Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peki 10.gün ne çıkmıştı değerin hatılıomusun?

miss sol yumurtam 23 mm sağ 17 idi aşılama yapıldı. benimde sağ yumurtamda bi sızı var.
benimde hevesim kırılıyor. neden sol yumurtam acımıyor.
:sinifsinif:

otarftadami yumurta geliştide dr mu görmedi acaba diye düşünür oldum ama solda agrım yok halbuki gözümle gördüm sordumda yumurtan sol dedi sag agrıyor biraz birde sag bacagım uyuşuyor

miss sol yumurtam 23 mm sağ 17 idi aşılama yapıldı. benimde sağ yumurtamda bi sızı var.
benimde hevesim kırılıyor. neden sol yumurtam acımıyor.
:sinifsinif:

hevesin hiç kırılmasın bende dr sordum niye yumurtam soldaysa niye soltarafım agrımıyor sag agrıyor onun sancısı oraya vuruyor olabilir dedi ama aydınlanmadım yinede kafam yinede karışık

bugün çatlatma ignemi vurundugumun 5. günü ama benim gögüsümde agrı yok sag kasıgımda var tek

hevesin hiç kırılmasın bende dr sordum niye yumurtam soldaysa niye soltarafım agrımıyor sag agrıyor onun sancısı oraya vuruyor olabilir dedi ama aydınlanmadım yinede kafam yinede karışık

anladım canım. de benim hiç solda ağrı yok.
neyse nesip olursa sağ, sol farketmez. Allahım hayırlısından nasip etsin.
turko cum seninki tüp bebek mi?

anladım canım. de benim hiç solda ağrı yok.
neyse nesip olursa sağ, sol farketmez. Allahım hayırlısından nasip etsin.
turko cum seninki tüp bebek mi?

yok canım dogal yolda deniyoruz kzım dogal oldu bunuda öyle deniyoruz 6ay önce tutmamıştı maddi manevi zarar görüyoruz rabbim kurtarsın bizleri..

eşiminde benimde raporumuz yok onun için igneleri parayla alıyoruz puregon kullanıyorum maliyeti yüksek oluyor işte..

selam kızlar
benimde geçen salı aşılamam oldu,çatlatma ignesinden 42 saat sonra ultrasonda 17 mm çatlamamış yumurtam vardı ve o şekilde aşılamam yapıldı.benim pek içime sinmedi aşılamadan 4 gün öncede çatlamak üzere olan yumurtam vardı ve 4 gün öncesi ciddi kasık agrısı hissettim ozaman çatladı üstüne purogon vuruldugum için aşılama akşamı tekrar çatladı
inşallah olur ama pek ümitli degilim,hayırlısı deyip bekliyorum

peki 10.gün ne çıkmıştı değerin hatılıomusun?

benimki 2 çıkmıştı lover,
ama çatlatma iğnesinden hemen sonra yapılan gebelik testi yanıltıcı oluyor çünkü bu iğnelerin içinde beta hcg hormonu var ve vucutta dağılmadan (etkisi 10 gün kadar sürebiliyor) yaptığında gebelikle aynı hormon olduğu için gebe çıkıyrsun aynı şekilde kan testide yanıltıcı oluyor. testini iğneden 14 gün sonra yapmalısın. allah hayırlısını versin

çatlatma ignesi vurunalım bugün 5 gün oldu dr çarşamba gel dedi yani yarın neye bakıcak anlamadım ki sizin dr çatlatmadan 6 gün sonra falan çagırdımı sizi

çatlatma ignesi vurunalım bugün 5 gün oldu dr çarşamba gel dedi yani yarın neye bakıcak anlamadım ki sizin dr çatlatmadan 6 gün sonra falan çagırdımı sizi

beni hiç çağırmadı turko,
ancak hamile kalırsan gel dedi.6 gün sonra neye bakabilir ki anlamadım inan. bu arada benim 2. aşılamam da tutmazsa tüp bebek deneriz dedi doktorum.

beni hiç çağırmadı turko,
ancak hamile kalırsan gel dedi.6 gün sonra neye bakabilir ki anlamadım inan. bu arada benim 2. aşılamam da tutmazsa tüp bebek deneriz dedi doktorum.

bende anlamadım niye çagırdıgını kontrol olsa çagırmazdı kesin muayene ya gel..bilmiyorum yarın anlayacam bakalım yarın parayı verecem geride bana dicekki artık 7günün geçerse gel içimden bi his boşuna gidecek diyor ama 20tl veriyorum muayeneye

turko, sağlık güvencen var mı,
özele mi gidiyosun anlamadım. her seferinde muayene parası vermek zor olsa gerek. ben başkente gidiyorum mesela. sevk aldığım için sevkim açılınca 10 gün içinde terkrar muayene ücreti ödemiyorum.

selammm kizlar, catlatma ıgnesını dün vurundum ama hıc bı agrı sızı yok ya normalmıdır ? turko her muayenedemi 20 veriyorsun?

turko bizde aşılama yaparken catlayıp catlamadıgını goruyor sen asılama yaptırmadıgın ıcın belkı yumurtalar catladımı ona bakacaktır..

selammm kizlar, catlatma ıgnesını dün vurundum ama hıc bı agrı sızı yok ya normalmıdır ? turko her muayenedemi 20 veriyorsun?

hayırlı olsun gülnihal,
daha yeni vurulmuşsun iğneyi. hele bi iyice kanına karışsın başlar sancıların. 2-3 gün sonra anca çıkıyor etkisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…