gamzeelif sitedeki doktora sormuştun galiba en erken ne zaman test yaptırabilirim diye.
ses seda yok değil mi?
ben de 30 unda yaptırdım bekliyoruz bakalım
19 temmuz sat, tedavi başlangıcı 21 temmuz ayrıca atlamışım bu kısmı
test tarihin ne zaman?
bu cuma canım 13 ağustosta
inşallah güsel haberi almana az kalmış ne mutlu sana inşallah hamilesindir herhangi bir belirti varmı? aşılaman nasıl oldu kaç yumurtayla kaç mm le filan nasıl geçti anlatabilirmisin biraz bende bu arada listeye ekleyeyim seni aslında ağustosta aşılama olanlar grubuna uymuyor tarihin ama benim için sakıncası yok en azından listemize hamiş berketi getirirsin :))
benimde 13 ağustos. eyvahedigeldismile
tamam listeden buldum 13.gün yaptırmış
Hayırlı olur dilerim rabbim hepimize versin öğrendiğin gibi yaz canım çatlatma insanı:)) senin içinde dua edicem bol bol,
gamzelif ve moonlight ay ben sizizn yerinizde olsam coktan yaptırmıstım:) iyi sabretmişsiniz burda 12.günde yapılır diyenlerde olmuştu ama bekleyın azcık kalmış bı iğnelerde yanıltıo kan degerlerını bencede en normali 15.gün ama ben duramam heralde 12.gün yaptırmak var kafamda:)):) kanınıza girmiş gibi olmıyım bu arada.ya bizim bugun bi hamıle haberımız var adı simge.kızlar simge kaçıncı gununde yaptırıdı kan testını bılen varmı?
Varyaaaa, zaten zor duruyorum lover1984, gidip yaptırıveresim geliyor biran evvel tahlili,
çarşamba var daha, perşembe var, 2 gün yıl gibi geliyor yaaa anlatamam,
İnşallah canım inşallah bu sefer öyleyizdir hepimiz:)) şuan biraz karın ağrısı ve bel ağrısı dışında bişey hissedemiyorum:)) 2 tane biri 19mm diğeri 182 mm 2 yumurtam vardı bu sefer için. çoğul gebelik olabiliyor diye uyardı doktorum ama ben zaten ikizlerin üçüzlerin hastasıyımdır oldu olası. aşılamayı özel hastanede yaptırdım benim için heyecanlı fakat güvenli geçti, eşler daha heyecanlı oluyor genellikle ogün eşimi teselli etmekle geçti. ağrım sızım kanamam herhangi bir problemim olmadı allaha şükür doktorum 40 dk dinlendirdi hastanede ama eşimde arabada yatırdı beni eve gidene kadar 1 saat boyunca, ogece dinlendim ertesi gün işe çalışmaya devam ettim hala çalışıyorum zaten bu heyecanlı bekleyiş evde geçmezdi heralde benim için. burada bile devamlı aklımızda oldumu diye, şu cuma gelsede mubarek günde hepimizin duaları tutuverse canım inşallah, amin..
Varyaaaa, zaten zor duruyorum lover1984, gidip yaptırıveresim geliyor biran evvel tahlili,
çarşamba var daha, perşembe var, 2 gün yıl gibi geliyor yaaa anlatamam,
anlatamasanda anlarım bende 2 ağustosda yaptırdım çatlıcam yakında meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?