Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin amin amin :Saruboceq: inşalah mercimeğin göbüşündedir rabbim nasip etmiştir inşallah seni üzmez rabbim inşallah ne güsel bi haöiş duacımız daha olur hamişlerin duası kabul olur ya hani :kedi:

insan sonucun negatif olma ihtimailini düşününce hiç test gününün gelmesini istemiyor inşallah rabbim test gününü sabırla beklemeyi nasip eder ve tset gününde bizi çok mutlu eder inşallah

sellam kızlar ben geldım asılamadan geldım evde yatıyorum şımdı

hadı hayırlısıı olsun canım bende asılamadan sonra 1 saat uyudum kendıme geleyım dıye ıyı olmustu sende dınlen bıraz.ınsallah sonucunda ıyı olur. doktor asılamadan sonra ultrasnla baktımı catlayan yumurtalara bana bakmıstı 1 tane catlayan 1 tane catlamamıs yumurtam vardı senın durum nasıldı?

kızlarrr sızın asılamadan sonra hergun arada kasık sızınız oluyormuuuuu
benım cok nadır arada oluyor normalmı acaba neden oluyorkı bı fıkrı olan varmı yada benım gıbı yasayan varmıııııııııııı?

gülnihal canım hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar kucağın bebişlerle dolar inşallah rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin şu test günleri gelsede liste hamişlerle dolsa artık

selam canımm bende catlatma ıgnesı olacagım aksam cok heyecanlanmıstım,yarın sabahda benım asılamam var benımde ılk denemem ıns hayırlı sonuclar alırırzopuyorumnanaktan

merhaba gülnihal;

bende buğün aşılama olacağım. Benim de ilk. Yanlız ben çok korkuyorum. Acaba ağrılı bir işlem mi? Doktor değil ama yaptıranlara sormak lazım. Hepimizin hakkında hayırlısı.

canım moonlight la test günün aynıydı senin o adet oldu sen olmadın inşallah sendne pozitif sonuç alırız gamzeciğim sen progestan alıyormuydun jel olarak filan

canım evet o moonligt bu moon-light16 bende aynı sandım baştan
ama aşılamam cuma günü diye yazmış ondan şaşırdım okuyunca. beraber bekliyorduk çünkü dediğin gibi, arka sayfalara baktım az evvel ondan söyledim
tekrar girerse moon-light16 bilgi alırız listemiz için.
progestan kullanıyorum evet fitil gibi atıyorum aşağıdan,aşılamanın ertesi günü sabah akşam kullan dedi, hayırlısı artık
sabah öğrenicez kısmetse:)))))

Selam Kızlar,
şimdi geldim araziden, sabah 9 gibi gittim araziye, daha yeni geliyoruz inanın. sıcağın altında öldüm bittim. dilim damağıma yapıştı susuzluktan oruçtan. ya hiç mi anlamazlar bayanın halinden bu erkekler. hayır şu a-çıdan üzülüyorum. ben hamile falan kalsam, ne halt yiyeceğim bilmiyorum. arazi arabasıyla tangır tungur 5 saat 6 saat.

Canım merhaba hayırlı olsun aşılaman, hiç korkma, acılı ağrılı bir işlem değil zaten 10 dk da bitecek yarım saatte dinlendirecekler seni o kadar,
nekadar rahatlarsan okadar iyi,stres yaramıyor biliyorsun, benim aşılama sonucum yarın belli olacak kısmetse, tekrar hayırlı olsun inşallah,

seninkide çok vicdansız çıktı arkadaş.
bu mübarek günlerde şu halinle sana çektiriyor ya allahından bulsun inşallah

saol canım tesekkurler,asılamadan once baktı ıkı tanesı catlamıs dedı pazartesı yıne cagırı bakmak ıcın o zaman ılac yaacagım dedı.

hıc korkma canım agrılı bı ıslem degıl 10 dakıkadan fazla surmuyor sen bısey hıssetmıyorsun zaten,sonrasındada yarım saat ayaklarım havada altıma yastık koyarak yatırdılar..sımdıden gecmıs olsun

Kızlar benim bugün aşılamadan sonraki 8. günüm. 18 ağustosta test tarihi var, ama inanırmısınız daha önce olumsuz olduğundan herhalde, bu sefer hiç merak etmiyorum. hatta test yaptırmak bile istemiyorum. artık olumsuz sonuç almak istemiyorum. şimdi test tarihi dolmadan bir an önce tast yapmak isteyen arkadaşlara imreniyorum. sanırım ben negatifi görmemek için test bile yaptıramayacağım korkumdan :)

bende seninle aynı fikirdeyim kendimi biliyorum bende öyle olurum kesin test yaptırmak istemem ama yapıcak bişi yok inşallah rabbim seni sürpriziyle sevince boğar inşallah

SLM KIZLAR bu topiğe ilk kötü haberi vermek istemezdım ama aşılama olumsuz kan degerim1,20 o da ilacın etkisi çok üzgünüm ama allahım demek yazmadı bana evlat bu aşılamada.2.için içimden bir adım atmak dahi gelmıoooo

yapma böyle canım yaa, daha yolun çok başındayız, ümitsizliğe kapılma
bak artık kısır adam-kadın yok, tıp çok ilerledi
illeki doğurucaz sevicez bebelerimizi
ama daha demeki zamanı var, üzülme, bizim için daha doğmadan nekadarda kıymetliler değilmi, bide yüzünü gördükmü tamamdır,
şimdi topla kendini ve hemen bebişlerini düşün, ay seneye bu zamanlar belki kucağında emziriyo olacaksın canımbenim, buay olmadı, bidahaki aya,olmadı bidahaki, olmadı bir sonraki aya:)))

lover bugün müydü kan testi günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…