Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi yapmıssın esını aramakla, gorusuruz kendınee ıyı bak

işte bu kadar :))) süper olmuş ağzına sağlık kocanın ama sen hala halı yıkamaya gidiyorsun bari kendini yorma fazla

beni de ekle kuzunaz,
yaş 33
aşılama tarihi 04.08.2010
test tarihi 18.08.2010

kızlar pc yi kapatmıyorum arasıra gelip yazdıklarınızı okuyup geri gidiyorum saolun desteginiz için eee birbirimizin halinden anlıyoruz başkaları bizi anlamıyor ki allahtan eşim aradı biliyor benim ne agrılar çektigimi annesinin dilinide biliyor işte gizlice tedaviyi yürütüyoruz allah yardımcımız olsun birde bugün belim agrıyor kaynanama söylüyorum oda sanki halı için bahane buldugumu zannediyor kızlar eminim..

sorun neydi arkadaşım

Kanallar uzun,endometrik odak var 1.derece((

Dozu yüksekmi?Geçen ay 75 ml vermişti 2 yumurta oluştu bu ayda 2 yumurta puregon 25mm ostimon 75 ml yapıyorum

neyse bari allahtan eşin aramış turko sevindim,
sen gene de kendini fazla yorma. kolaylar gelsin...

Dozu yüksekmi?Geçen ay 75 ml vermişti 2 yumurta oluştu bu ayda 2 yumurta puregon 25mm ostimon 75 ml yapıyorum[/QUOTE]

ben sadece puregon 100 ml sandım da ondan yüksek geldi. çünkü bana ilk tedavimde sadece 100 ml puregon vermişti. 10 dan fazla yumurta olgunlaşmıştı. bu ay ise 75 ml puregon yaptım. ama ben kiloluyum. kilo arttıkça doz artıyormuş da ondan sormuştum.

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| belirtilmedi|pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
7|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:

[/table]

Mis33 ekledim canım bu tablo biras değişik alıntı yaptığında ekranda göründüğü gibi olmaz anlatırdım ama iras karışık olabilir iyice kafamız karışır kafamçokkarıştı boşver biz aşılama sonuçlarımıza bakalım dimi inşallah uğurlu gelir liste :enbuyukkk: seninde az kalmış rabbimin izni ile olur inşallah rabbim daha fazla bekletmesin senide kaydirigubbakcemile5

Dozu yüksekmi?Geçen ay 75 ml vermişti 2 yumurta oluştu bu ayda 2 yumurta puregon 25mm ostimon 75 ml yapıyorum

ben sadece puregon 100 ml sandım da ondan yüksek geldi. çünkü bana ilk tedavimde sadece 100 ml puregon vermişti. 10 dan fazla yumurta olgunlaşmıştı. bu ay ise 75 ml puregon yaptım. ama ben kiloluyum. kilo arttıkça doz artıyormuş da ondan sormuştum.[/QUOTE]

dr . Enver Kurt vardı duymuşsunuzdur belki her geçen sene bir önceki seneki yumurta rezervinizi arayabilirsiniz diyordu sanırım öle oluyor yaşımız ilerliyor mesela benim hastalığım ilerliyor (pko illeti yani) o yüzden ilaçlar değişiyor ama bana bu sefer femara protokolü uygulandı ( ay sanki tüp bebek yaptırıyormuş gibi konuştum kaydirigubbakcemile3) femara kaliteli yumurta seçiminde yardımcı oluyormuş inşallahta öyle olur bakalım hayırlısı rabbimden

ben sadece puregon 100 ml sandım da ondan yüksek geldi. çünkü bana ilk tedavimde sadece 100 ml puregon vermişti. 10 dan fazla yumurta olgunlaşmıştı. bu ay ise 75 ml puregon yaptım. ama ben kiloluyum. kilo arttıkça doz artıyormuş da ondan sormuştum.[/QUOTE]

Ben kilolu degilim.Puregon daha iyimi gelişimi açısından yumurtanın?Benim doktor niye puregon vermediki tamamını?

merhaba arkadaşlar. bana da aşılama yapılacak. bende hipotiroid çıktı. doktorum bu ay hipotiroid tedavisine başla bir dahaki adetinin ikinci günü gel dedi. ilaçlarımı aldım (puregon ve ovitrelle) ve adetimi bekliyorum tahminen ağustos sonlarıda adet olacağım. 5 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz. bir tane kimyasal gebeliğim oldu sonra bir daha hamile kalamadım Aynı zamanda yarım rahimliyim....

