Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

allah hepimize yardım etsın hepimiz çok umutlanıoruz allahım hevesimizi kursagımızda bırakmasın inşallh.tıp bu işi yapamasa da biz dualarla tutturcaz bebişleri en sonunda:)

Moonlight canım senin nickin zaten bana hiç yabancı gelmedi KK da bi yerde muhakkak karşılaşmışızdır seninle :)) sen neden listeye yazdırmıyorsun adını bak 13 ağustos cuma günü iki hamiş ekleriz listeye o zaman bereketi artar listemizin

allah hepimize yardım etsın hepimiz çok umutlanıoruz allahım hevesimizi kursagımızda bırakmasın inşallh.tıp bu işi yapamasa da biz dualarla tutturcaz bebişleri en sonunda:)

zaten tıp ilaçlar drlar vs. bunların hepsi birer vesile birer sebep rabbim isterse olmazları oldurur herşey onun iki harften oluşan tek kelimesinde saklı OL o Ol derse oluverir bütün olmazlar imkansızlar rabbim bizim içinde OL de ve bebeğimizi gönder rabbim yalvarırım senağlama

miss bu ay kavuşursun inşallah.

Ankara da hangi merkez canım.
bende Ankara da gazide aşılama oldum.
Ankara olunca dayanamayıp soruyorum? :kedi:

Bu arada ağustos ayı topiğimize maşallah kızlar, daha ağustosun 10 u ve biz 101 sayfa ve 1000 i geçen mesaj yazmışız. çoğu topikte 2-3 günde bir mesaj yazılıyor. bizde herkes aktif maşallah. bu arada turko naptı ki, halı yıkama işi bitti mi acaba.

ohaoldumsmile
böylelikle bereketi artacak topiğin ve böylelikle pozitif enerji oluşacak ve gelsin pozitifler :))

ben genellikle bir derdim var topiğine takılırım belki oradan. tedavi görüyorsamda gebelik topiklerine.senin nickinde bana yabancı değil.

kokuyorum listeye yazılmaya.
:kedi:
yaz canım yaz. Atın ölümü arpadan olsun.

sat 17 temmuz.
aşılama 30 temmuz (Ağustos sınırındayım)
13 Ağustosta hamiş haberlerinin akın akın geldiği gün
. olumunekankayizsmile

simge arkadaşımı bende kutluyor hayırlı olsun allah nazardan korusun diyorum, sağlıkla ve sıhhatle kavuşman dileğiyle bebeğine inşallah canım, amin.

miss canımm naptınn aşılaman oldumuuu.insaallah hayırlı haberi ne zaman alıyoruzzz

miss canımm naptınn aşılaman oldumuuu.insaallah hayırlı haberi ne zaman alıyoruzzz

Merhaba arkadaşım, seni bu topicte görmek ne güzel. yaptırdım yaptırdım. tüm aksiliklere, izin alamama, müdürüme rağmen olumlu gitti herşey. geçen çarşamba aşılama oldu. fakat tek yumurta idi.burda ağustosta aşılama yapılanlar buluştuk. hatta bugün ilk test yapan arkadaşımız da hamile çıktı çok sevindik. sen neler yapıyosun görüşmeyeli. nasıl geçiyor hayat?

bu arad arkadaşlar ben 2009 aralıkta puregon kullandım tekrar tekrar sölemiş gibi oluyorum ama biliyorsunuz yumurtalar söndü iptal oldu aşılam açatlam aiğnesi olmadım dr normal ilişki önerdi ve bekleme aşamasında hiç meme hassasiyeti yaşamadım şimdi aşılama olupta bekleyen bazı arkadaşlar demişki göğüslerim ağrıyor ama iğnelerin etkisi olabilir hangi iğneden bahsediliyor acaba çatlama iğnesimi yumurtlamam iğnesimi

ben çıkıyorum arakadaşlar.
sahurda dualarınızı bekliyorum.
Allahım kabul etsin inşallah.(amin)
Hayırlı Ramazanlar.

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
9|nomadic|28| 08.10.2010|prolaktin sorunu |10.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
10|gamzelife|31| 19.07.2010|belirtilmedi |21.07.2010| 29.07.2010|13.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
11|Moonlight|belirtilmedi| 17.07.2010|belirtilmedi |19.07.2010| 30.07.2010|13.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:

[/table]

ekledim canım hadi bereketimizi arttır maşallah diyelim ... bu arada yaşını sölememişsin bende belirtilmedi yazdım söylediğin zaman yazabilirim bu arada diğer arkadaşlarda kendi isimlerini kontrol edebilirler belirtmediklerini söylerlerse düzeltbilirim

bu arada arkadaşlar ben oruç tutamıyorum 2 senedir nerdeyse gerçi geçen sene 12 gün tuttum ben pko dan dolayı hipoglisemi (yani kan şekerinde düşme ) hastasıyım şeker hapı kullanıyorum dr um 4 saatten fazla aç kalmamam gerektiğini söylüyor zaten yarında kontrolüm var ramazanda oruç tutmak kadar güzel bi maneviyat yok allah oruçlarınızı kabul etsin dualarınızı kabul etsin hepinizin ramazan hepimize çok hayırlı gelsin inşallah

rabiak ve gülnihal arkadaşımızın aşılaması yarınmış listeden baktığım kadarıyla, hayırlı uğurlu olsun dilerim inşallah, geliversin bebişleriniz çifter çifter,
iyice dinlenin aşılama sonrasında unutmayın, uzunca bir süre (2-3) saat kadar wc ye gitmemeye çalışın:)))
rabbim ramazanın ilk gününde yüzünüze gülsün inşallah, sonrasında bilgi vermeyi unutmayın,
dualarım sizinle ramazanın yüzü suyu hürmetine amin dostlar.

2-3 saat wc yokmu ( ama zaten aşılamayı yaparken idrara sıkıştırıyorlarmış öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…