Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yumurtlamanın belirtisi ağrılar olabilir evet ama en belirgin özelliğide yumurtlama akıntısıdır bu akıntıyı kontrol etmek için vajinanın içinden biraz örnek alıp iki parmağının arasında kapatıp açmalısın eğer bu akıntı parmaklarına yapışıyor ve açtığında uzuyorsa yumurtan çatladı demektir tıpkı bu resimdeki gibi
ama bu testi ne zaman yapmalısın adet sikluslarına göre yumurtlama günlerini hesaplayarak bunuda şöyle yapabilirsin adetinin birinci gününden başlayıp saymaya diğer adetinin 1. gününe kadar sayarsan bu adet siklusundur ve atıyorum son 3-4 adetinin günlerini biliyorsan bunu hesapalrsın örneğin genelde 28 günde bir olur kadınlar eğer düzenli ise adetleri o zaman adet siklusundan 14 gün çıkarıyorsun mesela 28-14=14 bu da demek oluyorki sen adetinin 14. günü yumurtluyorsun veya siklusun 30 gün ise 30-14=16 demekki 16. günde yumurtluyorsun adet siklusun kaç gün ise 14 çıkartıp tahmini yumurtlama gününü bulabilirsin ve akıntını kontrol edebilirsin yalnız şöylede bir durum var sperm çıktıktan sonra 72 saat yaşar yumurta ise çatladıktan sonra 24 saat döllenebilecek şekilde kalır eğer döllenme olmazsa atılır karın boşluğunda sonra o yumurta progestan salgılar eğer döllenme olduysa bu progestan rahmi bebeğe hazırlar ve korur eğer döllenme yoksa çatlamadan 14 gün sonra adet olunur zaten benim sana asıl söyleyeceğim şu o yumurtlama akıntısını gördüğünde yumurta çatlamış demektir ondan sonra ilişki olduğunda sperm ulaşana kadar belki yumurta kaybolabilir ama sperm 72 saat yaşadığı için yumurta çatlamadan 1 gün önce olan ilişkiler daha faydalı olabilir bu yüzden yumurtlama günlerini hesaplayıp 1 gün önce sonra ve çatlama günü sık ilişki olması gerekir inşallah tutturursun ve umarım kafanı karıştırmamışımdır

arkadaşlar henüz kimse gelmemiş ama ben bir liste yapılmasını öneriyorum ve bir örnek hazırlıyorum isterseniz bu şekilde devam ettirebilirim ama istemezsenizde topiği açan arkadaşımız bir liste yapsınki takip edebilelim [table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| belirtilmedi|pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:

[/table]

Son düzenleme:
listemiz bu şekilde olabilir arkadaşlar eğer olur derseniz debam ettirmem için isinlerinizi yazdırabilirsiniz ama eğer olmaz topiği açan arkadaşımız liste yapsın derseniz saygı duyarım ama bi listemiz olursa ii olur değilmi

İŞLEM toplamda 10-15 dakıka surdu ama 20 dakıka yattım işlemden sonra.uyanık oluosun tabi normal bi mauene gibi acılı bi işlem deil hiç korkma doktor ağır spor yapma dedi istersende bu aksam eşinle bile birlikte olabılırsındedı folık asit ve fitil verdi kullanmam için 15 gün sonra test yapılcak gebelik varmı yokmu öğrencem tam evlılık yıl dönumume gelıo test gunu inşşl bi süpriz olr bu sene bize

bencede bi listemiz olsun kızlarda kabul ederler umarım. ben 26 yaşındayım bende sorun yok eşimde sperm hareketlılıği az sayıda tedavim başladı dün aşılamam yapıldı 17/08 de sonuc bellı olucak inşallh

saol canım sorularımı cevapladıgın ıcın.
ınsallah sıze guzel bı evlılık yıldonumu surprızı olur.

lısteye benıde yazın kızlar.
yasım 22 bızım sorunumuz genel pıhtılasma ama su anda sebepsız hamıle kalamıyorum. sat temmuz 30.tedavıye baslama tarıhım 1 agustos.asılama tarıhım bellı degıl.

kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bendede pko var ilk çocugumda ilaç tedavisi oldum hiçbir fayda görmedim doktorum igne tedavisi uyguladı yumurtalar biraz büyüdü geri kis oluştu sonra 2. ayda aynı igneden yaptırdım 2 tane çatlatma ignesi oldum ve allaha şükür şimdi bir kızım var 3 yaşında aylardır korunmuyoruz yinede ikincisi olmadı doktoruma gittim direk igneye geçin dedim bende ilaçlar hiç fayda etmiyor çünkü şuan puregon 3oo vuruyorum kendime yarın konturol edicek doktorum yumurtalar ne durumda bakıcak ama ilk çocugumdaki gibi kafaya takmıyorum onda pko agır seviyelerdeydi şimdi ise adetlerim daha düzgün hormon testlerim daha iyi bakalım bu ay olucakmi allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın pkolu olan varsa korkmasın ben ilk çocugumda normal yoldan hamile kaldım

kuzunaz benide listeye eklermisin yaşım 25 pko hastasıyım tedaviye başladıgım tarih 30 07 2010..

