Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yoo ben heyecandan yarım saatte 4 defa çişe çıktım, hatta wcye girdim ismim anons edildi çıktım koşa koşa aşılama yaptılar dedim içim çıktı gülüşüp durdular habire ama korkacak bişey yokmuş çok şükür 10 dk bile sürmedi işlem kısaymış.

mesai saatim doldu canlar çıkıyorum yarın görüşürüz:))

maaşşallah sizin listenize Alllah insaallah hepinizii kavuştursun yavrularınıza ben yarın test sonucumu alıyorum sonucu bildiririm sizlerede

endometriosis im vardı.ancak kurtulmuşum ilaçla. daha sonra yapışıklık olaiblir dedi doktor. ilaç verdi 6 ay kullandım . artık ümidi kesti. zeynep kamili öneriyor. aşılama için. ama ben henüz hiç bi bilgi bilmiyorum aşılama nasıl olur? o esnada ağrı yaparmı?

arkadaşlar daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum puregon gonalf menegon gibi iğnelere ihtiyacınız varsa yüzdesi ile alamıyorsanız bi derneğin forum sitesinde bu ilaçları tüp bbeek tedavilerinden ellerinde kalıpta yüzdesi ile satan arkadaşlar var hatta KK da bile bulabilirsiniz ben mesela gonal f i bedavaya aldım hayır yapmak isteyen biri verdi rabbim inşallah onunda bebeğini tez zamanda verir allah razı olsun allah gönlüne göre versin inşallah

saol canım şimdiden heyecan sardı beni, aşılama yaptıran arkadaslar asılama esnasında ustunuzu cıkarıyormuydunuz normal herzamankı gıbımıydı? benım doktor dogumhanede yapıyormus oyle olunca ustumu tamamenmı cıkarmam gerekır yaptıranlar cevap lütfenn?CADIARZU

nasıl yani üöidi kesti derken canım neyin var hangi dr a gidiyorsun tam olarak anlatabilirmisin endometriozis nedir tam olarak çikolata kisti mi oluyordu bu arada zeynep kamili biliyorum devlet hastanesindemi tedavi olmak zorundasın

kıslarrrrrr bişi dicem şu an aşılama tedavisinde bi tek benmi femara kullandım gerçi ben önceki etdaviye başladığımda direk puregon kullanarak abşaldım tedaviye

kusura bakmayın yanlış yazmışım progesteron değildi ya parlodel....

kuzunaz merhaba,
istanbulda oturuyorsun galiba.. bende düşünüyorum son çare aşılama.. ne kadara mal oluyo 1 aşılama orda acaba?

canım bana şu an ilaçlar hariç aşılama 750 liraya mal oluyor tabi senin bütün testlerin varsa sadece aşılama ücreti 750 benim gittiğim yerde ama ilaçlar biraz pahalı eğer zeynep kamilde ssk ile yaptırmayı düşünüyorsan orası çok uğraştırır ama özelde düşünürsen ilaçlar konusunda kendime bulduğum gibi sanada yardımcı olmaya çalışırım

BEN AMELİYATHANEde olmadım normal muayene sedyesinde oldum sadece alt kısmını çıkarıosun tamamen üstünü çıkarmıosun.:uhm:

ben aşılamamı yaptırdıgım merkez bi yer ile anlaşmalı idi puregon 300 lük 180 tl ödedim ovitrelleyi de kendileri verdi bna parasız:)

kuzunaz, bütün testler dediğin ne oluyo acaba? şimdi bende sadece hsg ( film) kan testleri v.b. var.. şimdi ben sıfırdanmı başlıyacağım senin oaraya gidersem? off çok kafam karışık ya. ramazanda geliyo oruç ta tutamam ozaman. aklımı başımı toplayım bi an önce bi yerden başlamam lazım.

eğer testlerin 6aylık süreyi aşamamışsa kabul edıolar hatta benım 8 ay önceki testlerımı bıle kabul ettıler.kararlı ol ve bian önce başla bencede:dance:

Tekrar merhaba arkadaşlar hepinizin yazdığı tebrikleri okudum allah hepinize en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın

ayy canım ya halı yeni bitti bende bittim haaa agır kaldırmamaya dikkat ettim i,nşallah bişey olmaz fazla sıcak yerdede durmamaya çalıştım ama saatlerdir üzerim yaş suyun içindeyim kaynanamın yüzüne ben esen yelden kandimi esirgerken şu başıma gelene allah yüzüme baksın ne dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…