Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah hiç birimizin boynu bükük kalmaz bu topikte rabbim inşallah hepimizin adı hamiş olarak yazar listede zaten az kişiyiz listede rabbim senin hazinende bol ne olur bizlerede nasip et ve hamile olan arkadaşlarımızada sağlıkla zamanında evlatlarını kucaklamayı nasip et

inşallah uffff ama zaman gecmıo varmı sende bi belırtı fln ağrı şişlik?

kuzunaz ben de listede ismimi görmek istiyorum.

hemen ekleyeyim canım yaşını son adet tarihini tedaviye başladığın ilk gün aşılama tarihin eğer belli ise ve test tarihini yazarsan sevinirim sonrada yanına hamiş :CüvCüv:yazacağız inşallah

yumurtam tekti, sağdaydı ama sol kasığımda acayip sancılar oluyor. bi de sol göğsüm sancıyor ama. ben de anlayamadım.geçen ay da benim çok sancım olmuştu ama sonuç kırmızı karttı. senin kaçıncı aşılaman peki lover?

hemen ekleyeyim canım yaşını son adet tarihini tedaviye başladığın ilk gün aşılama tarihin eğer belli ise ve test tarihini yazarsan sevinirim sonrada yanına hamiş :CüvCüv:yazacağız inşallah

yaş 23 son adet 29 temmuz aşılama 11 ağustos test tarihi belli değil

ay kuzunaz gülmekten öldüm var ya. kaç gündür sormaya da utanıyodum. bu sat ne ki diye :) iyi ki açıkladın, hiç aklıma gelmedi nedense bu kadar besit bişey. sıcakların etkisi mi, işlerin yoğunluğu mu anlamadım artık, beynim sulandı galiba. bi de yarın oruç tutucaz inşallah. helimi düşünemiyorum artık. geçici bilinç kaybı yaşarım herhalde :)

ilk aşılamam benım 2 yumurta gelişti sağda.kasıklarımda coksancı var benım tabi göğüslerde şişme fln ama bunlar hep iğnelerden olabılır.

lover canım sabırlı ol ben bu sene başında yumurtlarım kendiliğinden çatladı diye aşılamam iptal olduğunda normal ilişki ye bırakıldım ve beklemeye başladım o bekleme sürecinde inan kalp krizi geçireceğimi sandım ki bi gece kolumun uyuşmasından kalbiöin ağrımasından nerdeyse acile gidecektim o kadar kafaya takmıştım düşünme sadece dua ediyoruz umudumuz rabbimizden çok büyük ama o ne derse o olur herşey olacağına varır rabbimin hikmetindne sual de edemeyiz o yüzden sabırla ve ümitle bekleyeceğiz napalım inşallah rabbim senide SMGE gibi sevindirir şu an sen mis 33 sonuç bekliyorsunuz inşallah ikinizde SMGE gibi sonuç getirirsiniz rabbim üzmesin sizi

aşk olsun arkadaşım ni dimek ya :)) sorsaydın keşke bizde yaşarak öğrendik kendimiz icat etmedik ya son adet tarihine sat dendiğini bizde bu alemlerden öğrendik anacım

Allah nasip eder yarın aşılama olursan, test tarihinde iki hafta sonra, yani 25 ağustos olur.

inşallah herşey yolunda gider.geçen ay hatalı idrar testleri yüzünden okadar üzüldüm ki artık test ne zaman yaparım hiç bilmiyorum.ama galiba dayanamam 25 ağustosta kan testi yaparım:) idrar testi yaptırmayacağıma eminim kesinlikle.

amin hepimiz bu haberleri duyarız inşallah

kızlar bu arada eğer hamile kalınmazsa çatlatma iğnesinden sonra tam 17.gün adet olunuyormuş.birkaç yerde okumuştum.benim de geçen ay 12 temmuz iğne 29 temmuz adet günümdü.aslında testi 18.gün yaptırmak daha doğru olur.

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:

[/table]

rabiak ekledim canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sen test tarihim belli değil demişsin ama gülnihalle aşılama tarihleriniz aynı olduğu için test tarihlerinizide aynı yaptım canım... bu arada listede bi değişiklik yaptım ben listeyi başlatmak adına ilk kendi ismimi yazmıştım ama 1. sıraya topik sahibi olarak Mis33 yakışır diye düşündüm hem öle bi isabet olduki 7 ye yani Mis 33 ün yerine kendimi aldım 7 benim upurlu sayım tesadüf oldu inşallah 1. sıranında Mis e upurlu geleceğine inanıyorum ayrıca ben tedavime çarşamba günü başladım çarşambada burcumun uğurlu günü hadi bakalım gelsin pozitifler kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ben de aşılamadan tam 14 gün sonra adet olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…