kızlar yumurtanız çatladığında fark ediyomusunuz. ben geçen ay bariz bir şekilde fark ettim çünkü. çatlama iğnesini vurmadan bir gün önce çatlamıştı, kasıklarımda bi ağrı olmuştu.ertesi gün dr. gittiğimde yumurtan çatlamış iğneye gerek kalmadı demişti. bu ay aşılama yaptıramayacağım için kendim doğru günü yakalamaya çalışıyorumda :) başka ne gibi belirtiler olur bilen varmı ?
hadı hayırlısı.
asılaman nasıldı kac dakıka suruyor?uyanıkmı durdun?ayy acılı bı ıslemmı acaba
ben cok merak edıyorum cok soru sordum galaıba bırde doktor yapman veya yapmaman gereken seyler soyledımı?
son bır sorubilmiyorumkismile
gebelıgın olusup olusmadıgnı testle veya muayeneyle takıp edecekmısınız yoksa akısına bırakıp tarıhımı beklıyceksınız?
arkadaşlar henüz kimse gelmemiş ama ben bir liste yapılmasını öneriyorum ve bir örnek hazırlıyorum isterseniz bu şekilde devam ettirebilirim ama istemezsenizde topiği açan arkadaşımız bir liste yapsınki takip edebilelim [table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:[/table]
İŞLEM toplamda 10-15 dakıka surdu ama 20 dakıka yattım işlemden sonra.uyanık oluosun tabi normal bi mauene gibi acılı bi işlem deil hiç korkma doktor ağır spor yapma dedi istersende bu aksam eşinle bile birlikte olabılırsındedı folık asit ve fitil verdi kullanmam için 15 gün sonra test yapılcak gebelik varmı yokmu öğrencem tam evlılık yıl dönumume gelıo test gunu inşşl bi süpriz olr bu sene bize
bencede bi listemiz olsun kızlarda kabul ederler umarım. ben 26 yaşındayım bende sorun yok eşimde sperm hareketlılıği az sayıda tedavim başladı dün aşılamam yapıldı 17/08 de sonuc bellı olucak inşallh
lısteye benıde yazın kızlar.
yasım 22 bızım sorunumuz genel pıhtılasma ama su anda sebepsız hamıle kalamıyorum. sat temmuz 30.tedavıye baslama tarıhım 1 agustos.asılama tarıhım bellı degıl.
kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bendede pko var ilk çocugumda ilaç tedavisi oldum hiçbir fayda görmedim doktorum igne tedavisi uyguladı yumurtalar biraz büyüdü geri kis oluştu sonra 2. ayda aynı igneden yaptırdım 2 tane çatlatma ignesi oldum ve allaha şükür şimdi bir kızım var 3 yaşında aylardır korunmuyoruz yinede ikincisi olmadı doktoruma gittim direk igneye geçin dedim bende ilaçlar hiç fayda etmiyor çünkü şuan puregon 3oo vuruyorum kendime yarın konturol edicek doktorum yumurtalar ne durumda bakıcak ama ilk çocugumdaki gibi kafaya takmıyorum onda pko agır seviyelerdeydi şimdi ise adetlerim daha düzgün hormon testlerim daha iyi bakalım bu ay olucakmi allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın pkolu olan varsa korkmasın ben ilk çocugumda normal yoldan hamile kaldım
İŞLEM toplamda 10-15 dakıka surdu ama 20 dakıka yattım işlemden sonra.uyanık oluosun tabi normal bi mauene gibi acılı bi işlem deil hiç korkma doktor ağır spor yapma dedi istersende bu aksam eşinle bile birlikte olabılırsındedı folık asit ve fitil verdi kullanmam için 15 gün sonra test yapılcak gebelik varmı yokmu öğrencem tam evlılık yıl dönumume gelıo test gunu inşşl bi süpriz olr bu sene bize
evet kıssslar listeyi düzenleyip isimlerinizi ekledim liste hep bu sayfada kalsın ben burda ekleme yaparım sürekli başka yere taşımayalım bu sayfa numarasını aklımızda tutarız durumlarımıza burdan bakarız hep en büyük heyecanlarımızda test tarihi gelenlerin sonuçlarını beklemek olur :))
Allah evladına sağlık ve uzun ömür versin inşallah alah ikinciyide nasip eder şu an aşılama tedavisindemisin
selam kizlar bende araniza yeni katiliyorum benide ekleyin takibe 02/08 de basladik asilama tarihi daha belli degil prolaktin sorunu var yas 31.herkese sabır diliyorum bı bekleme aşamaları çookk zor.
herkese tünaydın kızlar. kuzunaz beni listeye eklemeyi unutmuşsun ağlarım amamafoldumben ben girerken kimsecikler olmuo bugün sohbeti koyulaştırmışsınız. cnm bende pko var 27 temmuzda aşılamam yapıldı 10-11 ağustos sonuç günüm. inşallah liste uğurlu gelir hepimize.
kuzunaz benide listeye eklermisin yaşım 25 pko hastasıyım tedaviye başladıgım tarih 30 07 2010..
selam kizlar bende araniza yeni katiliyorum benide ekleyin takibe 02/08 de basladik asilama tarihi daha belli degil prolaktin sorunu var yas 31.herkese sabır diliyorum bı bekleme aşamaları çookk zor.
amin inşallah o güzel haberi duyarız senden hayırlısıyla bebegine kavuşursun inşalla.. bendede pko var
canım allah şifa versin sende pko varmı bende pko var ve prolaktinim yüksek oldugu için çocugum olmuyordu ama igneyle dogal yoldan oldu kalbini ferah tut..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?