Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay canım bizim burada çatı degil damvar dama yıgdı bile bi yıkıyamam desem ohoooooooooo burdaki dedikoduları sizler ttttta ordan duyarsınız öyleki bir kaynanam var kızımda tedavi olurken çok sözler duydum şimdi mümkün degil söylemem tedavi gördüğümü bununki tedavisiz olmaz deyip duruyordu tedavisiz oldu zannetsinde suusssun özel dururm desem kansermişim muamelesi yapar bak sinirden güldüm benim durumumda böyle işte yıkayacam ama agır kaldırmamaya çalışacam damda çok sıcak belime vurucak direk hazır tuttuysada gider diye korkuyorum beli sıcaga vermek iyi degildir nerdeyse sinirimden aglıcammkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

İnşallah hamile dirler de banada umut olurlar benimde 2.aşılamam yapılacak.

inşallah bizde çok istiyoruz bu topikten inşallah herkes hamile çıkar sen başladınmı tedaviye ki? eğer başladıysan bu topik ağustos aşılamaları topiği cnm burda bulunabilirsin istersen ?

...........

Son düzenleme:

ay ne sinir bi durum ya,
bence sen hiç muhatap olma. eşini ara hemen. annen böyle böyle diyor ama tehlikeli durum olabilir. napalım de.ben yıkıcam ama sorumluluk senin olur falan de.biraz da acındır kendini. pası ona at. o arasın olmazsa annesini, tedavi olduğunu söylesin. yok eğer haberi olmasın diyorsanız,uygun bi dille bişeyler söylesin o ikna etsin annesini.

hep böyle şeylere gözyumduğumuz için bu dedikodular işte bende 1,5 yıl kayınvalidemle oturdum eşimle aram bozuldu ayrılmaya kalktık neler yaşamadımki sırf bu yüzden ama yinede boyun eğmedim şu an ayrı evlerdeyiz kayınvalidem çok daha iyi ayrıca herkesten benim hakkımda bişiler duyardım beni tanımayanlar bile benden nefret ederdi o kadarki beni kötülüyordu kayınvalidem (tabi ayrıldıktan sonra herkes biz seni böle bilmiyorduk dediler bende siz beni tanımak bile istemediniz hep kayınvalidemden dinlediniz beni diyorum şimdi herkes beni çok seviyor ) neyse diyeceğim öylede dedikodu yaptı kaynanam bölede hiç umrumda değil valla haksızlığa asla gelemem tamam şu an benim kaynanama ettiğim yardım sevaptır mesela tek yaparım elimden geleni ama beraberkende ben ağır işleri yapmazdım yapmam yani yaptıramaz bana

inşallah bizde çok istiyoruz bu topikten inşallah herkes hamile çıkar sen başladınmı tedaviye ki? eğer başladıysan bu topik ağustos aşılamaları topiği cnm burda bulunabilirsin istersen ?

Ben başladım tedaviye 7.ignemi yapıcam bugün dün yumoşlar 8-9 ml di çarşamba yine doktor kontorolü var 1.si tutmadıya şimdi 1.de tutmayıp 2.de tutan birilerini duyarsam çok umut olucak benim için inşallah güzel sonuçlarla gelir arkadaşlar.Arada takip ediyorum bu topik i.

merhaba özlem,
beklemedeyiz daha sonuç alan yok. simgeninki bugün belli olacak. benimki 18 inde. beklemedeyiz anlayacağın

Mrb canım.İnşallah güzel sonuç alırsınız banada umut olursunuz :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar inşllah bişey olmaz bakalım ne yapacam benim kayınvalidem çok anlayışsız sinirden aglıcam nerdeyse ben muhattap olmasam o benle olur agzına geleni sayar buseferde

kızlar inşllah bişey olmaz bakalım ne yapacam benim kayınvalidem çok anlayışsız sinirden aglıcam nerdeyse ben muhattap olmasam o benle olur agzına geleni sayar buseferde

inşallah bişey olmaz falan deme. yapmaman gereken bi durum. hem sıcak, hem su, hem ağır. sonuçta bilinçli bir insansın. halı yıkamaman gerekn bir durum. eşini arayıp sordun mu?bişeyler uydur ya, hastayım de kanamam var de, ya da idrar yollarımı üşütmüşüm falan de, bi bahane bulup, yapmaman lazım. allah korusun olumsuz bişey olursa çok daha fazla üzülürsün.

sorun neydi arkadaşım

kendıne cok dıkkat et turkocum yorma kendını sakın ,mıss haklı ıdrar yolları enfeksıyonu olmus ılac kullanıyorum de bence cok mantıklı hem suyada gıremezzsın ıdrar yolları ıltıhabı olunca..

Son düzenleme:
1.aşılamam tutmadı şimdi ikincisi için igne yapıyorum 7.ignemi yapıcam bugün 100ml yapıyorum.

puregon mu yapıyorsun özlem,
bi de niye 100 ml onu merak ettim. epey fazla bir doz eğer puregonsa kullandığın. kilon varsa mesele yok. bana da ilk ay 100 ve 125 den başlamıştı doktor iğneye. sonra 10 dan fazla yumurta gelişti diye tedaviyi iptal etmişti.

bende 750 tl ye yaptırdım ama ilaç bana aitti

canım sen muhattap olma eşini ara ve ona söyle bir bahane bulsun ve seni yüz göz etmeden eşin sıyırsın bu durumdan sonuçta bir sürü harcamalar yapıp tedavi oluyoruz parayıda geçtim vaktimizden umutlarımızdan gidiyor... dr a gidiyorum belimde sorun var bel fıtığından şüphelendiler hareket etemem gerektiğini sölediler eşim de bişi yapma dedi bak halılarımı bende yıkamaya verdim de gerçi bana kalırsa ne düşünürse düşünsün ne düşünürse düşünsün umrumda olmaz tedavisiz olmuyor çocuğum evt varmı tedavi ile olmayanlarda var onlar ne yapsınlar onlara bile kimse bişi diyemez Allahın taktiri onları kınayanların bence öle büyük cezaları varki ... bana kimse bu konuda bişi diyemez kalbim kırılmaz kalplerini kırarım ... bu bizim elimizde olan bişi değil bu bi eksiklik değil bi kere yaa bu kadar cahil olan insanlarıda inan ağzından çıkan her söze pişman ederim... benim etrafımda hiç öle biri olmadı bunu kınayacak belkide benim huyumu bildikleri için

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| belirtilmedi|pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:

[/table]

kıslar listeyi buraya taşıyayım dedim ki görelim aslında 9. sayfada kalsa ve hepimiz gidip ordan baksak ve eklenmek isteyen oldukça eklesek dah aiyi olurdu ama adı olmayanlar var listede takip edelim diyorum mesela test günü kimin ne zamna bunları takip edelimki sonuçları bekleyelim güsel haberler alıp umutlanalım olmazmı?

Son düzenleme:
kızlar eşimi aradım söyledim annesini aradı ona iş yaptırma bu ay korunmadık ben çocuk istiyorum kzını bekleseneydın dedi oda tamam dedi bana salıyı falan silkeletmiyor şimdilik yukarda agaç var altı gölge biraz oraya açtırdım gölgede biraz fırçalarım zorlamam kendimi saol kızlar ben çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…