Lover bekle bence 2 haftayı. geçen ay ben de 10. günde dayanamamış yaptırmıştım. kullanılan hormonlar ve çatlatma iğnesi bazen değeri yüksek çıkartabiliyor. zaten çatlatma iğnesinin etkisi de anca 10 gün sonra atılıyor vücuttan. hayırlısı olsun. beklemek zor ama beklicez napalım.
Günaydın arkadaşlar,
ben de buradayım.turko benim de seninki gibi olmuştu. sağdaki yumurtam gelişti ve aşılama yapıldı ama hala sol tarafım acıyor. sol kasığımdaki sancılar dayanılacak gibi değil hala.
miss sol yumurtam 23 mm sağ 17 idi aşılama yapıldı. benimde sağ yumurtamda bi sızı var.
benimde hevesim kırılıyor. neden sol yumurtam acımıyor. :sinifsinif:
hevesin hiç kırılmasın bende dr sordum niye yumurtam soldaysa niye soltarafım agrımıyor sag agrıyor onun sancısı oraya vuruyor olabilir dedi ama aydınlanmadım yinede kafam yinede karışık
anladım canım. de benim hiç solda ağrı yok.
neyse nesip olursa sağ, sol farketmez. Allahım hayırlısından nasip etsin.
turko cum seninki tüp bebek mi?
miss sol yumurtam 23 mm sağ 17 idi aşılama yapıldı. benimde sağ yumurtamda bi sızı var.
benimde hevesim kırılıyor. neden sol yumurtam acımıyor. :sinifsinif:[
moonlight ikisi birden ağrı yapmayabilir.benim de tam tersi mesela sağda tek yumurta gelişti ama sol tarafımda ağrı var. geçen ay arkadaşlar eğer yumurta döllendiyse ağrı olur demişti ama ben çok ağrı ve sancı çekmeme rağmen adet görmüştüm. ben artık ağrı ve sancının aldığımız yoğun dozdaki horman ve çatlatma iğnesinden kaynaklandığını düşünüyorum. yani göğüslerdeki ağrı ve sızı ya da kasıklardaki sancının hamile olmakla bir alakası yok.
benimde hevesim kırılıyor. neden sol yumurtam acımıyor. :sinifsinif:[
moonlight ikisi birden ağrı yapmayabilir.benim de tam tersi mesela sağda tek yumurta gelişti ama sol tarafımda ağrı var. geçen ay arkadaşlar eğer yumurta döllendiyse ağrı olur demişti ama ben çok ağrı ve sancı çekmeme rağmen adet görmüştüm. ben artık ağrı ve sancının aldığımız yoğun dozdaki horman ve çatlatma iğnesinden kaynaklandığını düşünüyorum. yani göğüslerdeki ağrı ve sızı ya da kasıklardaki sancının hamile olmakla bir alakası yok.
belkide dedigin gibidir pkolojikte olabilir agrılarımız ama benim kasıgımda varda gögüsümde hiç yok adetime yakın zamanda belimagrırsa ben ozaman şüpelenicem kızımda belim çok agrımıştı bilmemştm hamileliktenmş
peki 10.gün ne çıkmıştı değerin hatılıomusun?
çatlatma ignesi vurunalım bugün 5 gün oldu dr çarşamba gel dedi yani yarın neye bakıcak anlamadım ki sizin dr çatlatmadan 6 gün sonra falan çagırdımı sizi
beni hiç çağırmadı turko,
ancak hamile kalırsan gel dedi.6 gün sonra neye bakabilir ki anlamadım inan. bu arada benim 2. aşılamam da tutmazsa tüp bebek deneriz dedi doktorum.
bende anlamadım niye çagırdıgını kontrol olsa çagırmazdı kesin muayene ya gel..bilmiyorum yarın anlayacam bakalım yarın parayı verecem geride bana dicekki artık 7günün geçerse gel içimden bi his boşuna gidecek diyor ama 20tl veriyorum muayeneye
çatlatma ignesi vurunalım bugün 5 gün oldu dr çarşamba gel dedi yani yarın neye bakıcak anlamadım ki sizin dr çatlatmadan 6 gün sonra falan çagırdımı sizi
selammm kizlar, catlatma ıgnesını dün vurundum ama hıc bı agrı sızı yok ya normalmıdır ? turko her muayenedemi 20 veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?