim sonucumu bekliosunuz o kadar mutlu ettiniz ki beni anlatamam. Inşallah yarın güzel haberlerle dönerim.
günaydıııııııııınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr yine yanlızım kimse yookkkkkk((
dün bişi okudum bu sitede bi bayanda aşılama yaptırmış aşılamanın 14.günü yaptırdıgı teste sonucu 5,10 çıkmış ama negatif hamıle deılsın demiş doktor ve o ay adet olmuş.yanı aşılamadan 2 hafta bile gecse demekkı değer uksek çıkıo baksana bu ilaçlar kandaki değeri yuksek cıkarmış.bende bilıosunuz dün aşılama yapılalı 7. günümdü ve test yaptırdım 5,30 çıktı demekki bu artış ilaçlardan yanı biraz hevesim kırıldı şuaralar yanılma payı çok yüksek ya beklıcem galıba 1 hafta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?