Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese slm. kızlar ben çok heyecanlıyım biraz sonra çatlatma iğnesi olucam. ve cuma günü aşılamam olacak.İnşallah dualarımız kabul olur hepimizin. Bu benim ilk denemem. Simgecim senin içinde çok sevindim. Darısı başımıza:)))

selam canımm bende catlatma ıgnesı olacagım aksam cok heyecanlanmıstım,yarın sabahda benım asılamam var benımde ılk denemem ıns hayırlı sonuclar alırırzopuyorumnanaktan

selam canımm bende catlatma ıgnesı olacagım aksam cok heyecanlanmıstım,yarın sabahda benım asılamam var benımde ılk denemem ıns hayırlı sonuclar alırırzopuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah. Sende moralini yüksek tut. Yarın için kolaylıklar diliyorum sana şu mübarek günlerde inşallah dileklerimiz olur güzelim

GÜLNİHALL MOON-LİGHT ikinizin aşılamaları da hayırlı olsun.inşallah pozitif sonuçlar alırsınız.

kızlar yeni girebildim nete.ben aşılamamı yaptırdım.gerçekten hiç korkulacak bir durum değilmiş.ne zaman başladı nasıl bitti anlamıyorsunuz.doktor beni sadece 30 dk yatırdı.yanıma eşimi yolladılar siz muhabbet edin zaman çabuk geçer dediler.bana doktor folik asit içeren bir hap ve progesteron içeren bir jel verdi.o jel benim eğer hamile değilsem bile adetimi geciktirirmiş.bu yüzden doktorum adetinin 26.günü hcg testi yapıp bakacağız eğer hamile değilsen jeli bırakacaksın dedi.bırakınca 3 gün içinde geliyormuş adet.şimdi esas güzel durum şu benim adetimin 26.günü 23 ağustos ve ogün benim evlilik yıldönümüm.okadar heyecanlandım ki tarihi hesaplayınca.şimdi beklemek daha zor:)öpüyorum hepinizi.yarın aşılama yaptıracaklar öncelikle rahat olsunlar.inşallah hepimizin aşılamaları tutar, aşılama yaptırmayan arkadaşlarımız da kendi uyguladıkları yöntemlerle başarılı ve hayırlı sonuçlar alır.Allah hayırlısını versin.

ne güzell ya hep evlilik yıl dnümlerimize de ya da yakın günler de sonuçları alıoruz. RABİAK inşallah size evlilik yıl dönümnüzde büyük hediye olur bebeğiniz.

Günaydın arkadaşlar,
herkese güzel bir gün diliyorum.GÜLNİHALL MOON-LİGHT aşılamanız hayırlı olsun. Allah inşallah yar ve yardımcınız olur. dünkü yoğun arazi programından sonra akşam çok kötüydüm. epey ağrım ve sancım oldu. ramazanın ilk günü güneşin altında sıcakta geçti. bugün ikinci gün. sabah 8 de işe geldim ve bir müjde daha. dün müdürle tartıştık ya bugün tekrar arazi. yani anlayacağınız ben gene arazi olacam bugün. ayvayı yedik resmen. bu arada dün bebeğim test yapacaktı. sonuçtan haberi olan var mı?inşallah olumsuz değildir.

hadi canım inşallah sizlerden güzel haberler bekliyoruz bizim evlilik yıldönümümüzde bu ayın 27 sine ve benimkide ozaöman belli olacak inşallah süprizimiz muhteşem olur eşlerimize

rabiak aşılaman hayırlı olsun canım inşallah evlilik yıl dönümünde rabbim size o büyük hediyeyi verir inşallah üzmez sizi gülnihal seninde aşılaman yarın olacakmış rabbimin izni ile hayırlısı ile kolayca atlatırsın inşallah ve inşallah sende bebğine kavuşursun moon_light16 arkadaşımızda aşılama olmuş inşallah rabbim onunda yüzünü güldürür allahım ne olur aşılama olan bu arakadaşlarımı şehitler hürmetine evlatlarıyla müjdele henüz aşılama olmamış arkadaşlara da sağlıklı yumurtalar nasip et tedavi süreçlerini kolaylaştır kolaylıkla aşılama olmalarını nasip et rabbim ve onlarında kucaklarını boş bırakma içindede beni unutma rabbim haşa sen yarattığın her varlığın görünen görünmeyen bütün varlıkların sayısını bilensin hepsini duyansın hepsinden haberdar olan kalplerini bilen zikirlerini duyansın sen bizi unutmazsın sen vedud sun kullarını sevensin bizleri sevindir rabbim en büyük dileğimiz olan evlat sevgisini bize tattır rabbim rabbim peygamber efendimiz Hz. Muhammed s.a.v de ümmetini çok seviyor biz onun ümmetiyiz bizde onu çok seviyoruz onun sana olan sevgisi ve senin ona olan sevgin hürmetine ne olur sevgilinin habibinin hürmetine dualarımız kabul et bize anne olmayı en kısa zaanda nasip et şu an bu topikteki bütün arkadaşlarım tedavide ve tedavinin sonucunda bizi selamete çıkar es selam sana sığınıp sana güveniyoruz kendimizi sana teslim ediyoruz ya vekil... hamd olsun rabbim hamd olsun sana bize verdiğin güzellikler vermediğin kötülükler için san aşükürler olsun ..

amin cnm allah her isteyene bu duyguyu tattırsın. allah aratmasın.

amin cnm allah her isteyene bu duyguyu tattırsın. allah aratmasın.

canım rabbim sanada bebeğinede Muheymin (koruyan esirgeyen) adıyla muamele etsin rabbim sana kolay hamilelik nasip etsin rabbim yaptıracağın bütün testlerin sonucunu tertemiz almayı nasip etsin tez zamanda sağlıkla evladının kalp atışlarını duymayı nasip etsin ... evladın bereketiyle gelsin sağlıklı sıhhatli uzun ömürlğ evlat olsun inşallah... ya erhamer rahimin bizlerede acısın bizlerede bu güzel duyguyu tattırsın hiç hamile kalmadım ama başımdan geçen olayı anlatmıştım idrar testinin yanlış sonuç vermesiyle acildeki dr ların kesinlikle hamilesin demesi beni 1 günlüğüne hamile yapmıştı bu hayatımda hiç yaşamadığım kadar güsel bi duygu rabbim gerçeğini yaşatsın hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…