Ay dahada umutlandım şimdi, 2 tane düşüğüm vardı daha evvelden
ozaman süpriz olmuştu ama şuanda süprizden öte sabır anındayım,
O listede bulunan bulunmayan bu yola baş koyup çare arayan herkesle birlikte
bizede nasip etsin rabbim. kimsenin kucağı boş kalmasın dilerim.
öylemi dersin, hadi inşallah, çok zamandır bekliyoruz ağzın bal yesin inşallah.
sellam kızlar ben geldım asılamadan geldım evde yatıyorum şımdı
selam canımm bende catlatma ıgnesı olacagım aksam cok heyecanlanmıstım,yarın sabahda benım asılamam var benımde ılk denemem ıns hayırlı sonuclar alırırzopuyorumnanaktan
canım moonlight la test günün aynıydı senin o adet oldu sen olmadın inşallah sendne pozitif sonuç alırız gamzeciğim sen progestan alıyormuydun jel olarak filan
merhaba gülnihal;
bende buğün aşılama olacağım. Benim de ilk. Yanlız ben çok korkuyorum. Acaba ağrılı bir işlem mi? Doktor değil ama yaptıranlara sormak lazım. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Selam Kızlar,
şimdi geldim araziden, sabah 9 gibi gittim araziye, daha yeni geliyoruz inanın. sıcağın altında öldüm bittim. dilim damağıma yapıştı susuzluktan oruçtan. ya hiç mi anlamazlar bayanın halinden bu erkekler. hayır şu a-çıdan üzülüyorum. ben hamile falan kalsam, ne halt yiyeceğim bilmiyorum. arazi arabasıyla tangır tungur 5 saat 6 saat.
hadı hayırlısıı olsun canım bende asılamadan sonra 1 saat uyudum kendıme geleyım dıye ıyı olmustu sende dınlen bıraz.ınsallah sonucunda ıyı olur. doktor asılamadan sonra ultrasnla baktımı catlayan yumurtalara bana bakmıstı 1 tane catlayan 1 tane catlamamıs yumurtam vardı senın durum nasıldı?
gülnihal canım hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar kucağın bebişlerle dolar inşallah rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin şu test günleri gelsede liste hamişlerle dolsa artık
merhaba gülnihal;
bende buğün aşılama olacağım. Benim de ilk. Yanlız ben çok korkuyorum. Acaba ağrılı bir işlem mi? Doktor değil ama yaptıranlara sormak lazım. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Kızlar benim bugün aşılamadan sonraki 8. günüm. 18 ağustosta test tarihi var, ama inanırmısınız daha önce olumsuz olduğundan herhalde, bu sefer hiç merak etmiyorum. hatta test yaptırmak bile istemiyorum. artık olumsuz sonuç almak istemiyorum. şimdi test tarihi dolmadan bir an önce tast yapmak isteyen arkadaşlara imreniyorum. sanırım ben negatifi görmemek için test bile yaptıramayacağım korkumdan :)
SLM KIZLAR bu topiğe ilk kötü haberi vermek istemezdım ama aşılama olumsuz kan degerim1,20 o da ilacın etkisiçok üzgünüm ama allahım demek yazmadı bana evlat bu aşılamada.2.için içimden bir adım atmak dahi gelmıoooo
SLM KIZLAR bu topiğe ilk kötü haberi vermek istemezdım ama aşılama olumsuz kan degerim1,20 o da ilacın etkisiçok üzgünüm ama allahım demek yazmadı bana evlat bu aşılamada.2.için içimden bir adım atmak dahi gelmıoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?