lover darısı başımıza ve tüm arkadaşlarımıza inşallah,
aramızda bi gün var test tarihi için, seninki 17 si benimki 18. . Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz. bize de tattırır anenlik duygusunu....
kuzunaz ben de listede ismimi görmek istiyorum.
inşallah uffff ama zaman gecmıo varmı sende bi belırtı fln ağrı şişlik?
hemen ekleyeyim canım yaşını son adet tarihini tedaviye başladığın ilk gün aşılama tarihin eğer belli ise ve test tarihini yazarsan sevinirim sonrada yanına hamiş :CüvCüv:yazacağız inşallah
hemen ekleyeyim canım yaşını son adet tarihini tedaviye başladığın ilk gün aşılama tarihin eğer belli ise ve test tarihini yazarsan sevinirim sonrada yanına hamiş :CüvCüv:yazacağız inşallah
yumurtam tekti, sağdaydı ama sol kasığımda acayip sancılar oluyor. bi de sol göğsüm sancıyor ama. ben de anlayamadım.geçen ay da benim çok sancım olmuştu ama sonuç kırmızı karttı. senin kaçıncı aşılaman peki lover?
inşallah uffff ama zaman gecmıo varmı sende bi belırtı fln ağrı şişlik?
yaş 23 son adet 29 temmuz aşılama 11 ağustos test tarihi belli değil
ay kuzunaz gülmekten öldüm var ya. kaç gündür sormaya da utanıyodum. bu sat ne ki diye :) iyi ki açıkladın, hiç aklıma gelmedi nedense bu kadar besit bişey. sıcakların etkisi mi, işlerin yoğunluğu mu anlamadım artık, beynim sulandı galiba. bi de yarın oruç tutucaz inşallah. helimi düşünemiyorum artık. geçici bilinç kaybı yaşarım herhalde :)
Allah nasip eder yarın aşılama olursan, test tarihinde iki hafta sonra, yani 25 ağustos olur.
lover canım sabırlı ol ben bu sene başında yumurtlarım kendiliğinden çatladı diye aşılamam iptal olduğunda normal ilişki ye bırakıldım ve beklemeye başladım o bekleme sürecinde inan kalp krizi geçireceğimi sandım ki bi gece kolumun uyuşmasından kalbiöin ağrımasından nerdeyse acile gidecektim o kadar kafaya takmıştım düşünme sadece dua ediyoruz umudumuz rabbimizden çok büyük ama o ne derse o olur herşey olacağına varır rabbimin hikmetindne sual de edemeyiz o yüzden sabırla ve ümitle bekleyeceğiz napalım inşallah rabbim senide SMGE gibi sevindirir şu an sen mis 33 sonuç bekliyorsunuz inşallah ikinizde SMGE gibi sonuç getirirsiniz rabbim üzmesin sizi
aşk olsun arkadaşım ni dimek ya :)) sorsaydın keşke bizde yaşarak öğrendik kendimiz icat etmedik ya son adet tarihine sat dendiğini bizde bu alemlerden öğrendik anacım
kızlar bu arada eğer hamile kalınmazsa çatlatma iğnesinden sonra tam 17.gün adet olunuyormuş.birkaç yerde okumuştum.benim de geçen ay 12 temmuz iğne 29 temmuz adet günümdü.aslında testi 18.gün yaptırmak daha doğru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?