lısteye benıde yazın kızlar.
yasım 22 bızım sorunumuz genel pıhtılasma ama su anda sebepsız hamıle kalamıyorum. sat temmuz 30.tedavıye baslama tarıhım 1 agustos.asılama tarıhım bellı degıl.

evet kıssslar listeyi düzenleyip isimlerinizi ekledim liste hep bu sayfada kalsın ben burda ekleme yaparım sürekli başka yere taşımayalım bu sayfa numarasını aklımızda tutarız durumlarımıza burdan bakarız hep en büyük heyecanlarımızda test tarihi gelenlerin sonuçlarını beklemek olur :))

Allah evladına sağlık ve uzun ömür versin inşallah alah ikinciyide nasip eder şu an aşılama tedavisindemisin

selam kizlar bende araniza yeni katiliyorum benide ekleyin takibe 02/08 de basladik asilama tarihi daha belli degil prolaktin sorunu var yas 31.herkese sabır diliyorum bı bekleme aşamaları çookk zor.

bu arada listemiz 8. sayfadadır her zmaan burda kalıcak hepimiz bilelim bilmeyenlere hatırlatalım ki durumumuzu kontrol edebielim bu arda topiğin sahibi arkadaşımız nerde onada ayıp olmaz inşallah

allah emeklerinizi boşuna çıkarmasın inşallah bebişine kavuşursun çok dua et ben çok gözyaşı döktüm allahıma çok yalvardım şükür dogal yolda 1 kızım şimdi ikincisi için igne yapıyorum tedavisiz olmuyor bennde ppko var vereliniortakvereliniortakvereliniortak

amin canım güzel dilegin için tşkler...sengözlerimebaksanab hayır yumurta büytücü igne yapıyorum doktorum verdi yarın kontrol var benim kızımda 2. igne denemesinde dogal yoldan oldu aşılama olmadımikinciyede igne inşallah etki gösterir bu seferki durumum öncekinden iyi stresim az kızım benim moral kaynagım aylardır korunmadık ikinci yine tedavi istedi yeni başladım bakalım yarın doktorum de diyecek yumurtalar büyüdümü bakacak

herkese tünaydın kızlar. kuzunaz beni listeye eklemeyi unutmuşsun ağlarım amamafoldumben ben girerken kimsecikler olmuo bugün sohbeti koyulaştırmışsınız. cnm bende pko var 27 temmuzda aşılamam yapıldı 10-11 ağustos sonuç günüm. inşallah liste uğurlu gelir hepimize.

selam kizlar bende araniza yeni katiliyorum benide ekleyin takibe 02/08 de basladik asilama tarihi daha belli degil prolaktin sorunu var yas 31.herkese sabır diliyorum bı bekleme aşamaları çookk zor.

canım allah şifa versin sende pko varmı bende pko var ve prolaktinim yüksek oldugu için çocugum olmuyordu ama igneyle dogal yoldan oldu kalbini ferah tut..olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

amin inşallah o güzel haberi duyarız sende hayırlısıyla bebegine kavuşursun inşallah.. bendede pko var

Son düzenleme:
kuzunaz benide listeye eklermisin yaşım 25 pko hastasıyım tedaviye başladıgım tarih 30 07 2010..

ekledim kıslar hayırlı uğurlu gelir inşallah bu arada kıslar bu topiğe dün geldim ilk defa ve anlattım durumumu ben bundan önce aşılama olacakken yavaş yavaş büyümeye çalışan yumurtalarım birden çatladı gerçi dr öle dedi 2 yumurtamda yoktu yerinde ve çatlamış dedi dr aşılama yapmadı normal ilişki önerdi neyse uyduk önerielre aradan 20 gün geçti ben adet olmadım ee test yaptırıyorum hamilede değilim ama yumurta çatladıktan sonra progesteron hormonu salgılar ve eğer hamile değilsen 15 gün sonra adet olursun ama ben ne adet oldum ne hamile kaldım en son farlutal kullandım ve adet oldum bunuda bu konuda tecrübeli arkadaşlarım şöyle yorumladı senin yumurtlaarın kalitesizdi söndü dediler bu yumurta kalitesi olayı çok önemli bence buda e2 ye yani östrojen hormonuna bağlı benim dr um e2 bakmadı hiç yumurtalarım büyürken onu tüpte bakıyolarmış halbuki bazı arkadaşlarda aşılamadada bakmışlar buna dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum ayrıca birde yumurta kalitesini artıracak bazı kürler uygulayabiliriz bu konuda bal tarçın çörek otu faydalı ama ben geçen ay yerken çörekotu midemi mahvetmişti

amin inşallah o güzel haberi duyarız senden hayırlısıyla bebegine kavuşursun inşalla.. bendede pko var

ne güzel senin bi kızın varmış stresin biraz daha azdır. allah analı babalı büyütsün. inşallah ikinciside gelir:Saruboceq:

canım allah şifa versin sende pko varmı bende pko var ve prolaktinim yüksek oldugu için çocugum olmuyordu ama igneyle dogal yoldan oldu kalbini ferah tut..olumunekankayizsmile

saol canım teşekkürler,prolaktinim ilk defa düştü ve doktorumda takibe başlayıp aşılama yapalım dedi hemen başladık puregon kullanıyorum günde 100 ml,sen şu an ne tedavisi görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…