kızlar merhaba dün kontrolüm vardı sadece 1 yumurtam olmuş 19 mm.geçen ay 2 vardı oysa.doktorum da önemli olan sağlıklı yumurta seninkisi sağlıklı görünüyor deyince rahatladım biraz.neyse bugün sabah 8 de iğne yaptırdım yarın 17:30 da aşılama var.ilk kez yaptıracağım için çok heyecanlıyım.bu arada benim aşılamam 500 tlye mal oluyor sizin fiyatlar uçuk değil mi?
kızlar merhaba dün kontrolüm vardı sadece 1 yumurtam olmuş 19 mm.geçen ay 2 vardı oysa.doktorum da önemli olan sağlıklı yumurta seninkisi sağlıklı görünüyor deyince rahatladım biraz.neyse bugün sabah 8 de iğne yaptırdım yarın 17:30 da aşılama var.ilk kez yaptıracağım için çok heyecanlıyım.bu arada benim aşılamam 500 tlye mal oluyor sizin fiyatlar uçuk değil mi?
aynen canım benimde öyle umutta mı yaptırdın yoksa kaydirigubbakcemile5
rabıak 19 mm cok guzelmıs hayırlısı olsun benımde asılamam yarın 9 da aynı gun test yapıcaz demekkı senınle:)
gülnihal ve rabiak sizin yarın aşılama gününüz ramazanın ilk günü benimde ilk kontrolüm var inşallah bu mübarek günlerde çokkk hayırlı olur bizim için bu aşılamalarda tutar inşallah rabbim peygamber efendimiz ve yakınları hürmetine cennetle müjdelenen 10 sahabe hürmetine gelmiş geçmiş tüm peygamberler hürmetine herşeyden önemlisi efendimize olan sevgisi hürmetine sen olmasaydın ben bu alemleri yaratmazdım diyecek kadar çok sevdiği efendimiz hürmetine gelmiş geçmiş tüm ramazan ayları hürmetine bu aylarda yapılan ibadetler tutulan oruçlar ve katında kabul görmüş en güzel ammeler hürmetine dualarımızı kabul etsin Allahım sen onu çok seviyorsun adının yanına adını yazdın o da seni çok seviyor dizdize oturup birbirnize selam verdiniz rabbim efendimiz Muhammed Mustafa s.a.v de ümmetini çok seviyor ne olur onu bize şefaatçi kıl ve ona olan sevgin hürmetine onun ümmetinden olan biz kullarının en büyük dileği olan annelik duygusunu bize tattır bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip et rabbim her birimizin durumunda ayrı zorluklar var ama maddi ama manevi ama zaman olarak ne olur bu uğurda bizi daha fazla bekletmeden maddi manevi kayıplar vermeden tez zamanda evladımıza kavuştur tedavilerimiz sonucunda bizi evladımızla müjdele rabbim... rabbim bedirde uhutta savaşan şehitler hürmetine hz. Hamza Hz. Musab Bin Umeyr ve çift kanatlı şehit Caferi Tayyar hürmetine ve dostların hürmetine rabbim dualarımızı kabul et sen Mucibsin Allahım dualarımızı kabul et .. Sen Haliksin Sen Bari sin Sen Musavvirsin Allahım yoktan var eden yaratıcısın bizlerede evladımızı nasip et rabbim...
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim 81.76 çıktı
hammmmmmmmileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::CüvCüv:
a.s.
:
tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin... inşallah bizde aynı haberi veririz...
Bu arada bende bu akşam iğnelere başlıyorum p.tesi yumurtalara bakacak ondan sonra yapacaklar inşallah olur...
canımmmmmmmmmmmmmm çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm saol. allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın çok değişik bişey
daha ne olduğunu anlayamadım eşim bile 10 kere arayıp kesin doğrumu diye 100 kere sorduallahım kucagına almayıda nasip etsin şükür emekleriniz boşa çıkmadı rabbim bizlerede arkadaşlarımızada böyle güzel haber vermeyi nasip etsin sabah beri haber bekliyorum çooooooooooooookkkkkkkkkk sevindim mm hadi LOVEERRR sıra senin haberde sevindir böyle biziiiiiii smge agladınmı sevnçten ben agmıştım çok güzel bi duygu demii
kan tahlili daha iyi yanıt verir bakma sen o çizgilere dr gitsene o görür
arkadaşım tebrikler ,
çok sevindim senin adına. bizim için de umut oldu bu güzel haberin. insan güzel haberler aldıkça umutlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?