Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lover erken yapmışsın testini

LOVER canım bende senın gıbı eger bu tutmazsa bıdaha yapmam dıyorum ama o ılk tepkılerımız oluyorum yenıden umutlanıcaz bu işler umutsuz olmaz ,demekkı zamanı degılmıs bıdahakı ay olur sen hıc umudunu yıtırme

Loverin testi ayın 17. sinde. bugün daha ayın12 si. daha 5 günü var test için. 9. günde yapılan test ne kadar doğru çıkar ki?

Loverin testi ayın 17. sinde. bugün daha ayın12 si. daha 5 günü var test için. 9. günde yapılan test ne kadar doğru çıkar ki?

doğru dıosun erken yaptım çünkü artık karnımın ağrısında cnm sıkıldı kızlar.zaten değer çok düşük eğer aşılama tutmuş olsaydı artmaya başlaması lazımdı.benım korkun kist fln olması umarım bi aksilik yoktur.adet olunca muayeneye gıtcem nasip napyım 1 kez daha denicez aşılama ile

bence yanlış düşünüyorsun. test gününü beklemen gerekiyor. 9. günde değer yükselecek diye bişey yok. aşıdan sonra 10 .gün değeri 1 civarı olan bir arkadaş 14. günde hamile çıktı. bu değer eğer bebek tutunduysa günde 2-3 bezen 4 kat bile artıyor.
bence 9. günde 1,25 çıkıp, hamile değilim demek doğru değil. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda. fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim

hayrıdır kıslar lover canım test mi yaptın ama çok erken yaptırmışsın karnının ağrıması gebelik belirtiside olabilir neden sabretmiyorsun belki kendini boştan yere üzüyorsun şu an

lover1984 bencede erken olmuş 12. günde falan bidaha baktır bana aşılamadan sonra 12. gün test baktır demişti zaten ogünde adet olmuştum..

bugün bir durgunluk var topikte, uyuyomu evdekiler napıyo bilmem.hadi ben arazideydim canım çıktı. nerde bu kızlar yahuuuuuuuuuu

benim muhabbet açmadı kimseyibenneyaptımki gidiyorum bende o zaman................................

herkes aç herhalde avci,
açlık başımıza vurdu galiba. ben de çok kötü oldum. allah kolaylık versin hepimize. şu an gözümün önüne bir şişe su geliyor. şöyle buz gibiiiiiiiiii. ay nasıl susadımmmmmmmmm.benim de mesaimin bitmesine 10 dak var kızlar. daha eve gitcem , bi de yemek yapcam. ufff alllahım ya, 8-5 çalışmak ne zor.eşime bi de ev hanımı alsam da o da evde yemek yapıp, çocuk mu doğursa ki, ben doğuramadım (amanın şaka valla, şakası bile kötü) hepinizi öpüyorum canlar. iyi akşamlar, hayırlı iftarlar....

kıslar 10 dakkaya kadar bende çıkıyorum oruç tutanlara allah sabır versin ne kadar evap kazanıyorsunuız bu sıcakalrda aç susuz rabbim bu hastalıkları yenip abnada tutmayı nasip etsin inşallah

lover canım miss dogru söylüyor hemen kis falan diyede yorumlama bende kis oldu diye üzülüp dr gittigimde hamile oldugumu ögrenmştim erken yapmışsın bekle ben o tek çizgiyi görmemek için o test yapmayı düşünmüyorum evleneli 5 sene bitecek bu ay daha ben 2 çizgi göremedim benim adet tarihimayın 28 ne ama evlilik yıldönümümüzde 27 sine kanda belli olurmu sizce tek çizgiden nefret ettigim için yapmak istemiyorum dr bana 5 günün geçerse gel dedi çatlatma ignemi vurulalı bugün 7. günü kızlar bana akıl verin bi

ay turko kızın çok tatlı maşallah

ay turko kızın çok tatlı maşallah

sen nasılsın canım durumunda degişiklikler varmı neler yaşıyorsun benim arasıra agrım oluyor bugünde eşimin lazer amaliyatı vardı 10 gün yıkamak su deymasi su yasak iyki bizim ilişki günlerine denk gelmedi ):)))

sorma canım ya dün gece diş ağrısından duramadım bugünde doktora gittim 20lik diş çıkarıyomuşum iltahap yapmış ilaç verdi bitince alıcak dişi tamda aşılama üstü hiç iyi olmadı doktorumu aradım söledim antibiyotik verdi bi zaraı olurmu diye etkiler dedi galiba bu ay yattı bizim aşılama işi ona üzldüm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…