bak işte beni canevimden vurdun işte sinirlendim bende şimdi bizimkide yıkamacının yıkadıklarını beğenmiyormuş gerçi mecbur veriyor yinede yardım eden yok çünki ben çalışıyorum evdeki gelinlerde akrabası(kızkardeşinin ve erkek kardeşinin kızları) olmasına rağmen yardım etmiyor... yani turkocum sakın sakın halı filan yıkama bu durumda mümkünse test gününden sonraya at gerekirse söle şu an tedavideyim de fazla açıklama yapma halı yıkayamam de 15 gün sonra belli olur durumum o zaman yaparsam yaparım yoksa yapıcak bişi yok de ne tedavisi derse kusur bakma özel bi durum herşey herkese sölenmez de eşinde biliyor sonuçta durumunu senle bu yüzden bozuşmaz sanırım ?
İnşallah hamile dirler de banada umut olurlar benimde 2.aşılamam yapılacak.
Kızlar bana cevap yazmıycakmısınız?
kızlar sinirliyim kaynanam 3 aydır istanbuldaydı geldi tedavi oldugumdan haberi yok ve birsürü halı yıgdı yıkanacak beraber yıkayalım diyor ben çatlatma aşamam falan geçti gün bekliyorum yarabbim ne yapsam bilmiyorum ki benim alk katta oturuyor yardımda etmezsem sorun çıkar stres yaparım bu defada ayy alaahım deli olucam yaa halıları yıgdıda yıgda ben bile benimkini yıkmacıya gönderdim kendisi yok onu begenmezmş beraber yıkayalım diyor bişeyde diyemiyorm sabıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar sinirliyim kaynanam 3 aydır istanbuldaydı geldi tedavi oldugumdan haberi yok ve birsürü halı yıgdı yıkanacak beraber yıkayalım diyor ben çatlatma aşamam falan geçti gün bekliyorum yarabbim ne yapsam bilmiyorum ki benim alk katta oturuyor yardımda etmezsem sorun çıkar stres yaparım bu defada ayy alaahım deli olucam yaa halıları yıgdıda yıgda ben bile benimkini yıkmacıya gönderdim kendisi yok onu begenmezmş beraber yıkayalım diyor bişeyde diyemiyorm sabıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay canım bizim burada çatı degil damvar dama yıgdı bile bi yıkıyamam desem ohoooooooooo burdaki dedikoduları sizler ttttta ordan duyarsınız öyleki bir kaynanam var kızımda tedavi olurken çok sözler duydum şimdi mümkün degil söylemem tedavi gördüğümü bununki tedavisiz olmaz deyip duruyordu tedavisiz oldu zannetsinde suusssun özel dururm desem kansermişim muamelesi yapar bak sinirden güldüm benim durumumda böyle işte yıkayacam ama agır kaldırmamaya çalışacam damda çok sıcak belime vurucak direk hazır tuttuysada gider diye korkuyorum beli sıcaga vermek iyi degildir nerdeyse sinirimden aglıcammkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
inşallah bizde çok istiyoruz bu topikten inşallah herkes hamile çıkar sen başladınmı tedaviye ki? eğer başladıysan bu topik ağustos aşılamaları topiği cnm burda bulunabilirsin istersen ?
merhaba özlem,
beklemedeyiz daha sonuç alan yok. simgeninki bugün belli olacak. benimki 18 inde. beklemedeyiz anlayacağın
özlem yenımı basladın hangı asamadasın tedavıde?
kızlar inşllah bişey olmaz bakalım ne yapacam benim kayınvalidem çok anlayışsız sinirden aglıcam nerdeyse ben muhattap olmasam o benle olur agzına geleni sayar buseferde
Ben başladım tedaviye 7.ignemi yapıcam bugün dün yumoşlar 8-9 ml di çarşamba yine doktor kontorolü var 1.si tutmadıya şimdi 1.de tutmayıp 2.de tutan birilerini duyarsam çok umut olucak benim için inşallah güzel sonuçlarla gelir arkadaşlar.Arada takip ediyorum bu topik i.
:
kızlar inşllah bişey olmaz bakalım ne yapacam benim kayınvalidem çok anlayışsız sinirden aglıcam nerdeyse ben muhattap olmasam o benle olur agzına geleni sayar buseferde
1.aşılamam tutmadı şimdi ikincisi için igne yapıyorum 7.ignemi yapıcam bugün 100ml yapıyorum.
kıslar merhabalar ben adetimin 3. günü femaraya başladım 5 gün içtim dün 75 ml gonal f vuruldum bugün 9. günüm akşam yine 75 ml gonal f vurulup yarın kontrole gidicem yarın 10. günüm bakalım ne alemde yumoşlar inşallah geçen seferki gibi olmaz yani 14,5 ve 16 mm ye gelen yumoşlarım birden sönmüştü öle olmaz inşallah bu sefer aşılama nasip eder Allahım ve bu bebeğimin sebebi olur hayırlı ve sağlıklı bi şekilde hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah .... size bişi dicem kıslar henüz ilaç kullanma aşamasındayım ama kasıklaırmda ağrı var böyle olan varmı aranızda? bu arada fiyattan bahsediyorsunuz bende aşılamayı 750 tl ye yaptırıyorum ilaçlar bana ait sizce çokmu siz nerde ve kaça yaptırıyorsunuz?
bende 750 tl ye yaptırdım ama ilaç bana aitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?