kızlar eşimi aradım söyledim annesini aradı ona iş yaptırma bu ay korunmadık ben çocuk istiyorum kzını bekleseneydın dedi oda tamam dedi bana salıyı falan silkeletmiyor şimdilik yukarda agaç var altı gölge biraz oraya açtırdım gölgede biraz fırçalarım zorlamam kendimi saol kızlar ben çıkıyorum
kızlar eşimi aradım söyledim annesini aradı ona iş yaptırma bu ay korunmadık ben çocuk istiyorum kzını bekleseneydın dedi oda tamam dedi bana salıyı falan silkeletmiyor şimdilik yukarda agaç var altı gölge biraz oraya açtırdım gölgede biraz fırçalarım zorlamam kendimi saol kızlar ben çıkıyorum
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| belirtilmedi|pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
[/table]
kıslar listeyi buraya taşıyayım dedim ki görelim aslında 9. sayfada kalsa ve hepimiz gidip ordan baksak ve eklenmek isteyen oldukça eklesek dah aiyi olurdu ama adı olmayanlar var listede takip edelim diyorum mesela test günü kimin ne zamna bunları takip edelimki sonuçları bekleyelim güsel haberler alıp umutlanalım olmazmı?
sorun neydi arkadaşım
puregon mu yapıyorsun özlem,
bi de niye 100 ml onu merak ettim. epey fazla bir doz eğer puregonsa kullandığın. kilon varsa mesele yok. bana da ilk ay 100 ve 125 den başlamıştı doktor iğneye. sonra 10 dan fazla yumurta gelişti diye tedaviyi iptal etmişti.
kızlar pc yi kapatmıyorum arasıra gelip yazdıklarınızı okuyup geri gidiyorum saolun desteginiz için eee birbirimizin halinden anlıyoruz başkaları bizi anlamıyor ki allahtan eşim aradı biliyor benim ne agrılar çektigimi annesinin dilinide biliyor işte gizlice tedaviyi yürütüyoruz allah yardımcımız olsun birde bugün belim agrıyor kaynanama söylüyorum oda sanki halı için bahane buldugumu zannediyor kızlar eminim..
Dozu yüksekmi?Geçen ay 75 ml vermişti 2 yumurta oluştu bu ayda 2 yumurta puregon 25mm ostimon 75 ml yapıyorum
Dozu yüksekmi?Geçen ay 75 ml vermişti 2 yumurta oluştu bu ayda 2 yumurta puregon 25mm ostimon 75 ml yapıyorum
Ben kilolu degilim.Puregon daha iyimi gelişimi açısından yumurtanın?Benim doktor niye puregon vermediki tamamını?
merhaba arkadaşlar. bana da aşılama yapılacak. bende hipotiroid çıktı. doktorum bu ay hipotiroid tedavisine başla bir dahaki adetinin ikinci günü gel dedi. ilaçlarımı aldım (puregon ve ovitrelle) ve adetimi bekliyorum tahminen ağustos sonlarıda adet olacağım. 5 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz. bir tane kimyasal gebeliğim oldu sonra bir daha hamile kalamadımAynı zamanda yarım rahimliyim....
merhaba arkadaşlar. bana da aşılama yapılacak. bende hipotiroid çıktı. doktorum bu ay hipotiroid tedavisine başla bir dahaki adetinin ikinci günü gel dedi. ilaçlarımı aldım (puregon ve ovitrelle) ve adetimi bekliyorum tahminen ağustos sonlarıda adet olacağım. 5 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz. bir tane kimyasal gebeliğim oldu sonra bir daha hamile kalamadımAynı zamanda yarım rahimliyim....
merhaba kuzunaz. yarım rahimli olmak hamile kalmaya engel değilmiş ama düşük, erken doğum riski var. doktorum hamileliğinin (inşallah hamile kalırsam tabii) 12. haftasında rahmine dikiş atacağız düşüğü engellemek için dedi. Beni zorlu bir süreç bekliyor tabii hamile kalabilirsem.
sağol canım. ben de ilk aşılmada hamile kalmayı ümit ediyorum....hosgeldın canım gecmıs olsun ,en azından gebelık olabılıyor sende buna sevınmelısın,aşılamayla hemen hamıle kalırsın ınss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?