Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya nasıl sevındım simge tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrr yuppııııı topiğimiz ilk hamılesını verdi oleyyyyyy
yaaaa allahım inşallah bızıde nasıp eder bende haftaya vercem sonucumu kızlar daha var bana....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: bebek gelıooo

simgecim adetten tarıhınden sonra idrarda ancak çıkarmış en cabuk kan cvp verıo takılma bunlara keyfını çıkar

simge çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider.Allah kucağına almayı nasip etsin.

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim 81.76 çıktı
hammmmmmmmileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::CüvCüv:

ya kızlar yalnız idrar tahlili yaptım şimdi onda negatif çıktı

canım sakın idrar tahlilini kale bile alma bende idrar tahlilleri pozitif çıkıyordu bundan bi kaç ay önce ama kan negatif dr lar her zaman kanı doğru kabul ediyoruz dediler henüz değerin idrarda çıkacak kadar yüksek değil idrarı hiç düşünme çok sevindim allahım nazardan korusun canım ayağını sürt te bizimde olsun içim coştu çok sevindim kendimi düşündüm rabbim bizede yaşatsın inşallah

ne kadar güzel ne kadar candan bir dua bu allah kabul etsin inşallah.

ben geçen ayın idrar tahlili mağduruyum iki defa pozitif olmasına rağmen kanda negatifti ve zaten sonra adet oldum.sen kan testini dikkate al.kesinlikle idrar testini kafana takma.

ya kızlar çok değişik bi duygu hala inanamıorum ama gönülden istiorum ki hepiniz hamile kalırsınız allah kucaklarımıza almayı da nasip eder çok dua edin ama

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| belirtilmedi|pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:

[/table]

evt ilk hamişimiz listede belirtildi çok mutluyuz darısı biim başımıza inşallah :sm_cool::sm_cool: halay çekiyoruz ve kutluyoruz hadi kıslar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

candan... gönülden...bende amin diyorum.

çok moral verici duruyor o yazı eline saglık seninde canımdarısı bizlerinde hamiş yazısını görmeye inşallahhhhhhhhhhhh

lover darısı başımıza ve tüm arkadaşlarımıza inşallah,
aramızda bi gün var test tarihi için, seninki 17 si benimki 18. . Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz. bize de tattırır anenlik duygusunu....

ne kadar güzel ne kadar candan bir dua bu allah kabul etsin inşallah.

canımeminimki sizleri için ettiğim her dua kendim için edeceğim her duadan daha iyidir çünki Hz. Mevlana derki Başkasının iyiliğini isteyen kendi iyiliğini istemiş olur

kuzunaz, tablomuza ilk hamile arkadaşımızı ekleyip yayınlayabilirmisin. bize de süper bi moral olacak bu.

yaptım canım benim bak senin topiğin daha ilkten nasıl uğurlu geldi inşallah sanada bizlerede uğurlu gelir bizde yaşarız bu sevinci

ben geçen ayın idrar tahlili mağduruyum iki defa pozitif olmasına rağmen kanda negatifti ve zaten sonra adet oldum.sen kan testini dikkate al.kesinlikle idrar testini kafana takma.

bende bundan önceki adetimden önce hastaneye acile idrar yolu enfeksiyonu için gittim idrarda test yaptılar pozitif çıktı drlar hamilesin deyip duruyor inanılmaz bir duyguydu

ya kızlar çok değişik bi duygu hala inanamıorum ama gönülden istiorum ki hepiniz hamile kalırsınız allah kucaklarımıza almayı da nasip eder çok dua edin ama

inanılmaz bir duygu olduğunu biliyorum canım 1 günlüğüne bile olsa yalandanda yanılmaktanda olsa bende hamileydim ve süper bir duyguydu eminim hayallerin bile değişti bir anda çok güsel Allahım sonuna kadar nasip etsin bu hamileliği ve evladını sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah

senin hamileliğin bana acayip umut oldu yanlış hatırlamıyorsam senin de tek yumurtan vardı.hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…