Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamzeelif sitedeki doktora sormuştun galiba en erken ne zaman test yaptırabilirim diye.
ses seda yok değil mi?
ben de 30 unda yaptırdım bekliyoruz bakalım

gamzeelif sitedeki doktora sormuştun galiba en erken ne zaman test yaptırabilirim diye.
ses seda yok değil mi?
ben de 30 unda yaptırdım bekliyoruz bakalım

yok canım evet bekliyorum, inan nekadar sakin olmaya çalışsamda içim içimi yiyor, cuma günü 15. gün işte ogün yaptırmamı söyledi doktorum ama zaman yaklaştıkça sıkıntım stresim artıyor ondan dedim sorayım diye daha bugün salı.....

bu cuma canım 13 ağustosta

inşallah güsel haberi almana az kalmış ne mutlu sana inşallah hamilesindir herhangi bir belirti varmı? aşılaman nasıl oldu kaç yumurtayla kaç mm le filan nasıl geçti anlatabilirmisin biraz bende bu arada listeye ekleyeyim seni aslında ağustosta aşılama olanlar grubuna uymuyor tarihin ama benim için sakıncası yok en azından listemize hamiş berketi getirirsin :))

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
9|nomadic|28| 08.10.2010|prolaktin sorunu |10.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
10|gamzelife|31| 19.07.2010|belirtilmedi |21.07.2010| 29.07.2010|13.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:

[/table]

gamzelife ekledim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu arada kusura bakmayın burda alışkanlıktır canım diyoruz sürekli kendimizden büyükte olsa küçükte olsa canım diyoruz istemeden yaptığım bu ukalalık için kendi adıma özür dilerim

nomadic benımde prolaktın sorunum var bende dostınex kullandım o cok hızlı dusuruyor ama mutlaka korunmak gerekıyor benım doktorum asılama yapacagımız ıcın bu sefer parlodel verdı bunu kullanırken korunmak gerekmıyor ama daha yavas dusuruyormus parlodele gore,benimki 100 lerin üstündeydi su an 0.07 idi en son gecen hafta ,ama en önemlisi hıc stres olmaması hayatınızda stres yapan ne varsa cıkarmamız gerekıyor,gecmıs olsun ıns asılaman sonuc verır hep beraber sevınırız..

İnşallah canım inşallah bu sefer öyleyizdir hepimiz:)) şuan biraz karın ağrısı ve bel ağrısı dışında bişey hissedemiyorum:)) 2 tane biri 19mm diğeri 182 mm 2 yumurtam vardı bu sefer için. çoğul gebelik olabiliyor diye uyardı doktorum ama ben zaten ikizlerin üçüzlerin hastasıyımdır oldu olası. aşılamayı özel hastanede yaptırdım benim için heyecanlı fakat güvenli geçti, eşler daha heyecanlı oluyor genellikle ogün eşimi teselli etmekle geçti. ağrım sızım kanamam herhangi bir problemim olmadı allaha şükür doktorum 40 dk dinlendirdi hastanede ama eşimde arabada yatırdı beni eve gidene kadar 1 saat boyunca, ogece dinlendim ertesi gün işe çalışmaya devam ettim hala çalışıyorum zaten bu heyecanlı bekleyiş evde geçmezdi heralde benim için. burada bile devamlı aklımızda oldumu diye, şu cuma gelsede mubarek günde hepimizin duaları tutuverse canım inşallah, amin..

gamzelife ekledim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu arada kusura bakmayın burda alışkanlıktır canım diyoruz sürekli kendimizden büyükte olsa küçükte olsa canım diyoruz istemeden yaptığım bu ukalalık için kendi adıma özür dilerim[/QUOTE]

Aşkolsun olurmu öyle şey memnun oluyorum tam tersine.. aynı amaç için kaynaşılıyor burada negüzel kardeş gibi, arkadaş gibi, paylaşmak adına yapılan ukalalık olmaz canım çok sağol ayrıca eklediğin için.

gamzelif ve moonlight ay ben sizizn yerinizde olsam coktan yaptırmıstım:) iyi sabretmişsiniz burda 12.günde yapılır diyenlerde olmuştu ama bekleyın azcık kalmış bı iğnelerde yanıltıo kan degerlerını bencede en normali 15.gün ama ben duramam heralde 12.gün yaptırmak var kafamda:)):) kanınıza girmiş gibi olmıyım bu arada.ya bizim bugun bi hamıle haberımız var adı simge.kızlar simge kaçıncı gununde yaptırıdı kan testını bılen varmı?

Hayırlı olur dilerim rabbim hepimize versin öğrendiğin gibi yaz canım çatlatma insanı:)) senin içinde dua edicem bol bol,

öğrenir öğrenmez yazarım. bende sana ve diğer arkadaşlarıma edecem inşallah.
bu ay bol bol dua biriktirdim. İnşallah Allhım elimizi boş çevirmez. çevirsede hayırlısı yapacak bişii yok
.

yaptıracamda eriniyom yeminle. sağlık ocağı var burada 1 günün sonunda veriyormuş. ne kadar geç. aşılama yaptırdığım yerde bana uzak.

ya da negatif görmekten korktuğum için bahane buluyorum.
dua ediyorum. Allahım negatifse eğer bana sabır ve teselli ver diye.
yıkıntılarımı toplamam zaman alıyor.

Ben de ilk aşılamam da zor tutmuştum kendimi. hatat 10. gün gidip yaptırmıştım. tabi negatifti.14. gün sonunda ise kan tahlili verdim, test sonucum 13:30 da çıkacaktı ve ben öğle arası eve gittiğimde saat 12.30 gibi kırmızı kart görmüştüm. çok acıydı, çok ağladım üzüldüm. bu ayki ikinci aşılamam. test tarihi 18 ağustos. ama ben yine olumsuz sonuç görmekten korkuyorum. bu gidişle hiç yaptıramıcam tahlil :)

amin inşallah rabbim bizede nasip eder aşılama olabilmeyi yumurtaların büyüp aşılamanın olabilmeside bi şans aslında inşallah tutunmuştur sana meleğin

Varyaaaa, zaten zor duruyorum lover1984, gidip yaptırıveresim geliyor biran evvel tahlili,
çarşamba var daha, perşembe var, 2 gün yıl gibi geliyor yaaa anlatamam,

anlatamasanda anlarım bende 2 ağustosda yaptırdım çatlıcam yakında meraktan

az kaldı kıslar azzz sabır inşallah o mutlu haberi alacağımız günlerde gelicek ve inşallah çok az kaldı

Bu arada sayımız epey artı değil mi kuzunaz. 10 geçtik herhalde bu ayki aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlardan. ama en güzeli de ilk test yaptıran arkadaşımızın (simge)hamilelik haberiydi.hepimize umut oldu simge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…