öğrenir öğrenmez yazarım. bende sana ve diğer arkadaşlarıma edecem inşallah.
bu ay bol bol dua biriktirdim. İnşallah Allhım elimizi boş çevirmez. çevirsede hayırlısı yapacak bişii yok.
yaptıracamda eriniyom yeminle. sağlık ocağı var burada 1 günün sonunda veriyormuş. ne kadar geç. aşılama yaptırdığım yerde bana uzak.
ya da negatif görmekten korktuğum için bahane buluyorum.
dua ediyorum. Allahım negatifse eğer bana sabır ve teselli ver diye.
yıkıntılarımı toplamam zaman alıyor.
öğrenir öğrenmez yazarım. bende sana ve diğer arkadaşlarıma edecem inşallah.
bu ay bol bol dua biriktirdim. İnşallah Allhım elimizi boş çevirmez. çevirsede hayırlısı yapacak bişii yok.
yaptıracamda eriniyom yeminle. sağlık ocağı var burada 1 günün sonunda veriyormuş. ne kadar geç. aşılama yaptırdığım yerde bana uzak.
ya da negatif görmekten korktuğum için bahane buluyorum.
dua ediyorum. Allahım negatifse eğer bana sabır ve teselli ver diye.
yıkıntılarımı toplamam zaman alıyor.
allah hepimize yardım etsın hepimiz çok umutlanıoruz allahım hevesimizi kursagımızda bırakmasın inşallh.tıp bu işi yapamasa da biz dualarla tutturcaz bebişleri en sonunda:)
Bu arada ağustos ayı topiğimize maşallah kızlar, daha ağustosun 10 u ve biz 101 sayfa ve 1000 i geçen mesaj yazmışız. çoğu topikte 2-3 günde bir mesaj yazılıyor. bizde herkes aktif maşallah. bu arada turko naptı ki, halı yıkama işi bitti mi acaba.
Moonlight canım senin nickin zaten bana hiç yabancı gelmedi KK da bi yerde muhakkak karşılaşmışızdır seninle :)) sen neden listeye yazdırmıyorsun adını bak 13 ağustos cuma günü iki hamiş ekleriz listeye o zaman bereketi artar listemizin
miss bu ay kavuşursun inşallah.
Ankara da hangi merkez canım.
bende Ankara da gazide aşılama oldum.
Ankara olunca dayanamayıp soruyorum? :kedi:
miss canımm naptınn aşılaman oldumuuu.insaallah hayırlı haberi ne zaman alıyoruzzz
ben genellikle bir derdim var topiğine takılırım belki oradan. tedavi görüyorsamda gebelik topiklerine.senin nickinde bana yabancı değil.
kokuyorum listeye yazılmaya. :kedi:
yaz canım yaz. Atın ölümü arpadan olsun.
sat 17 temmuz.
aşılama 30 temmuz (Ağustos sınırındayım)
13 Ağustosta hamiş haberlerinin akın akın geldiği gün. olumunekankayizsmile
rabiak ve gülnihal arkadaşımızın aşılaması yarınmış listeden baktığım kadarıyla, hayırlı uğurlu olsun dilerim inşallah, geliversin bebişleriniz çifter çifter,
iyice dinlenin aşılama sonrasında unutmayın, uzunca bir süre (2-3) saat kadar wc ye gitmemeye çalışın:)))
rabbim ramazanın ilk gününde yüzünüze gülsün inşallah, sonrasında bilgi vermeyi unutmayın,
dualarım sizinle ramazanın yüzü suyu hürmetine amin dostlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?