rabiak aşılaman hayırlı olsun canım inşallah evlilik yıl dönümünde rabbim size o büyük hediyeyi verir inşallah üzmez sizi gülnihal seninde aşılaman yarın olacakmış rabbimin izni ile hayırlısı ile kolayca atlatırsın inşallah ve inşallah sende bebğine kavuşursun moon_light16 arkadaşımızda aşılama olmuş inşallah rabbim onunda yüzünü güldürür allahım ne olur aşılama olan bu arakadaşlarımı şehitler hürmetine evlatlarıyla müjdele henüz aşılama olmamış arkadaşlara da sağlıklı yumurtalar nasip et tedavi süreçlerini kolaylaştır kolaylıkla aşılama olmalarını nasip et rabbim ve onlarında kucaklarını boş bırakma içindede beni unutma rabbim haşa sen yarattığın her varlığın görünen görünmeyen bütün varlıkların sayısını bilensin hepsini duyansın hepsinden haberdar olan kalplerini bilen zikirlerini duyansın sen bizi unutmazsın sen vedud sun kullarını sevensin bizleri sevindir rabbim en büyük dileğimiz olan evlat sevgisini bize tattır rabbim rabbim peygamber efendimiz Hz. Muhammed s.a.v de ümmetini çok seviyor biz onun ümmetiyiz bizde onu çok seviyoruz onun sana olan sevgisi ve senin ona olan sevgin hürmetine ne olur sevgilinin habibinin hürmetine dualarımız kabul et bize anne olmayı en kısa zaanda nasip et şu an bu topikteki bütün arkadaşlarım tedavide ve tedavinin sonucunda bizi selamete çıkar es selam sana sığınıp sana güveniyoruz kendimizi sana teslim ediyoruz ya vekil... hamd olsun rabbim hamd olsun sana bize verdiğin güzellikler vermediğin kötülükler için san aşükürler olsun ..
canım rabbim sanada bebeğinede Muheymin (koruyan esirgeyen) adıyla muamele etsin rabbim sana kolay hamilelik nasip etsin rabbim yaptıracağın bütün testlerin sonucunu tertemiz almayı nasip etsin tez zamanda sağlıkla evladının kalp atışlarını duymayı nasip etsin ... evladın bereketiyle gelsin sağlıklı sıhhatli uzun ömürlğ evlat olsun inşallah... ya erhamer rahimin bizlerede acısın bizlerede bu güzel duyguyu tattırsın hiç hamile kalmadım ama başımdan geçen olayı anlatmıştım idrar testinin yanlış sonuç vermesiyle acildeki dr ların kesinlikle hamilesin demesi beni 1 günlüğüne hamile yapmıştı bu hayatımda hiç yaşamadığım kadar güsel bi duygu rabbim gerçeğini yaşatsın hepimize inşallah...
bugün kimsecikler yok burda
arkadaşlar listede ismini görüp düzeltme yapmak isteyenler lütfen beni uyarsınlar olurmu
canım ölücem heyecandan oradalarmı değillermi diye
gamzeelif niye bu kadar heyecanlandım anlamadım bebişlerlermi ordamı degilmi dogru anladıysam inşallah oradaşlardır ikiz ne güzel olur test ne zaman
yarın sabah canım,
ikiz üçüz farketmez hepsi kabulum, songün geçmek bilmiyor.
ayyy az kalmış haklısın bu gün geçmez şimdi agrıların falan varmı akıntı bel agrısı sık tuvalet baş agrısı gibi:1hug:
belim genelde hep ağrır zaten ama akıntım ıslaklık şeklinde oluyor ve sık sık peçete yada günlük pet koymak ve değiştirmek zorunda kalıyorum,
onun harici hissttiğim bişey yok ama ölücem heyecandan işte, konsantre olamaıyorum işime,
ayy canım hadi bizde burada senin hayırlı haberini almayı beklicez ama akıntın olması çok iyi hamile kalıncada çok akıntı oluyor söylüm bel agrında ondandır belki
öylemi dersin, hadi inşallah, çok zamandır bekliyoruz ağzın bal yesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?