işte benim kızım kızlarr
slm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz oruç başıma vurdu valla kafamçokkarıştı ay bu kızınmı canım benin papatya gibisarı sarıolumunekankayizsmile yerim ben onu allah bağışlasın canım:Saruboceq:
slm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz oruç başıma vurdu valla kafamçokkarıştı ay bu kızınmı canım benin papatya gibisarı sarıolumunekankayizsmile yerim ben onu allah bağışlasın canım:Saruboceq:
dr alttan bakmadı orucum gitmedi ama ben bittim susuzlıktan bayılacam nerdeyse canım
ye teyzesi yeeeeeee onu işte o gelsin diye az gözyaşları dökmemştim nazla geldi bana şimdide ikinci nazlanıyor bugün dr yumurtan çatlamış dedi çok umut verici tavır sergiledi bu sefer dr herşey şimdilik yolunda artık taktir allaha kaldı bizimki şekerimmm
hoşbuldum canımbenim aman aman göbeişler resimlenmiş:kedi: caanım valla çok sevindim allah kalbine göre versin inşallah
ohhhhhhhhhh maşallah canımm ya inşallah sende smge gibi hamilesindir valla namazda herpinize dua ediyom kendimede tabi:Saruboceq:
ohhhhhhhhhh maşallah canımm ya inşallah sende smge gibi hamilesindir valla namazda herpinize dua ediyom kendimede tabi:Saruboceq:
avatarım turko nun hediyesi. amin cnm allah seninde gönlüne göre versin en kısa zaman da sizde hamile kalırsınız:CüvCüv:
ayy amin canımm inşallah ellerimiz bol dönmeyiz bu mücadeleden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?