hayırlı olsun gülnihal,
daha yeni vurulmuşsun iğneyi. hele bi iyice kanına karışsın başlar sancıların. 2-3 gün sonra anca çıkıyor etkisi :)
saol canım,yarın asılamam var asılamadan sonramı daha cok agrı yapacak? sende asılama sonucu beklıyorsun degılmı? bende olmazsa tüp bebek yaptırcam ne bu ya boyle devamlı stres ,prolaktını zor dusurdum sımdıde bunlar stres yaptırıyor?
evet ben de geçen çarşamba yaptırdım aşılamayı. bu ikinci oluyor. artık bu da tutmazsa 1-2 ay ara verip tüp bebek deneyecek doktorum. hakkımızda hayırlısı...
turko, sağlık güvencen var mı,
özele mi gidiyosun anlamadım. her seferinde muayene parası vermek zor olsa gerek. ben başkente gidiyorum mesela. sevk aldığım için sevkim açılınca 10 gün içinde terkrar muayene ücreti ödemiyorum.
selammm kizlar, catlatma ıgnesını dün vurundum ama hıc bı agrı sızı yok ya normalmıdır ? turko her muayenedemi 20 veriyorsun?
özel muayenehanesi var doktorumun ama ssk lıyım diye 10 günde bir 20 tl veriyorum yoksa 100 tl ama allahtan ssk var
ay ne guzel hem ozel muayenehane hemde 20 tl ,çok şanslısın turkocum.
canım sizin ssk yokmu özel yerlerin birçogu ssk anlaşmalı zaten
kıslar merhabalar ben adetimin 3. günü femaraya başladım 5 gün içtim dün 75 ml gonal f vuruldum bugün 9. günüm akşam yine 75 ml gonal f vurulup yarın kontrole gidicem yarın 10. günüm bakalım ne alemde yumoşlar inşallah geçen seferki gibi olmaz yani 14,5 ve 16 mm ye gelen yumoşlarım birden sönmüştü öle olmaz inşallah bu sefer aşılama nasip eder Allahım ve bu bebeğimin sebebi olur hayırlı ve sağlıklı bi şekilde hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah .... size bişi dicem kıslar henüz ilaç kullanma aşamasındayım ama kasıklaırmda ağrı var böyle olan varmı aranızda? bu arada fiyattan bahsediyorsunuz bende aşılamayı 750 tl ye yaptırıyorum ilaçlar bana ait sizce çokmu siz nerde ve kaça yaptırıyorsunuz?
ıns cok guzel buyumuslerdır canım 10.gunse artık olgunlasmıslardır catlatma zamanları gelmıs:) yumurtalama ve asılama ıkısı bır 750 ıse ıyıymıs benım yumurtalama ve asılama haplar hariç 1100
inşallah öyledir geçen sefer 14. günümde gittim 14,5 ve 16 mm olmuşlardı yumurtalarım dr iki gün daha bekle ilaçsız ve gel dedi gittim kontrole ve bi baktık benim yumoşlar yerinde yok 16. günüm dü artık son kontrolümdür çatlama iğnemi verir dr demişken bide baktık yerinde yoklar dr çatlamış dedi ama bence kalitesizdei söndü gitti ve aşılama iptal oldu zaten... bu arada evet gittiğim yerde yumurta takibi sperm yıkama aşılama dahil 750 tl ilaçlar bana ait burda çalışan bir dr ayrıldı ve başka bi hastanenin tüp bebek merkezine gitti orayı aradım 1500 dedi aşılama ilaçlar hariç yani 2 katı ama aynı dr ayrıca orası hastanenin tüp bebek merkezi ben ise sadece tüp bebek merkezine gidiyorum ve çok ünlü bir yer aslında herkes biliyor ve bir çok şubesi var en son kıbrısta açıldı sanırım inşallah banada hayırlı gelir hepimiz rahmimizde atan kalp sesleriyle mutlu oluruz inşallah
kızlar sinirliyim kaynanam 3 aydır istanbuldaydı geldi tedavi oldugumdan haberi yok ve birsürü halı yıgdı yıkanacak beraber yıkayalım diyor ben çatlatma aşamam falan geçti gün bekliyorum yarabbim ne yapsam bilmiyorum ki benim alk katta oturuyor yardımda etmezsem sorun çıkar stres yaparım bu defada ayy alaahım deli olucam yaa halıları yıgdıda yıgda ben bile benimkini yıkmacıya gönderdim kendisi yok onu begenmezmş beraber yıkayalım diyor bişeyde diyemiyorm sabıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ıns bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz, daha sperm yıkamada var onlarda harıc bızım fıyat..
Kızlar bana cevap yazmıycakmısınız?
canım şu an aşılamalardan sonra henüz test günü gelen sonucu belli olan yokki bunun için yarını beklemeliyiz sanırım bir arkadaş var sonuç alıcak olan hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?