Ben kilolu degilim.Puregon daha iyimi gelişimi açısından yumurtanın?Benim doktor niye puregon vermediki tamamını?

canım puregon menegon ve gonalf bunlar aynı içeriğe sahip ilaçlar diye biliyorum ben sadece puregon ve gonalf tıpkı insülin gibi kendimize yapabldiğimiz için kolaylık olur diye verebiliyorlar bana dr um demişti puregondan sonra arkadaşımın elinde menagon var kullanabilirmiyim demiştim tabi dedi aynı zaten biz sadece kolay diye puregon veriyoruz dedi mesela senin dr unda sana puregondan sonra başka ilaç verdiyse fazla masraf olmaması içindir ben mesela 5 gün femara kullandım femara yı gittiğim merkezin yanındaki eczaneden 1 kutu değilde sadece 10 tablet aldım 65 tl verdim 5 gün bunu kullandım sonra gonalf e başladım femara hem kaliteli yumurtayı seçmekte yardımcı yani hızla büyütüpte kalitesiz büyütmüyor hemde ilaç masraflarını bi anlamda düşürmüş oluyor mesela ben gonalfle başlasaydım ve devam etseydim sürekli gonalf kullanıp daha çok masraf yapıcaktım dün ve bugün 75 ml gonalf vurulup yarın kontrole gidicem elimdeki gonalf 450 lik ben yeter de artar diye düşünüyorum buı arada kıslar bu tür iğneleri kullanırken çok dikkatli olalım ki bazıları var kalemi bozuk oluyor yapamıyor boşa sıkıyor filan bundan dolayı ilaç gitmiyor umurtalar hiç gelişmiyor filan bunları yaşayanlar var ilaçlarımızı dikkatli kullanalım

canım hoşgeldin benimde testlerde tiroidlerim az çalışıyor olarak çıkıyor pko dan dolayı metabolizmam bozuk çünki bende 3 ay ilaç kullanıp bıraktım tekrar kontrole de gitmedim şu an aşılama tedavisine başladım bilmiyorum tiroidleirm ne durumda.. senin durumuna gelince tiroidlerin çalışması ilaçlarla halledilir ama hamileliğin bıyunca kontrol edilmeliki tiroid hormonları bebeğin gelişimi için önemli ama dr kontrolünde halledilmeyecek şeyler değil.. ama bu yarım rahim durumunu hiç daha önce duymadım dr lar ne diyor yani erken doğum vs ihtimalleri olabilir buda çok tehlikeli allah korusun erken doğum ii bişi değil bebekler yaşamıyor yada yaşasada gözlerinde ciğerlerind evs sorun olabiliyor dr buna ne diyor senin

merhaba kuzunaz. yarım rahimli olmak hamile kalmaya engel değilmiş ama düşük, erken doğum riski var. doktorum hamileliğinin (inşallah hamile kalırsam tabii) 12. haftasında rahmine dikiş atacağız düşüğü engellemek için dedi. Beni zorlu bir süreç bekliyor tabii hamile kalabilirsem.

kızlar merhaba dün kontrolüm vardı sadece 1 yumurtam olmuş 19 mm.geçen ay 2 vardı oysa.doktorum da önemli olan sağlıklı yumurta seninkisi sağlıklı görünüyor deyince rahatladım biraz.neyse bugün sabah 8 de iğne yaptırdım yarın 17:30 da aşılama var.ilk kez yaptıracağım için çok heyecanlıyım.bu arada benim aşılamam 500 tlye mal oluyor sizin fiyatlar uçuk değil mi?

hosgeldın canım gecmıs olsun ,en azından gebelık olabılıyor sende buna sevınmelısın,aşılamayla hemen hamıle kalırsın ınss..

hamile kalmaya engel olmadığını anladım rahimde polip parça yapışıklık vs olmadıkça diğer yapısal sorunlar hamile kalmaya engel değildir fakat dediğin gibi düşük ve erken doğuma sebep olabiliyor rahime dikiş atma olayına da serkaj deniliyor belki bilirsin inşallah hamile kalır ve sağlıkla doğurursun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…